Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    02. Veljača 2021. 09:34

Kiflica

Malla, vezano za kolica, saljem usporedbu ergobaby i babyzen:https://www.naturalbabyshower.co.uk/blogs/b4baby/ergobaby-metro-vs-babyzen-yoyo
    Mogu ti reci da je kod mene ergobaby pobijedio u ovoj bitci. Jos da nađem neku usporedbu s Maclarenom i to bi bilo to, moguce da su kolica nađena! Hvala ti na linku za ergo!🤗

Računaj s tim da je Ergobaby poboljšan, ovo je sad 2020 ta i ide do 22kg, teži za 500g, bolja tkanina nego prije. Akcija još traje....ja kupila njih. Znaci platila 2800kn s nastavkom za novorođenče s tim da sam uzela plavi, a crni je 200kn jeftiniji.
    Pogledaj na blogu Strollerica isto je napravila usporedbu Metro 2018 i Metro 2020
    Kupila sam jer sam zaključila da definitivno imaju sve što tražim i još na popustu! Čekam dok dođu pa ću javiti dojmove u živo!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    02. Veljača 2021. 09:39

Naravno postoji u prodaji Metro 2018ta al 2020 je na popustu trenutno u više online trgovina.
    E da i isto sam naletila na više strana na info da je Ergobaby kvalitetniji i dugotrajniji od babyzen. Tada je babyzen kod mene definitivno otpao, a Mclaren nisam ni trazila....uglavnom jedna obveza manje za mene. Sad vrebam madrac 😁 treba mi 140×70 😊

url=https://lilypie.com]

ana0310
    02. Veljača 2021. 10:17

točkicaa

Jutro cure 🥰 nisam se dugo javila, nisam imala sto zanimljivo pisati. Jucer mi je stigao fetal doppler za slusanje bebinog srca, naravno trebalo mi je 2 sata da ga pronađem jer sam kraljica trazila u ravnini sa pupkom a beba je dosta nize skoro do ruba gacica i uspjela sam, bas lijep osjecaj za cuti 🙈☺️
    Jesam ja jedina koja jos ne zna spol bebice? Za dva tjedna bi na pregledu valjda mogla saznati nadam se 🤞🏻

Sad ces vidjeti, ja sam se isokirala sva jer mi je dopler bio skoro na najjacoj glasnoci, nisam ga koristila mj dana i upalim ga ja kad ono otkucaji mi skoro probili bubnjic 🤣
    Lullaby bas mi je drago sto je nalaz uredan! Cestitam na deckicu 🥰

2021. M 💗

Aneee
    02. Veljača 2021. 11:13

Čestitam na dobrim pregledima i lullaby čestitam na deckicu 🥰💙

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Susika
    02. Veljača 2021. 11:15

točkicaa

Jutro cure 🥰 nisam se dugo javila, nisam imala sto zanimljivo pisati. Jucer mi je stigao fetal doppler za slusanje bebinog srca, naravno trebalo mi je 2 sata da ga pronađem jer sam kraljica trazila u ravnini sa pupkom a beba je dosta nize skoro do ruba gacica i uspjela sam, bas lijep osjecaj za cuti 🙈☺️
    Jesam ja jedina koja jos ne zna spol bebice? Za dva tjedna bi na pregledu valjda mogla saznati nadam se 🤞🏻

Nisi jedina isto imam pregled za 2 tjedna pa se nadam da ćemo saznati

Aneee
    02. Veljača 2021. 11:17

A što se tiče "baba" ima ih već u trudnoći sa milion savjeta pa ne smiješ to, pa nemoj tako, pa sto ovo 😒😅 ja se samo sjetim sta je nama svećenik rekao na zaručnicom tečaju "vi ste roditelji vašem djetetu i ne dozvolite da vas drugi ometaju u tome". Što je i istina mi radimo onako kako mi mislimo da treba i da valja, a ne kako će nam reći neka baba, strina, svekrva, susjeda ili neko stoti. 🙂

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Niki88
    02. Veljača 2021. 11:49

Pozdrav svima, vec par dana vas citam i obzirom da imam termin 20.8. odlucila sam se prikljuciti😊 
    Danas imam 2. ultrazvuk - u 12. om sam tj. 

👩32
    👨‍🦰32
    It' s a boy 20.08. 💙🥰

Kiflica
    02. Veljača 2021. 12:23

Mallla

Kiflica

Malla, vezano za kolica, saljem usporedbu ergobaby i babyzen:https://www.naturalbabyshower.co.uk/blogs/b4baby/ergobaby-metro-vs-babyzen-yoyo
    Mogu ti reci da je kod mene ergobaby pobijedio u ovoj bitci. Jos da nađem neku usporedbu s Maclarenom i to bi bilo to, moguce da su kolica nađena! Hvala ti na linku za ergo!🤗

Računaj s tim da je Ergobaby poboljšan, ovo je sad 2020 ta i ide do 22kg, teži za 500g, bolja tkanina nego prije. Akcija još traje….ja kupila njih. Znaci platila 2800kn s nastavkom za novorođenče s tim da sam uzela plavi, a crni je 200kn jeftiniji.
    Pogledaj na blogu Strollerica isto je napravila usporedbu Metro 2018 i Metro 2020
    Kupila sam jer sam zaključila da definitivno imaju sve što tražim i još na popustu! Čekam dok dođu pa ću javiti dojmove u živo!

Odlicno! Javi dojmove uzivo, jedva cekam! 

Kiflica
    02. Veljača 2021. 12:24

Lullaby, cestitam! Niki dobrodosla! 
    Sto se tice baba, kroz jednu uho unutra, drugo van, nema sanse da slusam neke zastarjele teorije sta i kako treba.. 

mara5
    02. Veljača 2021. 12:36

Niki88

Pozdrav svima, vec par dana vas citam i obzirom da imam termin 20.8. odlucila sam se prikljuciti😊
    Danas imam 2. ultrazvuk - u 12. om sam tj.

Dobro dosla Niki, jel zelis da te ubacimo na listu?

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.