Jel bila koja prehladena? Ono zacepljen nos, curenje ponekad, kihanje….
Meni ti je zadnja 3 mj nos stalno zacepljen, smrcam i kisem ujutro, veli gin da je to normalno za trudnocu.
2021. M 💗
Jel bila koja prehladena? Ono zacepljen nos, curenje ponekad, kihanje….
Meni ti je zadnja 3 mj nos stalno zacepljen, smrcam i kisem ujutro, veli gin da je to normalno za trudnocu.
Tako i ja vec 4mj. Jedan dan su me i sinusi poceli boljeti, a nisam bolesna. Lakse mi je jedino kad se ujutro umivam pa mi udje i voda u nos, nekako se procisti.
Evo koristan clanak. Pise da se klasicni sprej za nos ne smije koristiti u trudnoci.
https://www.adiva.hr/zdravlje/trudnoca-i-porod/trudnoca-i-lijekovi-sto-trudnice-mogu-uzimati-a-sto-trebaju-izbjegavati/
Miska, hvala, dobar clanak!
SamoJa, drago mi je sto si se javila i sto se oporavljas!
Pozdrav zenice,
Cestitam svima na super pregledima i na prepreslatkim slikicama beba, a i trbuscici su vam svima divni, jedva cekam da se i meni nesto pocne vidjeti 😊.
Sto se tice jastuka za dojenje/spavanje ja sam za ethereal cula da su stvarno dobri pa planiram od tamo naruciti, ali mislim da ima jos vremena. Hrvatska je proizvodnja i provjereno su kvalitetni. Imaju i vrhunske tetra dekice/pelene i babus tetrice koje su premekane i ugodne, a i vrece za spavanje za bebe, one sa nogavicama i rukavicima koji se mogu skidati. Isto sam cula oreporuke za to. To ce nam eventualno trebati na zimu, ali ovisi, nekim bebicama nije potrebno.
I mene privlace platnene pelene, ali isto nisam sigurna jos sto se tice prakticnosti 🤔🤔 vjerojatno dok se ne snadjemo bi trebalo koristiti jednokratne, ali barem to cu gledati da budu dobrog sastava. Nisam bas prije obracala paznju, ali velika vecina najpoznatijih pelena i djecje kozmetike (izmedju ostalog i baby maramice imaju strasan sastav, alergene, kancerogene tvari, pamuk bijeljeni, plastika i svasta nesto. Tako da se za to definitivno vrijedi potruditi, prouciti sto je dobro, a sto ne i citati deklaracije proizvoda.
Evo koristan clanak. Pise da se klasicni sprej za nos ne smije koristiti u trudnoci.
https://www.adiva.hr/zdravlje/trudnoca-i-porod/trudnoca-i-lijekovi-sto-trudnice-mogu-uzimati-a-sto-trebaju-izbjegavati/
Ma da, nisam ni koristila, trpim 😅
Ethereal jastuk za trudnice/dojenje imam ja. Ja inace spavam na lijevom boku tako da nemam s tim nikakvih problema 🥳 za sad mi bolje odgovara manji jastuk koji si stavim pod trbuscic tek tolko da mi ne visi 😅 al cu se uskoro prebaciti na ethereal jastuk, probala sam ga par puta i zadovoljna sam.
2021. M 💗
Cure jel neka od vas pila Duphaston u trudnoći, ako da, do kojeg tjedna ste pile?
Ja sam pila od 7.tt zbog onog mog smedarenja kratkog na kraju mi je smanjena doza s 3x2 na 2x2 i rekla mi je da popijem do kraja turu i to je to. Imam za još 3 dana tableta, al čitam o tom Duphastonu.. preporučuje se da žene koje su imale već spontani piju do 16.tt i da ne prekidaju odjednom terapiju.
I ja se sad bojim, najrađe bi pila zauvijek 😂
Brinem li se bezveze…? Kontam sad piti po jednu dnevno pa da imam za još 5-6 dana da postupno prestanem, da ne preskačem tako odjednom.
*jednu osobinu bi kod sebe htjela promjeniti - to je sto sam trtaroš 😭
Ja ga pijem još uvijek, iako bi rado da više ne moram. I ja znam da su uglavnom trudnice pile do 16tt,e sad do kad ću ja, nemam pojma, valjda dr. Zna
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Cure jel neka od vas pila Duphaston u trudnoći, ako da, do kojeg tjedna ste pile?
Ja sam pila od 7.tt zbog onog mog smedarenja kratkog na kraju mi je smanjena doza s 3x2 na 2x2 i rekla mi je da popijem do kraja turu i to je to. Imam za još 3 dana tableta, al čitam o tom Duphastonu.. preporučuje se da žene koje su imale već spontani piju do 16.tt i da ne prekidaju odjednom terapiju.
I ja se sad bojim, najrađe bi pila zauvijek 😂
Brinem li se bezveze…? Kontam sad piti po jednu dnevno pa da imam za još 5-6 dana da postupno prestanem, da ne preskačem tako odjednom.
*jednu osobinu bi kod sebe htjela promjeniti - to je sto sam trtaroš 😭
Ja sam ga pila na početku isti zbog smedjarenja, od 5 do 12 tjedna. Najprije 2x2, onda mi je u 8tjednu smanjila na 2x1, i na kraju ukinula sa 13 tjedana. Nije mi rekla da postepeno prekinem, imala sam još 4 tablete nakon tog pregleda u 12 tjednu, to sam popila i to je to.
Blago vama pa ste prestale piti Duphaston ja trenutno pijem 3x2, vec od 6tt, danas sam 17. Ja pijem iz razloga sto konstantno imam smeckasti iscjedak i imam hematom, tako da mi je to jedina terapija i imam filing da cu ga pit vječno
. Ali svakako bi ga nekako postepeno ukidala da sam na vasem mjestu, mislim nije to neki antibiotik, ali malo po malo, tipa dva dana bi uzela po jednu i onda prestala..jer kad mi doktori kazu da nije toliko ni bitno jel proslo točno 8/12h (ovisno o dozi) od posljednjeg uzimanja, mislim da ne treba neka pretjerana opreznost kod skidanja s njega...
Baby S 🧚♀️24.12.2018.
New baby girl🧚♀️ 01.07.2021.
Mara5 sto se rice tih kolica anex e type, ja sam probala anex m type i zaljubila se na prvi pogled. Kako to vec biva dosao je i novi model 2020 koji je jos ljepsi nego 2019😂 uglavnom, lagana konstrukcija, a cvrsta, kosara, sportsko sjedalo i autosjedalica. Ta kolica su i malo visa, a gledamo tako jer je muz dosta visok, a ja se prilagodim 🤗😂 estetski stvarno predivna, konstrukcija boli glava ( citaj jako dobra😂). Jedino jos fali da dijete provozam unutra😅 ali sve sam blize da uzmem ta anex m type.
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Sortiraj odgovore
Najstariji