Moj muz je vec poceo kukati kako ce on drzati tako malu bebu, pa smo poceli razmisljatibo jastucima za nosenje. Meni je to preslatko, ali me brine hoce li bebi biti prevruce u tome🤔
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Samo da nabacum jednu pozitivnu recenziju. Narucila s ethereal stranice dekicu, vec ju dugo zelim za bebicu i dosla je za dva dana. Prezadovoljna sam kvalitetom, a ujedno smo dobili poklon njihovu tetricu te cu zasigurno i to od njih uzeti🥰🥰🤩🤩
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Ja kegelove radim tijekom seksa😂🙈 win win situacija🤣🤣
😆👍
Pa zapitala sam se dal je moguće da su mi mišići toliko slabi i išla par puta tokom noći i jutros na wc, probala zadržat mokracu i sve ok, mogu.
Ali kegelove nisam nikad radila, moram krenut.
Bas sam ti to htjela savjetovati, da prvo pocnes vjezbati kegelove dok piskis, zadrzi mlaz, otpusti, zadrzi mlaz, otpusti…tako da skuzis tocno koji misici trebaju raditi, jer ne smijes koristiti okolne pogresne misice. Haha, ja isto stiscem za vrijeme sexa, osobito pred orgazam, tako mi dođe, nije da namjerno vjezbam, al muz mi zna rec da ga i previse stisnem 😂 U planu mi je osim kegela, mjesec dana prije poroda raditi masazu i sirenje rodnice za laksi poeod bez pucanja, da vjezbam malo i sirenje, ne samo stiskanje 😊
E ovo sto Kiflica kaze je dobra ideja da shvatis tocno koje misice trebas stiskati i opustiti, ali nemoj trajno tako raditi. Babica me upozorila da neke zene to trajno rade kao vjezbu dok piske i da si razviju disfunkciju pelvic floora tako da onda kasnije imaju puno cesce upale urinarnog trakta jer valjda ne piske do kraja. Tako da, za svaki slucaj, mislim da je to dobar pocetak za skuziti koje misice i kako, a onda kasnije vjezbati nekom drugom prilikom :) tijekom seksa je super, spojis ugodno s korisnim, samo ne znam bas jel se seksas svaki dan jel, a trebalo bi vjezbati svaki dan…
Joj nema sexa, tj. bude 1x mjesečno, 2x ako... Moj libido u banani, muz se boji, pa se ja bojim...
Nego, sad sam se sjetila kolegice koja je nosila one 2 vaginalna kuglice tokom trudnoce, bas za vjezbu tih mišića... Pa si razmisljam mozda probati s time... Ona ih je cak i na poslu imala 🤔 Ima netko iskustva?
Samo da nabacum jednu pozitivnu recenziju. Narucila s ethereal stranice dekicu, vec ju dugo zelim za bebicu i dosla je za dva dana. Prezadovoljna sam kvalitetom, a ujedno smo dobili poklon njihovu tetricu te cu zasigurno i to od njih uzeti🥰🥰🤩🤩
Ove dekice su sve tak divne, pogotovo ove pletene 😍
Nego, sad sam se sjetila kolegice koja je nosila one 2 vaginalna kuglice tokom trudnoce, bas za vjezbu tih mišića… Pa si razmisljam mozda probati s time… Ona ih je cak i na poslu imala 🤔 Ima netko iskustva?
Ja ih imam, i sprej za dezinfekciju + moje se mogu iskuhati. Imam Lelo Luna beads. Uzela ih jer sam jedne godine imala masu problema s mjehurom, i mogu rec da ispocetka kad bi ih nosila mozda max 1h dok radim nesto, s najlaksim utezima, bi nakon par sati osjetila jos pelvicne misice jer su valjda bili toliko neistrenirani. Postepeno presla na jace kuglice + duze nosenje. Super zadovoljna s njima.
Zahvaljujem na preporuci. Narucila sam si taj set od 6 kuglica, pa cemo vidjeti gdje smo s tezinom. 🙂
Joj sva ta lijepa velika kolica su i teska, bas su mi lijrpa ta anex m… znam da pise da su lagana, to pise na svakima, pa pogledam specifikacije pa ispadne da du 12 kg, sto je duplo vise od onih najlaksih koja su 6 kg… Huh, a opet trebaju jake gume za neke terene… ne znam, bas ce biti tesko napraviti pravu odluku, vec ssm ih gomilu pregledala i nisam pametna…
Možda ti malo pomogne čime smo se mm i ja vodili :-)
Mi smo s 1. djetetom razmišljali prvenstveno o terenu gdje će biti dosta vožena - a to je makadam po moru jer sam odlučila biti na moru od 6. do 10.mjeseca (ona rođena krajemsiječnja):-) i onda je značilo da nam trebaju veliki kotači s dobrim amortizerima. Dakle, ako ćete voziti svoju osobicu po makadamima, travnjacima i sl. uzmite neka s većim kotačima i dobrim amortizerima. Sljedeće vrlo bitno je bila velika kupola koja se dosta da spustitida ne moram kačiti kojekakve tetre i marame po njima, a da mi curka ne krepa od sunca :-)
Meni je kilaža igrala ulogu samo u smislu da ih mogu podići i utrpati u gepekte unijeti u kuću uz 10ak stepenica, tako da ti je kilažamožda i odlučujućaako imaš puno tegljenja (npr. ako živiš u zgradi bez lifta).
Također, žena u dućanu me odgovorila od košare za bebe jer je koristiš max 2 mjeseca, a skupa je i hvala joj na tome :-) pa eto i ti razmisli vrijedi li ti košara tih para koje ona košta :-)
Ugl. mi se odlučili za Peg perego Book Cross jer su bila etiketirana kao kolica za aktivne roditelje - s njima možeš joggirati :-) teška cca 12kg, ali smo bili prezadovoljni, a bome i moj pomladak koji se 3 mjeseca truckao po moru u njima :-)
Nakon njih smo kupili Mutsy nexo kišobran, koja su po meni hibridna kišobran kolicai sad ih planiram koristiti od 1.dana za ovu osobicu jer ima 0ti položaj (spušta se u ravno, beba leži), ima veliku kupolu i solidne kotače, a ako budu previše truckala po makadamu na moru, ide u maramu :-) koju nikad nisam koristila, a sad planiram :-)
Hvala na recenziji, najbolja su osobna iskustva kad odlucujemo sta odabrati! Ja sam nazalost u visokoj zgradi bez lifta, ali i na moru, pa kanim dosta po sljuncanim plazama...nezgodan mix 😊 Valjda ce se naci neki kompromis s kolicima
Ja kegelove radim tijekom seksa😂🙈 win win situacija🤣🤣
😆👍
Pa zapitala sam se dal je moguće da su mi mišići toliko slabi i išla par puta tokom noći i jutros na wc, probala zadržat mokracu i sve ok, mogu.
Ali kegelove nisam nikad radila, moram krenut.
Bas sam ti to htjela savjetovati, da prvo pocnes vjezbati kegelove dok piskis, zadrzi mlaz, otpusti, zadrzi mlaz, otpusti…tako da skuzis tocno koji misici trebaju raditi, jer ne smijes koristiti okolne pogresne misice. Haha, ja isto stiscem za vrijeme sexa, osobito pred orgazam, tako mi dođe, nije da namjerno vjezbam, al muz mi zna rec da ga i previse stisnem 😂 U planu mi je osim kegela, mjesec dana prije poroda raditi masazu i sirenje rodnice za laksi poeod bez pucanja, da vjezbam malo i sirenje, ne samo stiskanje 😊
E ovo sto Kiflica kaze je dobra ideja da shvatis tocno koje misice trebas stiskati i opustiti, ali nemoj trajno tako raditi. Babica me upozorila da neke zene to trajno rade kao vjezbu dok piske i da si razviju disfunkciju pelvic floora tako da onda kasnije imaju puno cesce upale urinarnog trakta jer valjda ne piske do kraja. Tako da, za svaki slucaj, mislim da je to dobar pocetak za skuziti koje misice i kako, a onda kasnije vjezbati nekom drugom prilikom :) tijekom seksa je super, spojis ugodno s korisnim, samo ne znam bas jel se seksas svaki dan jel, a trebalo bi vjezbati svaki dan…
Hvala ti za ovu info, nisam znala da se ne bi smjelo nastaviti dok piskis, ja tu i tamo bas tu grijesim, no srecom rijetko se sjetim vjezbati pa nije bilo stete, srecom nisam ni sklona mokracnim infekcijama.
Kuglice imam i ja, kupila neke pocetnicke, bile mi prelagane i prevelike, jedva ih ugurala, a ispale ne bi nikad, jedva ih izvucem van😂 Definitivno je bolje probat mozda neki paket s vise velicina, pa vidi sta ti odgovara... Gledaj da su dobrog materijala tipa silikon ili staklo, da nemaju stetnih tvari i da su lake za cistiti. Sad u trudnoci bih nekako sto manje prckala dole, da izbjegnem eventualne infekcije, iako ni to bas nemam inace.. A za tu masazu, sirenje rodnice, vjerojatno cu trebati muza upregnuti kad mi trbuh bude do zuba, haha, ne zbam hocu li se sama moci dohvatiti 😂 A inace, ne bi mi bilo bed sama se masirati, probala bih u svakom slucaju sama prvo ako uspijem...mozda zvuci cudno, ali opustenija sam da sama prvo vidim koliko mogu pritisnuti ili siriti prije nego me zaboli, pa stati malo, pa nastaviti...
Evo, nasla kako se to zove, perineal massage, dijelim linx s oxforda sta i kako: https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.ouh.nhs.uk/patient-guide/leaflets/files/10938Pmassage.pdf&ved=2ahUKEwjQmaK82a_uAhXolosKHexIC6AQFjAXegQIJhAB&usg=AOvVaw0mcP213tb27btBgjuYQGt4
Nadam se da radi, vodi na pdf, pa ne znam jesam li dpbro kopirala.
Cure, može pomoć?
Da li vam je bio pozitivan nalaz na ureaplazmu? Sad gledam da mi je došao nalaz na Portal zdravlja, a ginekologica ne radi do ponedjeljka jer je na godišnjem. Prošli mjesec mi je došao nalaz pozitivan na mikoplazma, pili smo antibiotik i ja i muž, a sada opet ovo. 😓 Najradije bi odmah počela antibiotik ili što god treba, ali moram čekati ponedjeljak 🙄
https://ibb.co/267WRMW
I da li netko zna što to znači na nalazu Micoplazma hominis nije izolirana?jer na prošlom brišu mi je bilo obrnuto-pisalo mi je da ureaplazma nije izolirani. Ne razumijem i na uspijevam naći neko objašnjenje. 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji