Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mara5
    02. Veljača 2021. 14:17

Malla i Mirjam da da na to sam mislila, citala sam o tome pa me zanimalo jel stvarno bas tako buknes preko noci 🙈

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Olivera
    02. Veljača 2021. 14:30

mara5

Cure koje ste na pola puta, jel doslo do naglog rasta?
    Jel nesto postalo intenzivnij3?

Ja sam ti doslovno buknula u tjedan dana (danas sam točno na pola puta, kaže app 141 dan prošao još 141 do poroda), ova zadnja dva dana gdje god dođem  ljudi samo konstatiraju "ti si trudnica", znači nema da se ne vidi.
    Inače, malac je danas baš aktivan, već se cca dva sata konstantno komeša, i mogu vam reći da sam danas na poslu prvi put u drugom tromjesječju baš umorna i jedva čekam doći doma i zaleći se u krevet.

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

Bojana2017
    02. Veljača 2021. 15:06

Meni još nije buknuo stomak, mada imam još 10-ak dana do polovine puta. Stomak je sad malo vidljiv, bilo je i vrijeme. 
    Ja imam problem sa bolnim grudima, u zadnje vrijeme me baš tu i tamo žignu dosta jako. Iskreno, ne sjećam se je li mi tako bilo u prvoj trudnoći 🤔

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Tonka55
    02. Veljača 2021. 16:52

Uhhh ja ga isto dobila.. I osjećam ju već dosta, noćas me probudila u 5 i ritala se nikako prestati.. 🥰🥰🥰 Danas sam ko zombi na poslu 🙈

👨‍💼30 💓 👩‍💼28
    Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰

02. Veljača 2021. 17:05

Tonka55

Uhhh ja ga isto dobila.. I osjećam ju već dosta, noćas me probudila u 5 i ritala se nikako prestati.. 🥰🥰🥰 Danas sam ko zombi na poslu 🙈

Ja iato mislim da mene moja beba budi noću 🤔 I onda ne mogu više zaspati...
    Moja je maloprije imala party, 2 udarca su već bila onak poštena 😆

Orhideja1
    02. Veljača 2021. 17:41

Istina je za trbuh preko noći, ja sam taman bila i doktoricu pitala kako nemam trbuh i nakon toga tri dana me boljeli trbušni mišići i onda puff trbuh🤰🤰koji više ne mogu sakriti🥰

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

matea1989
    02. Veljača 2021. 18:56

Curke ja taman s pregleda, sve je ok s bebicom, čak je i malo razvijenija nego je to po tjednima, nekih par dana razlike. Meni je stomak baš narastao zadnjih tjedan dana, od prošlog pregleda dam dobila 2 kg, a od početka ukupno 5 kg, sad sam skoro na pola, nezz jel to puno, al ja stvarno normalno jedem, a ni doktorica nije ništa komentirala. 

Ja sam sigurna da sam osjetila bebu već ali doktorica me uvjerava da je to teško jer mi je prva beba i posteljica je sprijeda, pa možda sam i umislila... Tko zna 😂😂😂

Uglavnom za spol još nismo sigurni jer je bebica imala prekrižene noge, ali doktorica je i dalje prilično sigurna da je curica.
    Dobila sam uputnicu za ogtt, pa ću kroz sljedeći tjedan to vjerojatno....

• Tonka55
    02. Veljača 2021. 19:06

Mirjam2

Tonka55

Ja iato mislim da mene moja beba budi noću 🤔 I onda ne mogu više zaspati…
    Moja je maloprije imala party, 2 udarca su već bila onak poštena 😆

Awwww... Baš je čudno, ali divno 🥰

👨‍💼30 💓 👩‍💼28
    Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰

Amber
    02. Veljača 2021. 19:38

Cure, znate li mozda koliko je tezine normalno i pozeljno dobiti po mjesecu ili tromjesecju? Nakon covida sam izgubila 5kg od originalne tezine i nikako da krenem na gore (a stvarno jedem, bas pazim da pojacam kalorije sad)... imate li neke vodilje od ginekologica svojih? Ovdje to ne prate i cine se nezabrinuti, sto je okej, ali kao brinut ce ako mi trbuh ne bude rastao kako treba, a ne znam kak bi mogao ako ne dobijem na tezini. 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

miska
    02. Veljača 2021. 19:54

I ja sam sad na pola trudnoce. Znaci 2 dana bole misici i jajnici i nakon toga trbuh doslovno bukne. I onda nakon 2 tjedna opet tako. 😊
    Dobivanje na tezini - ja sam sad u plusu 6kg od prvog vaganja kod dr. I svaki put doktor kaze da mi je tezina super, kako treba. Jedem normalno, nije da pazim svaki zalogaj, nego koliko mi se jede. Bitno je ne prezderavat se i da niste na kraju u plusu bas 30kg. 
    Mislim da je pisalo na nekom clanku da je normalno oko pola kg tjedno. Ako nadjem stavit cu link.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.