Evo da se nadopisem na popis ocekivanih termin nam je 09.08. nadamo se da nam nece biti pre vruce 🤣
Nekako imam osjecaj da bi mogla biti curica i nadam se tome ali jos je pre rano za saznanja, decko naravno bi htio jednoga u svojem timu 🤭🤭
Sljedeci pregled nam je 28.01. pa cemo vidjet dal nam ima jos sta za rec.
Ima li tko problema sa stitnjacom meni se hormon zbog trudnoce povecao pa cemo vidjet kako ce se to razvijat kroz cijeli period. Nadamo se samo najboljem 🥰
Meni se isto povećao TSH u trudnoći, sada je 4.18. Čekam pregled kod endokrinologa da mi odredi terapiju, pretpostavljam da će mi je uvesti.
Sve će to biti u redu, ništa ne brini 😊
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Nina zgodnice, ti ces na porod kao sto cemo mi biti sa nekih cca 25t 😂
Ja za sad uredno spavam na boku, iako sam bila spavac koji je na stomaku, ali sad mislim da se ni ne okrenem na stomak.
Mislila sam sii kupiti jastuk, ali ne vidim jos neku potrebu za njim.
🙅♀️30, 🙋♂️29
Evo da se nadopisem na popis ocekivanih termin nam je 09.08. nadamo se da nam nece biti pre vruce 🤣
Nekako imam osjecaj da bi mogla biti curica i nadam se tome ali jos je pre rano za saznanja, decko naravno bi htio jednoga u svojem timu 🤭🤭
Sljedeci pregled nam je 28.01. pa cemo vidjet dal nam ima jos sta za rec.
Ima li tko problema sa stitnjacom meni se hormon zbog trudnoce povecao pa cemo vidjet kako ce se to razvijat kroz cijeli period. Nadamo se samo najboljem 🥰
Pjegica,
Ja imam hipotireozu i hashimoto vec 10 godina, bitno ti je samo pratiti da bude tsh najvise 2-2,5.
None
Drage trudnice, da li je neka od vas uzimala jastuk za trudnice i da li je lakse spavati s njim?
Ja sam tek u prvom tromjesjecju al vec osjecam neku nelagodu ako spavam na stomaku (kako inace spavam) i pokusavam zaspat na boku medjutim, ne ide mi bas, pa razmisljam dal bi mi taj jastuk olaksao i navikao da spavam na boku
Sassy, imam gnijezdo jastuk za trudnice i savrsen je.
Doduse morat cu jos jedan kupiti s obzirom da mi je sinko 3,5 godine usvojio jastuk i spava u njemu :)
None
Jela21, za kombinirani probir u Petrovoj, ja sam bila poslala online i nisu mi poslali nikakvu potvrdu, pa sam slala na mail i napokon 5-6 dana su mi odgovorili kad mi je pregled i u koliko sati. Nisam jos bila, 1.2 sam narucena
Hvala!
Pratnja na porodu - ja bi htjela da muz bude sa mnom samo ne znam kako bi on to podnio 😂 Rekla sam mu nek sam odluci, ako misli da nece moci bolje da ni ne ulazi, nek ceka u hodniku.
Netko je pitao za velicinu bebe da jako naraste oko 19. tjedna. To je normalno. Zato i kazu da vecini zena doslovno bukne stomak sa 5mj trudnoce. 🙂
TSH inace imam hipotireozu. Prije mjesec dana je bio 3, pa mi je dr. svejedno povecao dozu. Sad cekam najnovije nalaze krvi pa cemo vidjeti. Bitno je da nije preko 2,5 a ja se sad bojim da je i previse pao pa cu opet smanjivat dozu.
Jasstuk je i meni odlican, isto s granulicama. Posebno kad me leđa bole onda legnem na bok, jastuk između koljena i to baš opušta!
Na kraju poroda pamtimo ono najljepše, a to je kraj. Kad je partner tu provede i on vrijeme s bebom i sve bude malo bajkovitije. Kad smo same uglavnom zelimo da sto prije dođemo sebi 😊 Zato prisutan partner ima svoju čar. A kao kod Dominiqe moj je httio čekati vani a ja sam ga uputila doma jer nisam znala koliko će potrajati. Sad drugi put sam mislila možda da bude...ali ipak ne.
Evo mene upravo s pregleda, u 3 navrqta sam pisala poruku 🤣 Sve je u Redu! I 95% stiže cura al sačekat ćemo idući pregled za potvrdu.....evo jedan plus na stranu cura!
https://ibb.co/D4Yk6mZ
Evo i slikice, super ju je ulovila i na tren upalila 3D i poklonila mi sliku 🥰
url=https://lilypie.com]
Trudnicki jastuk meni je bas jako pomogao. U startu sam imala bolove u bokovima od sirenja i vrlo brzo kupila jastuk. Moze se kasnije koristiti i za hranjenje bebe.
Mallla, cestitke na drugoj curici!! :)))
.
Ja koristim neki žnj veliki jastuk (inace spavam na onom anatomskom malom) pa njega obujmim da mi bude ugodnije i za sad funkcionira..al nemam tolko problema s tim jer dosta spavam na leđima.
.
Jel itko slusao/citao/ima iskustva s platnenim pelenama? Kaj mislite o tome? Naletila sam na tu temu pa sad ni sama ne znam sta da mislim..po argumentima se cini okej..al mi nekka to ipak djeluje da je previse nespretno i nesigurno
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Aaaaa jos jedna curica, cestitam 💖
Evo mog jastuka, bilo me strah kupiti da ne budu baceni novci, ali vrijedi svake kn i poslužit ce pri dojenu definitivno. I uzmite si jastučnucu extra, sa jednom vec dolazi.
https://ibb.co/PmJ1B4c
Sortiraj odgovore
Najstariji