Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    18. Siječanj 2021. 13:29

Luckyy42

Cure u DE u lidlu je maxi cosi sjedalica snizena
    https://www.lidl.de/de/maxi-cosi-babyschale-citi/p252669?fromRecommendation=true&scenario=personalized
    Sta mislite jel se isplati kupit tu sjedalicu? Jel dobra?

Ja naručila 3u1 kolica pa tako da mi jaje ne treba...razmišljala sam ionako je jaje samo prvih mjeseci tako da kad bebe bude mogla sjediti kupiti sjedalice 😊

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• boobaboo
    18. Siječanj 2021. 13:34

ana.b beba ti je u jaju bar godinu dana. Pravilo je da je u jaju  u smjeru obrnutom od smjera voznje dok ne prohoda plus kilaza bi trebala biti 15 kg itd, ne znam vise koja su sve pravila za jaje tocno, pogledaj u grupi na facebooku, cure su vec pisale.

18. Siječanj 2021. 13:34

Lucky, idi na Preisvergleich ili idealo, ista sjedalica je oko 75€, pa ako imas neki budžet mozes naci i bolje jaje za manje novaca

• boobaboo
    18. Siječanj 2021. 13:42

Inace, sto se briseva tice, u prvoj t prva gin mi ih nije trazila ( a i obavila ih par mjeseci prije t). Sa 35+ tjedana se radi bris za streptokok b, a ako ste pozitivne, ne dobija se terapija jer je upitno da li bi djelovala do poroda. Nego se pripomene kad se dodje u bolnicu na porod i dobije se antibiotik i tako svakih 12 sati dok se ne rodi. ( mozda cak 6 sati, zaboravila sam vise). U drugoj t, druga gin, trazila briseve, isla kod prve ( koja mi je inace soc pa mi izdaje uputnice/recepte) i ona me napala, da zasto sad ova oce briseve raditi, da ona ne prakticira bas to cackanje po trudnicama bla bla. Na kraju brisevi svi bili negativni. Sad u 3. t, prije napravljenog testa dobijem rezultate briseva, poz na ureaplasmu, gin mi propise terapiju, ali joj javim da mi kasni. Ona meni da ni slucajno onda ne pijem nista do daljnjeg. Briseve sam sada ponovila prije cca 2 tjedna, negativno sve. Inace, za ureaplasmu u trudnoci se daje Sumamed, koji cak ni na nju bas ne djeluje. Imate mislim cak i tu na forumu temu ureaplasme u trudnoci, ona vam izaziva skracivanje cerviksa, prijevremeno otvaranje, puknuce plodovih ovoja i slicno. Iako, navodno su bila nedavno neka istrazivanja na tu temu, i kao da je to sve opovrgnuto, ali kazem, ima cijela tema tome posvecena, tako da ne vjerujem da je bas bezazlena.

18. Siječanj 2021. 14:24

Evo i ADAC rezultata posljednjih testiranja autosjedalica. Sljedeća lista bi trebala krajem svibnja.. Ovo je jesen 2020
    https://ibb.co/bg9zqLT

Hedwig.Z
    18. Siječanj 2021. 14:24

Mirjam2

Lulu.Lu

Hvala na odg Tiki. Želim ti sada svuuuu sreću! 🙏🙏
    Paula javi što ti je gin rekla! Vjerujem da će sve biti dobro ako je bilo do sada! 😊
    Mirijam nisam još ništa kupovala jer je većinom sad sniženo sve zimsko, ali vidjela sam diiiivnih kompletica na h&m, već sam zamislila kako u tome izlazimo iz bolnice 🥰 tako da ne znam koliko ću se još moći suzdržati 😂 A teta mi je napomenula da još ništa ne kupujem jer ona ima brdo nove robe od kćerke. Šurjakinja isto tako. Pa će mi dati! 🥰 Za sada sam kupila samo baldahin za iznad krevetića, naletila sam na super cijenu. Inače su oko 400kn, ja sam platila 150kn na sniženju 🥳

Gdje si uzela baldahin? To bi i ja 😊 Ajde fotka, molim lijepo 🥰

https://lilu.hr/collections/djecji-baldahini/products/djecji-baldahin-grey-kingdom
    Evo, na ovoj strani sam naručila. Sive boje, gore ima slatke zvjezdice. Mislila sam da za tu cijenu neće doći sa žicom na vrhu, da ćemo morati dodati, ali ima i žicu. 😁 Dosta je veliki promjer kruga, i dug preko 2m. Ako se registriras na stranicu dobiješ još 5% popusta. 

Teja1408
    18. Siječanj 2021. 14:32

Gelica

Teja1408

Gelica

Teja1408

Gelica

Teja1408jel ti osjećaš neke simptome ubrzane štitnjače? Ja osjećam puls koji mi je povremeno ubrzan, i u biti jedino to mi i smeta.. Joj isla sam danas čitat o sniženim vrijednostima TSH u trudnoći i bolje da nisam, tek sad sam u panici 😀

Jesu nabrojani jos kakvi simptomi ubrzane stitnjace osim pulsa?
    Tu i tamo mi je ubrzan, nista strasno.. Nisam primijetila da se penje visoko (kak imam onaj sat koji to sve prati)
    Ja ne citam 😂 shvatila sam da je tako za mene najbolje

Ja imam jake mucnine i povracanja pa me vise to brine. Danas je bas jako izrazeno 😔

Pa ima još simptoma..opadanje kose, tremor, nesanica..Ali u trudnoći nisu toliko izraženi. Ja sam glupa pa isla čitat komplikacije i sad sam luda.
    Meni za mučnine jako pomogne ginger, ali baš mi uvijek pomogne. Meni su jako rano počele a sad 8+3 polako mi je bolje, iako mi se puno hrane gadi pa nemam baš apetit..
    A za štitnjaču tebi dr. uopće nije spominjala da bi te na tablete stavila?

Od svega imam opadanje kose, al to mi je oduvijek. I kad mi je stitnjaca bila dobra i sad. Ne bih pripisala tome. 🤷🏼‍♀️
    Ona je meni dala uputnicu za endokrinologa i ambulantno liječenje i rekla je da ce se drzati onoga sto mi oni tamo kazu, vezano uz TSH i Glukozu koja je bila 5.4, ali nisam jos isla jer sam pila antibiotik za upalu mjehura (ona mi je tako rekla).
    Sutra imam pregled pa ce mi vjerojatno reci kad cu se moci naruciti na VV.
    Sto se mucnina tice, ne pase mi ni đumbir, ni bademi. Jednostavno ne djeluje na mene. I za to cu vidjeti sto ce mi sutra reci, jer mi je evo sad za vikend najgore.

E, i meni je šećer na taste 5.4 ali test na toleranciju glukoze mi je uredan, ali ipak me endokrinolog stavilo na dijabetes dijetu.. a inace sam mrsava sad cu jos smrsaviti umjesto da se debljam 😀 Za štitnjaču kaže da me ne bi još na terapiju iako je TSH 0.013. Sad u petak ponavljam nalaze pa ćemo odlučiti šta dalje. Ali nadam se da će se nekim čudom usporiti štitnjača do petka i nalazi biti bolji…

Bila sam danas na pregledu. Rekla mi je da ovaj tj odem kod endokrinologa pa cemo vidjeti sto ce reci. 
    Ona misli da mi je tsh tak snizen bas zato sto imam izrazene mucnine i povracanja. 
    Valjda ce brzo proci. 
    -
    Sto se secera tice, isto me zanima sta ce biti. 
    Trenutno mogu jest 3 jela, ne znam kak bi se drzala dijete. 😂
    Isto mi je danas rekla da sam mrsava. 
    Smrsavila sam 3 kile otkad sam trudna. 

• Raven7
    18. Siječanj 2021. 14:44

Evo i mene s pregleda :)) sve super...kod mene je termin poroda 9.7., a ne 12.7.kako je bilo ispocetka 😅
    I dr iako nije 100% siguran kaze da je decko, pa sad, vidjet cemo na iducem pregledu jos 😍😍za sad jos jedan decko😍😍

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

Hedwig.Z
    18. Siječanj 2021. 14:51

Braaavooo za sve preglede!! 🥳🥳🥰
    E da, ja sam si par haljina naručila sa House stranice. Odlične su mi, jedva čekam da malo zatopli pa da ih mogu nositi. Sad imaju i sniženja pa sam bas potrefila. A tajice nisam uopće kupovala, ionako sam većinom doma u njima, kad idem negdje stavim haljinu, njih imam na izvoz samo su sve dosta kratke, pa sam si naručila par malo dužih 😁
    Ja sam za nećake naručivala dosta robice u H&M, Sinsay, c&a (oni imaju malo manje kalupe ribice). 

Aneee
    18. Siječanj 2021. 15:15

boobaboo

ana.b beba ti je u jaju bar godinu dana. Pravilo je da je u jaju u smjeru obrnutom od smjera voznje dok ne prohoda plus kilaza bi trebala biti 15 kg itd, ne znam vise koja su sve pravila za jaje tocno, pogledaj u grupi na facebooku, cure su vec pisale.

Ovo jaje što sam ja uz kolica uzela piše do 13kg...I naravno u obrnuto smjeru bi trebalo što duže to bolje...a poslije sam mislila as isto koja može i u obrnuto smjeru...imaju neke 0+ ali čitam komentare da one nisu baš nešto dobre za male bebe jer se ne mogu baš toliko spustiti u ležeći položaj.

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.