Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Raven7
    12. Veljača 2021. 21:04

Hvala vam curke na savjetima za tlak...
    Robica je pre pre predivna🥰🤩 
    Sto se tice nexta oznacavam pozitivno...te takodjer c&a, lidl, sinsay i reserved 🥰😍

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

ana0310
    12. Veljača 2021. 21:28

C&a mi je malo predobar pamuk za ljeto 😅 to cu za jesen/zimu, za ljeto gledam da tanko prozracno hehehe

2021. M 💗

Aneee
    12. Veljača 2021. 21:30

Obozavam robicu za bebe 🥰🥰 ja bi sve to pokupovala 😄
    Preslatke stvari ste uzele 😍

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

12. Veljača 2021. 21:56

Preslatko sve ovo izgleda ❤️ Ja se baš suzdržavam od naručivanje, moram prvo vidjeti što mi je sestra proslijedia. Al visim online i samo si spremam u košaricu 🙈

Amber
    12. Veljača 2021. 22:12

ana0310

C&a mi je malo predobar pamuk za ljeto 😅 to cu za jesen/zimu, za ljeto gledam da tanko prozracno hehehe

Dobro je znati. Jesmo zakljucile tanki pamuk ali dugi rukavi za ljetne bebe? Moja mama stalno vice da se ne znaju termoregulirati i da moraju biti obucene skroz kad su vani, a i doma da nije bas da ce mi u bodiju biti... 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

12. Veljača 2021. 22:23

Vidjela sam da dm-ovi bodići na preklapanje imaju 2 gumba sa strane. Taman za po noći 😆

• Mimi21
    12. Veljača 2021. 23:56

Bok cure, evo da se javim danas bili na drugom pregledu, nisam uspjela otići s 12 tjedana i bilo me sve strah...no uglavnom danas 15 +4tt; uredno sve, zdravo, Uzv i čak i nešto 3D uzv, dobili puno slikica, saznali da je vjerojatno dečko, uglavnom puno dojmova ja i dečko smo skroz pod dojmom i presretni i dirnuti i tak....
    Malo sam smotana

🙋🏻‍♀️25 god. ❤️ 👨🏻40 god.
    1. 👦🏻 D - 2016., 5g.
    2. ➕ 26.11.2020. ♂️12.02.2021.
    https://lbdf.lilypie.com/8E7Pp1.png

Mallla
    13. Veljača 2021. 08:03

Čestitam Mimi!
    Dobro jutro cure šaljem snježni pozdrav iz Dalmacije ❄
    Mame koje su drugi put trudne: je li vam prvi put dolazila patronažna i planirate li da vam opet dolazi?
    A robica robica je preslatka tako je teško odolit iako znam da mnoge stvari jedva jednom bebe obuku....al gusti su gusti!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    13. Veljača 2021. 08:08

Amber

ana0310

Dobro je znati. Jesmo zakljucile tanki pamuk ali dugi rukavi za ljetne bebe? Moja mama stalno vice da se ne znaju termoregulirati i da moraju biti obucene skroz kad su vani, a i doma da nije bas da ce mi u bodiju biti…

Prvih dana dugi rukav, kasnije ces pratiti bebu i regulirati po sebi i njoj. Tipa nakon 15ak dana (ovisi o kolikom temperaturama pričamo) kratki bodi, tanke hlače i čarapice. Ili bodi, čarapice i tetra kao pokrivač (tako nekako zamišljam). Važno je bebu ne pregrijati, bolje je da joj je friškije nego prevruće. Super mi je provjera bebine temperature na stražnjoj strani vrata, ako je tu vrelo/vruće, skidaj....ako je hladno oblači, ako je taman ostavi kako je. Ono što mislim da je obavezno ljeti je pamučni šeširić ako će beba bit rukama ili u marami, glavicu valja zaštitit.

url=https://lilypie.com]

Rio
    13. Veljača 2021. 09:07

Pitanje - mislite li da je moguće da sam ja svoju bebicu već osjetila? Navečer mi je u par navrata nekakav čudan osjećaj.. nisu to crijeva, to je nešto sasvim novo. Imam osjećaj da se skupio na lijevoj strani i da osjećam lagano pokret tu i tamo... 😳

Prvo sam mislila da zabrijavam, ali kad se ponovilo nekoliko puta nije mi jasno.. sinoć i preksinoć. 
    Sto vi mislite? Ja sam po menstruaciji sad kao 15tt, ali prema ovulaciji to je 15+4 jer je došla dosta rano. 

👩🏻 32 god.
    🧔🏻 32 god.
    1/2020 missed ab 10tt
    11/2020 plusić 💫
    27.07.2021. Ante 🤎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.