Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    12. Veljača 2021. 09:30

Cure koje ste kupovale robu za trudnice tipa tajice i grudnjake, hm i c&a ilo neki drugi dućani, kako ste kupovale? To kod vas ima bas u fizickom dicanu ili ste narucivale online? Jeste narucivale sa hrv.stranica ili stranih? Kakva je situacija s dostavom i povratima ako mi ne bude valjala roba? Jako tesko mi je kupovati bez probe... 

Bojana2017
    12. Veljača 2021. 09:43

E ovako, pridružujem se klubu nemajki, naravno da je i moja pala s kreveta. Kakva bih ja to majka bila da mi se to nije desilo? 🙈 🤦🏼‍♀️🤣
    Bila je veća, možda oko 6-7 mjeseci, spavala po danu na velikom bračnom krevetu zagrađena sa svih strana i odjednom se našla na podu, a pregrade sve na svom mjestu, pojma nemam kako 🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🙈
    Što se spavanja tiče moj vam je savjet da se ne opterećujete toliko oko svih savjeta, članaka, svega. Kao što i same vidite sve se stalno mijenja 🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
    Ja ću ogtt raditi prije idućeg pregleda, tako mi je dr rekla, biću u 23.tt
    Žao mi je da većini potkošulje za dojenje ne odgovaraju jer su jako praktične i udobne 😍
    Ja sam uzela S i super su mi. 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

12. Veljača 2021. 09:57

Baš ću morati pitat svoju mamu koliko puta sam joj pala 😄 Znam samo da su me sestrične ko 6-mjesečnu bebu odvele na sanjkanje, one 8 i 10 godina i sve 3 smo se izvrnule sa tih saonica 😂 Show!

Drage nemajke dajte nam još preporuka za peri-deri tetrice!

Također, OGTT mi pada u 26.tt!

12. Veljača 2021. 10:02

Kiflica

Cure koje ste kupovale robu za trudnice tipa tajice i grudnjake, hm i c&a ilo neki drugi dućani, kako ste kupovale? To kod vas ima bas u fizickom dicanu ili ste narucivale online? Jeste narucivale sa hrv.stranica ili stranih? Kakva je situacija s dostavom i povratima ako mi ne bude valjala roba? Jako tesko mi je kupovati bez probe…

Hm sam online tajice M uzela i odlične, sestra mi dala svoje L koje sam silom prilika jednom morala obuć i ništa mi se šire nisu činile u usporedbi s M osim što su u području trbuha bile malo komotnije, šire (il ih je ona već raširila). Inače vraćanje online je jednostavno, isprobaš, ne paše ti, šalješ nazad. 
    Grudnjak sam uzela zasad samo jedan u Mülleru, čekam da dućani otvore i da odem tamo u h&m jer grudnjake moram baš opipati. 

Aneee
    12. Veljača 2021. 10:09

Ja za ogtt imam termin 11.3. I onda odmah poslije toga imam i pregled.
    Bas ću priupitati nasu patronaznu sta je njihova preporuka, jer sam vidjela da se i tu razmišljanja razlikuju. Npr. Jedna patronazna govori da je bolje isključivo spavanje na leđima, a druga da je bočno. Ja ako budem bočno stavljala bebu onda bi bas uzimala taj jastuk za bočno spavanje, a za na leđima ima onaj jastuk za oblikovanje glavice. Taj jastuk za oblikovanje glavice je skoro pa plosnast, pa mislim da se to i ne računa skoro kao jastuk 😅 ne znam stvarno hahah ono još sam u istraživanju, ali naravno kupovat ću tek kad sa patronaznom malo razjasnim opcije hahah
    A što se tiče dekice i tih stvari to uopće ne mislim koristiti (čak ni kupovati) dok malo ne zahladi, do tad bi samo vreću za spavanje i kratki body.. mislim da ce to za ljeto biti dovoljno...naravno pratiti po temperaturi sobe.

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Toncica24
    12. Veljača 2021. 10:11

Cure kako stojite s kilazom
    Ja imam prilacan problem jer san prije trudnoce se udebljala dosta i sad me sve strah sta ce bit,naravno beba je najbitnija i da bude sve u redu al opet nebi tila bit slonica a vec polako jeasam.
    171 sam visoka
    Medutim ja san dobila trudnicku na 9+3 i sestra je izmirila 77 kg
    A znan da san ostala trudna sa 74 kg
    Bas me zanima sta ce bit iduci tjedan na pregledu,evo danas imam 79.
    Racuna li se moja pocetna kilaza kad me sestra prvi out izvagala ili ovo sta ja znan da je bilo prije.?
    E da apetit mi je ogroman :/

1.8. Curetak stigao 💗

mara5
    12. Veljača 2021. 11:01

Nama je pala nrcakinja od 8mj sa bracnog kreveta.
    Mislim ne znam tko je vise plakao ona ili ja, a muz gugla kako splasnuti kvrgu 😅
    Namazala sam joj cijelu glavu maslacrm, pa obloge.. drama i dodje njena mama i kazr ne sekirajte se 😳
    Svima padaju to je normalno. (Vec se vidim kaf mi se to dogodi kako placrm )
    Spavanje, potpisujem Bojanu i Mall i Snje.
    Ja sam toliko mirna, ne znam uopce odakle tolika mirnoca.
    Uopce nd razmisljam sto valja sto ne tj sto je opasno.
    Beba ce uz moj nadzir svakako zavrrsiti i na stomacicu i na ledjima, bocno i tano i vamo.
    Toncice  ja sam na plus cca 2 kg, i noja prva tezina u trudnickoj je sa 11.t.. ali svakako u tom periodu nisam nista dobila

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Bojana2017
    12. Veljača 2021. 11:04

Toncica24

Cure kako stojite s kilazom
    Ja imam prilacan problem jer san prije trudnoce se udebljala dosta i sad me sve strah sta ce bit,naravno beba je najbitnija i da bude sve u redu al opet nebi tila bit slonica a vec polako jeasam.
    171 sam visoka
    Medutim ja san dobila trudnicku na 9+3 i sestra je izmirila 77 kg
    A znan da san ostala trudna sa 74 kg
    Bas me zanima sta ce bit iduci tjedan na pregledu,evo danas imam 79.
    Racuna li se moja pocetna kilaza kad me sestra prvi out izvagala ili ovo sta ja znan da je bilo prije.?
    E da apetit mi je ogroman :/

Računa ti se kilaža od kada si zatrudnila. Ja sam trudničku knjižicu dobila tek u 16tt pa me je sestra pitala koliko sam kg imala prije nego što sam zatrudnila. Ja nisam bila sigurna da li sam imala 65 ili 66, pa sam joj rekla 65 i to je upisala. Hahahaha a bolje da sam rekla 66. Sada sam na 68, tako da se računa da sam 3 kg u plusu.
    Nadam se da neću ići preko 10 kg ni ovaj put 🙈🤷🏼‍♀️ naravno da je beba najbitnija, ali smatram da prekomjerena težina samo odmaže. 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

miska
    12. Veljača 2021. 12:10

Kilaza racuna se prva koja je upisana. Moja je prva upisana sa 6 tjedana, 74kg. Ja sam sad 21tt, 174cm i trenutno 81kg! I svaki put dr komentira da sam ok sa dobivanjem kilaze, mislim da je negdje oko pola kg tjedno normalno, ali svaki je organizam drugaciji. Imam iduci pregled za 2 tjedna, pa cu vidjeti sta kaze vaga 😉🤰

Susika
    12. Veljača 2021. 12:14

Što se tiče kilaže ja sam na nekih +2,5 kg i super sam zadovoljna
    Visina 172 cm, 67 kg, računam maksimalno prihvaćam da dođem do 80 kg do kraja trudnoće i sa što manje strija 
    Inače se ne debljam lako pa mislim da neće biti problema.. apetit mi se mrvicu povećao zadnjih 10 dana. Iako naravno najvažnije je da je beba dobro i da ona dobro napreduje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.