Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    INA 🧸
    02. Veljača 2021. 12:46

Cao cure,
    Ja vas citam cijelo vrijeme, ali se ne javljam jer ste se dosad dotakle svih tema koje su i mene zanimale pa nije bilo potrebe :) Tek sad imam jedno pitanje za cure koje su imale viseplodne trudnoce na pocetku (mislim da Mirjam i Tiki?)
    Sta se sad dogada s tim vasim gestacijskim vrecicama? Ja sam takoder imala blizance i jedna beba se prestala razvijati na pocetku (6tt), a ginekolog mi nista konkretno ne govori o tome sta ce se desit sa tom praznom gv.
    Hvalaaaa vam na svim informacijama, super ste i puno se moze od vas naucit :)
    Mozda se i ja ukljucim, barem da vam napisem svoje iskustvo sa prvom bebom..

🧔31 👩30 🧒4 👶1

mara5
    02. Veljača 2021. 12:47

Da se ubacim,
    Misljenja sam da treba citati, ali da se ne treba opterecivati.
    Bas i nemam nekih baba koje ce mi pametovat, takva sam odavno pa mi bas nitko ni ovak ne daje neke sugestije 😅
    Beba kad dodje oblikovat ce nas i ucit cemo uz nju, pitanje je samo kako ce svaka od nas suocit se sa tim sokom, jer to je preokret zivota.
    Moja mama je odgojila nas 6, svakako cu poslusat ako mi bude nesto sugerirala ali ne nuzno to i primjeniti ako budem procitala znala ili dobila drugaciji savjet.
    Mislim da je sreca u tome sto smo do sad imali dosta beba oko sebe, bebe od sogorice smo drzali cim su izasle iz bolnice i muz je jako slobodan... 
    Hocu reci, uz sve sto procitam i cujem upit cu a vidit cemo kako cu se nositi sa svime.

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Lora27621
    02. Veljača 2021. 13:08

Mara, sjetih se sada; u polikliniku Rosso 3D/4D ultrazvuk kosta 800kn i moze se voditi pratnja :-)

👩 26
    🧑31
    ➡️🤰 9/2020
    ➕ 17.11.2020.

mara5
    02. Veljača 2021. 13:15

Lora27621

Mara, sjetih se sada; u polikliniku Rosso 3D/4D ultrazvuk kosta 800kn i moze se voditi pratnja :-)

Jesi bila?

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

mara5
    02. Veljača 2021. 13:17

Cure koje ste na pola puta, jel doslo do naglog rasta?
    Jel nesto postalo intenzivnij3?

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Lora27621
    02. Veljača 2021. 13:23

mara5

Lora27621

Jesi bila?

Nisam, samo sam ih pitala...

👩 26
    🧑31
    ➡️🤰 9/2020
    ➕ 17.11.2020.

mara5
    02. Veljača 2021. 13:32

Lora27621

mara5

Lora27621

Jesi bila?

Nisam, samo sam ih pitala…

Aha, ja cu jos sacekati svakako nisam muza mislila voditi prije 20tt.
    Vidim da smo jako blizu sad, ako budes radjala u os mozda se i nadjemo u isto vrijeme 🙈🤭

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Mallla
    02. Veljača 2021. 13:35

mara5

Cure koje ste na pola puta, jel doslo do naglog rasta?
    Jel nesto postalo intenzivnij3?

Na oči sam okruglija, ako to pripada u priču. Do sad sam mogla skrit stomak al to više nije moguće...sva sam lagano nabubrila!

url=https://lilypie.com]

Kiflica
    02. Veljača 2021. 14:01

Prvi put sam osjetila lagano lupkanje u trbuhu pred nekoliko dana i nisam bila sigurna je li to to ili su crijeva, i evo moram reci da sam sve sigurnija da je to bebica jer mi se sad javlja tako svaki dan sa par njeznih kuckanja... ❤🎀🐁cini mi se da mi je u ovom tjednu i trbuscic malo vise narastao i zna me malo svrbuckati koza oko grudi, leđa, trvuha i pazuha, bas je suha pa ju mazem...

02. Veljača 2021. 14:07

Dobrodošle nove cure 🤗
    Ina, žao mi je 😞 Moj blizanac se prestao razvijati na 10+3. Pošto su bili dvojajčani, nije imao nikakav utjecaj na drugi plod. Plod se počeo smanjivati, povlačiti i ginekologica me upozorila na eventualno krvarenje, no to se nije desilo. Na posljednjem UZV-u u 14.tt bila je još posteljica za vidjeti. U mom slučaju piše mi u  knjižnici da su bila 2 ploda i ako pri porodu bude posteljica još vidljiva, mora se izvaditi. I to je jedan od razloga zašto bi htjela da muž bude sa mnom, da slučajno ne zaboravim napomenuti ili oni predvide ili ili... Ne želim razmišljati o tome 😖.
    .
    I da, ja ću zadnja saznati spol, nemojte se žaliti. Bit će to u ponedjeljak, u 22.tt 🙈 Baš sam uzbuđena!

Mara, ja imam osjećaj da mi je trbuh preko noći narastao. Služila sam muža kak se zagleda i niš mu nije jasno 😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.