Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sassy
    21. Siječanj 2021. 20:55

Rio

Cure jel neka od vas pila Duphaston u trudnoći, ako da, do kojeg tjedna ste pile?
    Ja sam pila od 7.tt zbog onog mog smedarenja kratkog na kraju mi je smanjena doza s 3x2 na 2x2 i rekla mi je da popijem do kraja turu i to je to. Imam za još 3 dana tableta, al čitam o tom Duphastonu.. preporučuje se da žene koje su imale već spontani piju do 16.tt i da ne prekidaju odjednom terapiju.
    I ja se sad bojim, najrađe bi pila zauvijek 😂
    Brinem li se bezveze…? Kontam sad piti po jednu dnevno pa da imam za još 5-6 dana da postupno prestanem, da ne preskačem tako odjednom.
    *jednu osobinu bi kod sebe htjela promjeniti - to je sto sam trtaroš 😭

Cao Rio,
    Pila sam ja Duphaston 2x1 medjutim na zadnjem pregledu sam trazila da se zamijeni s Utrogestanom kojeg uzimam vaginalno jer mi se od tableta povraca tako da cesto uzalud popijem. Doktorica nije spominjala prestanak s terapijom ali ja povremeno i dalje smedjarim (zadnjih sedmicu i po nisam) i osjecam grceve pa je mozda radi tog ostala terapija

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Mallla
    21. Siječanj 2021. 21:57

Raven7

Mara5 sto se rice tih kolica anex e type, ja sam probala anex m type i zaljubila se na prvi pogled. Kako to vec biva dosao je i novi model 2020 koji je jos ljepsi nego 2019😂 uglavnom, lagana konstrukcija, a cvrsta, kosara, sportsko sjedalo i autosjedalica. Ta kolica su i malo visa, a gledamo tako jer je muz dosta visok, a ja se prilagodim 🤗😂 estetski stvarno predivna, konstrukcija boli glava ( citaj jako dobra😂). Jedino jos fali da dijete provozam unutra😅 ali sve sam blize da uzmem ta anex m type.

Baš sam malo pogledala ta kolica m tip i e tip i moram reći da su jako lijepa i još k tome dosta lagana za tako velika kolica. Da kupujem ova bi bila u užem izboru! 

url=https://lilypie.com]

Kiflica
    21. Siječanj 2021. 22:45

Joj sva ta lijepa velika kolica su i teska, bas su mi lijrpa ta anex m... znam da pise da su lagana, to pise na svakima, pa pogledam specifikacije pa ispadne da du 12 kg, sto je duplo vise od onih najlaksih koja su 6 kg... Huh, a opet trebaju jake gume za neke terene... ne znam, bas ce biti tesko napraviti pravu odluku, vec ssm ih gomilu pregledala i nisam pametna...

Rio
    21. Siječanj 2021. 23:04

Hvala vam cure koje ste se osvrnule na moje Duphaston pitanje. ☺️
    Zvala sam dr ipak na telefon da pitam trebam li možda smanjiti postupno pa da pocnem piti jednu dnevno ili da nastavim sa dvije i još tri dana pijem i gotova kutija. Rekla mi je da mogu postupno ako mi je tako lakše, iako nema to neko pretjerano značenje... 
    Ja nemam smeđega uopće već tjednima, koliko god mi se gadio taj Duphaston, povraćalo mi se od njega, toliko mi sad ulijeva neku sigurnost to sti ga pijem. Pukla sam totalno 🤣 
    Jeb*š ga kad strah da se ne ponovi isto prevladava.. 

👩🏻 32 god.
    🧔🏻 32 god.
    1/2020 missed ab 10tt
    11/2020 plusić 💫
    27.07.2021. Ante 🤎

mara5
    21. Siječanj 2021. 23:05

Stvarno nisam razmisljala o tim kolicima i onda mi ova prodju pred ocima 😳
    Jos taj gore dio sto se prevuce kao kozni..mocno izgledaju bas.
    Nego sto mislite o crnim kolicima, hoce se to kao vise zagrijavati u ljetnim setnjama 🤷‍♀️

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Kiflica
    21. Siječanj 2021. 23:35

mara5

Nego sto mislite o crnim kolicima, hoce se to kao vise zagrijavati u ljetnim setnjama 🤷‍♀️

Hm, mislim da bi moglo biti uskuhati ljeti u crnim kolicima, da...  a opet, mrlje ce se manje vidjet na crnom nego na svijetlom. Ja cu odabrati neku svijetlu boju, naprosto mi je puno ljepse vidjeti bebu u nekim svijetlim vedrim kolicima nego u crnini... 

Aneee
    21. Siječanj 2021. 23:38

mara5

To sam se i ja pitala, pa sam se raspitivala. Dobra kolica uglavnom imaju dobru ventilaciju. A i žene koje su također imale ljetne bebe kažu da nisu imale problema iako su imale crna kolica. Pa tako da sam se i ja odlučila na crna

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

22. Siječanj 2021. 07:01

Jutro cure 😊 nadam se da ste sve dobro 😁 nisam se javljala neko vrijeme, zaboravila sam lozinku pa nikako da novu postavim😅
    Bila sam i ja na pregledu, sve je super, bebica je bila aktivna ful stalno se ritala, ma preslatko 😍 prosli put mi je rekla da moguce da sam nesto manje trudna nego po zadnjoj M, ali sad po mjerama je sve kako treba bit za moje dane i tjedne trudnoce. Dobila sam i termin 4.8. pa mozete i mene dopisati na popis😁
    Sto se tice tema s proslih stranica, sto sam uspjela popratit, duphaston i ja pijem i piti cu ga jos nekih 4 tjedna do sljedeceg pregleda i onda mogu prestati, s tim da cu za tjedan dana prec sa 3 na 2 tablete dnevno 
    Jastuk - dobila sam na poklon, na etiketi pise da je Mali anđeo proizvođač, spavam i inace na boku, tako da mi jos i nije od velike koristi, sto se tice spavanja, al vjerujem da ce bit kasnije. I ima vezice na krajevima pa kasnije moze posluziti i kao gnijezdo😊

Mallla
    22. Siječanj 2021. 09:08

Kiflica

Joj sva ta lijepa velika kolica su i teska, bas su mi lijrpa ta anex m… znam da pise da su lagana, to pise na svakima, pa pogledam specifikacije pa ispadne da du 12 kg, sto je duplo vise od onih najlaksih koja su 6 kg… Huh, a opet trebaju jake gume za neke terene… ne znam, bas ce biti tesko napraviti pravu odluku, vec ssm ih gomilu pregledala i nisam pametna…

Da istina sva su daleko teža od 6kg. Vidjela sam još maxi cosi zelia 2 ona su 2u1 i težina je oko 9,5kg ako sam dobro vidila. Što je opet lakše nego klasična kolica ali dovoljno teška. 
    U svakom slučaju skontala sam da neću kupovat, za sada jer imam kolica koja su preteška al opet računam za 4mj košare mi se ne isplati. Radje ću kupit lagana kišobran ili taj sistem pa od 4+ ili 6+ koristit njih do treće ili četvrte godine.
    Al moram priznat da me privuče sve po malo i onda dvojim!

url=https://lilypie.com]

22. Siječanj 2021. 09:26

Crna kolica bi i ja najradije bila uzela, ali i muz ima pravo glasa pa smo uzeli tamno siva. 🙂

Ja danas ulazim u 20.tt i za poklon sam dobila 2 lagana udarca u rano jutro, neopisivo 🥰🥰

Sinoc sam se nasmrt prepala. Vec na spavanju, u krevetu, kihnula sam i pišnula. Znači tekućina je pocela nekontrolirano izlazit van, i u tom trenutku meni već oči pune suza jer sam pomislila da je krv. 
    Isla sam čitat o inkontinenciji u trudnoći i kaze ako se i javi u 1.trudnoci, to obično bude u zadnjim mjesecima. Tu sam malo van statistike pa se malo brinem... Sta da radim, ima li netko iskustva, savjet? Da si kupim pelene? 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.