Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Orhideja1
    21. Siječanj 2021. 12:13

https://www.balidoo.hr/shop/kolekcije/panda-organic-novorodence/p0002-balidoo-poklon-paket-odjece-za-novorodence-m
    Evo link, ako nekog zanima. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Kiflica
    21. Siječanj 2021. 12:14

Lora, sad vidim da si napisala da ti je secer 5,3 3 h nakon obroka. To si se zabunila? Meni je receno da mjerim 2 h nakon obroka, a ne 3. Btw, nalazi su ti bolji nago meni! :) 

Orhideja1
    21. Siječanj 2021. 12:16

Dominique_i_bebita

Orhideja1

Moja prva narudžba stigla 🥰🥰ispunila sam si želju i sad sam mirna neko vrijeme.

https://ibb.co/y4xfzS5

Sori jos jedno pitanje samo, posto mi je stvarno jako slatko to narancasto, razmisljam o kupnji, i isla sam na stranicu al vidim da oni za tu boju pisu žuto? Pa sad..koja je to boja, jel dobro ispala na slici, takva je i uzivo ili je to vise zuta? ..znam, trazim dlaku u jajetu

Po meni je ovo narandžasto, žuta bi bila poprilično svjetlija.
    Možeš se osloniti na ovu sliku boja je baš takva. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

Lora27621
    21. Siječanj 2021. 12:21

Kiflica

Lora27621

Kiflica

Lora27621

Pozdrav! Dobila sam nalaz dijabetologa, pise da uvedem kasni vecernji obrok Glucerna SR 1 pakiranje na dan….zna li tko dobije li se na recept ili sami kupujemo? Dr mogu dobiti na tel tek poslije 18h da ju pitam….

Hej, Lora! Ne znam ti odgovoriti, ja pratim s aparaticem secer u krvi i strogo se drzim prehrane pa je sve super, ne moram nikakve lijekove ni suplemente piti. Samo su mi u pocetku vadili krv i to je to od pretraga. No, zanima me, kako je dijabetolog tebi ustanovio da ti treba ovaj lijek/suplement? Jesi li isla na neke dodatne pretrage? Pratis li ti kod kuce koliki ti je secer? Koliki ti je? Sto jedes navecer kada moras dodati i glucernu i jesi li smrsavila ili se debljas u trudnoci? Sorry na puno pitanja😊

Svaka 4 tjedna nosim zapise secera koji mjerim svakodnevno (takoder dobila aparatic). Na nalazu je napisala da je uredna regulacija glikemije osim povremenih nizih vrijednosti nataste (3,4 , 3,9), te je napisala MOZE se uvesti kasni vecernji obrok, jer je inace zadnji obrok 19h….ja sam tp shvatila ds je sve ok pa me malo casti slatkom papicom kasno 🙈🤣 Secer mi je ok, prosjek 4,6 nataste i 5,3 3h nakon obroka. Navecer obicno neke vockice smuckam jer mi sve ostalo bude pretesko za zeludac. Niti se debljam niti mrsavim, jos stojim na mjestu😁

Haha, o boze, pa to je super. To znaci samo da mozes papati navecer jos jedan obrok… Ja recimo bi umrla da mi je zadnji odbrok u 19 h, ja pojedem veceru u 20 h ili 21 h i jos malo jogurta i badema oko 11 prije spavanja… Ma ti doktori ko da rade na proviziju za suplemente, umjesto da ti preporuce normalnu zdravu prirodnu hranu za obrok. No, nisam doktor pa necu pametovati😂. Ja nisam pobornik kemije, pogledaj sastav proizvoda, ima vitamina i minerala pa pripazi kose li se kolicine sa prenatalima ukoliko ih pijes da ne bude previse…naravno, u dogovoru s tvojim lijecnikom i prema tvojim nalazima.😊

Ma ne drizim se 100% jer sam skuzila da je super i kad zgrijesim, pa sam tako jela i puno poslije 19 ako sam bila gladna ili ako mi se jednostavno jelo🤣  Svakako cu nazvati gin da vidim sto kaze.....i usput, nos mi je pocepljen totalno i tu i tamo curi, nemam nikakvih drugih tegoba, ni grlo ni kasalj ni temp....znate li kapi koje mogu koristiti?

👩 26
    🧑31
    ➡️🤰 9/2020
    ➕ 17.11.2020.

Mallla
    21. Siječanj 2021. 12:22

Orhideja1

Preslatko...a sad me zanima kako si zadovoljna, materijalom, komunikacijom cijenom. Stalno mi iskače oglas taj pa me zanima.

url=https://lilypie.com]

Orhideja1
    21. Siječanj 2021. 12:38

Mallla

Orhideja1

Preslatko…a sad me zanima kako si zadovoljna, materijalom, komunikacijom cijenom. Stalno mi iskače oglas taj pa me zanima.

Sve se mi topimo na ove slatke stvarčice, mene je oborila i sama kutija kad je stigla (obična kartonska) , tako da ono razumno zadovoljstvo ću znat tek kad bude sve u funkciji. 
    Početni dojam... Sve mi izgleda baš kvalitetno izrađeno i sve je 100% pamuk. Vidi se da je sa pažnjom i pakirano.
    Narudžbu sam napravila u utorak i danas je već stiglo, zbilja brzo. 
    A cijena, hmm ja sam po tom pitanju malo glupa, ajmo to tako reći. Uopće ne znam koliko prosječno nešto košta, s tim da ne patim na marke. Ako je bodi u pepcu 20,00kn ja platim 20,00kn, ako je negdje 60,00 opet platim, ali opet ne toliko glupa da ako je 200,00 da platim, bez obzira koliko bio dobar.
    Preferiram hrvatski proizvod i dodatno cijenim ako to baš netko izrađuje sam. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

miska
    21. Siječanj 2021. 12:43

Jel zna netko kapi za nos koje mozemo koristiti? Otkad sam trudna stalno mi zacepljen, malo curi, ostalo nista. Suh mi je i zrak u stanu pa i zbog toga sigurno.

Dominique_i_bebita
    21. Siječanj 2021. 12:55

Hvala ti na odgovoru Orhideja, mislim da cu narucitii :))
    .
    Kiflice, ma da i ti ces tak, super, jel vec znas di ces nabavljati pelene? Daj mi nekii savjet ako si bolje informiirana pliz.

Miska imam isti problem s nosom i koristim sinomarin sprej, odlican je, a skroz prirodan..mozes ga kolko god hoces puta dnevno koristit jer je na bazi morske vode, samo s nesto viise promila soli i ekstrakt nekih algi..al svakako ti je mozda nakbolje otic u ljekarnu i pitat posto sii trudna sta ti preporuucaju.

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Dominique_i_bebita
    21. Siječanj 2021. 12:58

https://webljekarna.vasezdravlje.com/kapi-za-nos/sinomarin-plus-algae-ent ima ih vise vrsta, za djecu, prehladu ovo ono, al ovo je taj s algama i meni je stvarno super pomogao svaki put.

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

ana0310
    21. Siječanj 2021. 13:03

Orhideja preslatko je 🤩😍 ta reklama mi stalno iskace, dolazim u napast da narucim 😄 

2021. M 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.