Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mara5
    21. Siječanj 2021. 13:38

Zaludile ste me sa kolicima, pocela sam vrebati prolaznike! 😅
    https://www.bigbaby.hr/proizvod/anex-e-type-djecja-kolica-3u1/
    Upravo sam ova ugledala, prvi put cujem za ta kolica ali bas izgledaju mocno i cvrsto.. doslo mi jr da pitam zenu moze jedan krug da probam 😂😂
    Jel netko zna za njih?

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• SanaD
    21. Siječanj 2021. 13:46

Lijep pozdrav drage buduce mame.
    Pratim vas vec duze vrijeme i u nekoliko navrata sam se htjela pridruziti, no uvijek sam odustala iz nekog nepoznatog razloga. Danas sam vam se ipak odlucila pridruziti u nadi da ce mi jedna od vas pruziti kakvu utjehu. 
    Trudna sam 12+3, prva trudnoca je u pitanju, imam 27 godina. S bebicom je do sada sve bilo u redu, medutim nalazi hormona prije 4 tjedna bili su katastrofa. TSH bio je 8.23, FT4 8.26, FT3 4,64. Endokrinolog mi je prepisao terapiju Euthyrox 50 mcg i jucerasnji nalazi bili su jos gori. TSH popeo se na 9.99, od jucer sam sva izvan sebe, cekam poziv endokrinologa danas kojeg nikako ne mogu docekati. Citala sam po raznim forumima i stranicama, nigdje nisam naisla da su trudnice imale toliko visok tsh, a najvise me strah onog najgoreg. Suza suzu sustize, trazim bilo kakvu utjehu, pozitivno iskustvo, lijepu rijec, bilo sto.. Sutra sam narucena na 3D ultrazvuk, mini anomaly scan, ali ne znam kako cu prezivjet ovu noc. Samo zelim da mi doktor sutra kaze da je s bebicom sve u redu. 

miska
    21. Siječanj 2021. 14:24

Dominique_i_bebita

https://webljekarna.vasezdravlje.com/kapi-za-nos/sinomarin-plus-algae-ent ima ih vise vrsta, za djecu, prehladu ovo ono, al ovo je taj s algama i meni je stvarno super pomogao svaki put.

Hvala, pogledat cu i pitati u ljekarni. 🙂

miska
    21. Siječanj 2021. 14:35

SanaD

Pratim vas vec duze vrijeme i u nekoliko navrata sam se htjela pridruziti, no uvijek sam odustala iz nekog nepoznatog razloga. Danas sam vam se ipak odlucila pridruziti u nadi da ce mi jedna od vas pruziti kakvu utjehu.
    Trudna sam 12+3, prva trudnoca je u pitanju, imam 27 godina. S bebicom je do sada sve bilo u redu, medutim nalazi hormona prije 4 tjedna bili su katastrofa. TSH bio je 8.23, FT4 8.26, FT3 4,64. Endokrinolog mi je prepisao terapiju Euthyrox 50 mcg i jucerasnji nalazi bili su jos gori. TSH popeo se na 9.99, od jucer sam sva izvan sebe, cekam poziv endokrinologa danas kojeg nikako ne mogu docekati. Citala sam po raznim forumima i stranicama, nigdje nisam naisla da su trudnice imale toliko visok tsh, a najvise me strah onog najgoreg. Suza suzu sustize, trazim bilo kakvu utjehu, pozitivno iskustvo, lijepu rijec, bilo sto.. Sutra sam narucena na 3D ultrazvuk, mini anomaly scan, ali ne znam kako cu prezivjet ovu noc.Samo zelim da mi doktor sutra kaze da je s bebicom sve u redu.

Dobro dosla. Prvo probaj se smiriti, popij caj od kamilice da se smiris barem malo do sutra. Drugo, ja vec duze vrijeme pijem terapiju za stitnjacu. Ja sam u 6. tjednu trudnoce imala tsh 8, pa su mi povecali dozu i nakon mjesec dana tsh se vec drasticno smanjio, na pregledima sve je ok sa bebom. Vjerojatno ti samo treba veca doza. Popricaj sa endokrinologom opet, odi na pregled kod ginekologa i sve ce biti ok. 🙂
    E da, procitala sam da je neka trudnica imala tsh skoro 30 vecinu trudnoce i sve je bilo ok. Tako da, nema pravila. Naravno, najbolje je ici na kontrole i piti terapiju. Sretno i cuvaj se! 🥰

Kiflica
    21. Siječanj 2021. 14:55

Dominique, nisam iskusna s pelenama, saznala sam o tome tu na forumu pred nesto vremena kad smo pricale o time i onda sam malo googlala... no jos ti ne bih znala dati nikakav savjet, ni sama ne znam kakve odabrati u moru pelena, trebat ce i meni jos savjeta prije kupnje 😊

Rio
    21. Siječanj 2021. 15:04

Cure jel neka od vas pila Duphaston u trudnoći, ako da, do kojeg tjedna ste pile?
     Ja sam pila od 7.tt zbog onog mog smedarenja kratkog na kraju mi je smanjena doza s 3x2 na 2x2 i rekla mi je da popijem do kraja turu i to je to. Imam za još 3 dana tableta, al čitam o tom Duphastonu.. preporučuje se da žene koje su imale već spontani piju do 16.tt i da ne prekidaju odjednom terapiju. 
    I ja se sad bojim, najrađe bi pila zauvijek 😂 
    Brinem li se bezveze...? Kontam sad piti po jednu dnevno pa da imam za još 5-6 dana da postupno prestanem, da ne preskačem tako odjednom. 
    *jednu osobinu bi kod sebe htjela promjeniti - to je sto sam trtaroš 😭

👩🏻 32 god.
    🧔🏻 32 god.
    1/2020 missed ab 10tt
    11/2020 plusić 💫
    27.07.2021. Ante 🤎

Rio
    21. Siječanj 2021. 15:05

Dodatak: Smanjena doza sa 3x2 na 2x2 pa sad 2x1 tabletu. 

👩🏻 32 god.
    🧔🏻 32 god.
    1/2020 missed ab 10tt
    11/2020 plusić 💫
    27.07.2021. Ante 🤎

Lora27621
    21. Siječanj 2021. 15:10

Jel bila koja prehladena? Ono zacepljen nos, curenje ponekad, kihanje....

👩 26
    🧑31
    ➡️🤰 9/2020
    ➕ 17.11.2020.

Samoja6
    21. Siječanj 2021. 15:23

Curke, evo nakon mjesec i nešto sam se tek usudila pogledati kako napredujete... Nekako mi je bilo teško s obzirom na to da sam vas rano napustila čitati vaša iskustva. Sad sam već ok... 
    Drago mi je što je sve u redu, želim vam svu sreću svijeta! Za one malo zabrinute iskreno vjerujem da će sve biti u redu! ❤️ Šaljem vam veeeeliki zagrljaj! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Aneee
    21. Siječanj 2021. 15:57

SanaD

Trudna sam 12+3, prva trudnoca je u pitanju, imam 27 godina. S bebicom je do sada sve bilo u redu, medutim nalazi hormona prije 4 tjedna bili su katastrofa. TSH bio je 8.23, FT4 8.26, FT3 4,64. Endokrinolog mi je prepisao terapiju Euthyrox 50 mcg i jucerasnji nalazi bili su jos gori. TSH popeo se na 9.99, od jucer sam sva izvan sebe, cekam poziv endokrinologa danas kojeg nikako ne mogu docekati. Citala sam po raznim forumima i stranicama, nigdje nisam naisla da su trudnice imale toliko visok tsh, a najvise me strah onog najgoreg. Suza suzu sustize, trazim bilo kakvu utjehu, pozitivno iskustvo, lijepu rijec, bilo sto.. Sutra sam narucena na 3D ultrazvuk, mini anomaly scan, ali ne znam kako cu prezivjet ovu noc.Samo zelim da mi doktor sutra kaze da je s bebicom sve u redu.

Poz i dobro došla...ja pijem terapiju od 75 opet su mi sad na zadnjem pregledu vadili krv pa ćemo vidjeti jel treba povećavati terapiju...ovdje je dobro što mi uopće ne govore koliko je nego kažu ako treba povećati terapiju ili ako ne treba kažu da je oke i da nastavim sa ovom terapijom...nekad je bolje ne znati kakvi su nalazi jer se mi onda vise brinemo, a briga nam više šteti našoj bebici nego ti hormoni. 🙂

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.