Tweetica, cesto je malo krvi nakon odnosa...mislim da ne trebas brinuti. 😊
Ana, istina, nekome znaci i samo ta priprema, jednostavno zeli znati...nece svaka trudnica s losim rezultatom pobaciti... ja sam za sebe promozgala i proplakala kad sam si zamislila te varijante i meni to saznanje ranije ne bi donijelo nista dobro, no svatko od nas je drukciji i nekome bi mozda ta priprema pomogla. 🤗 Da, amniocinteza isto nije tocna, i o tome sam citala da je bilo laznih losih rezultata, pa ponovna amno...pa na kraju sve dobro. A rizicna je 0.5-1% slucajeva, sto nije velik rizik... ali postoji. A gle, isto tako je mali postotak uopce beba s tim raznim genetskim bolestima (osim down koji je cesci), pa kad stavis sanse za gen.poremecaj s jedne strane i sanse za lazne rezultate s druge strane dođe ti na to da imas vise sanse za lazan pozitivan rezultat na testu nego sanse za roditi dijete s genetskim poremecajem. 🤣
Uuu, lidl mi ima bas super pamuk, idem odmah vidjeti sta se nudi...hihi ja ljetnu bebu zamisljam golu ili polugolu vecinu vremena doma, kao uostalom i samu sebe, vjerojatno golih cicki cijeli dan! 🤣
Tweetica, cesto je malo krvi nakon odnosa…mislim da ne trebas brinuti. 😊
Ana, istina, nekome znaci i samo ta priprema, jednostavno zeli znati…nece svaka trudnica s losim rezultatom pobaciti… ja sam za sebe promozgala i proplakala kad sam si zamislila te varijante i meni to saznanje ranije ne bi donijelo nista dobro, no svatko od nas je drukciji i nekome bi mozda ta priprema pomogla. 🤗 Da, amniocinteza isto nije tocna, i o tome sam citala da je bilo laznih losih rezultata, pa ponovna amno…pa na kraju sve dobro. A rizicna je 0.5-1% slucajeva, sto nije velik rizik… ali postoji. A gle, isto tako je mali postotak uopce beba s tim raznim genetskim bolestima (osim down koji je cesci), pa kad stavis sanse za gen.poremecaj s jedne strane i sanse za lazne rezultate s druge strane dođe ti na to da imas vise sanse za lazan pozitivan rezultat na testu nego sanse za roditi dijete s genetskim poremecajem. 🤣
Slazem se sa svime 😊
2021. M 💗
Hahaah golih cicki Kiflica ja sam si isto to mislila o ljetnoj bebi, nekak sam bila sretna i mirna sto je ljetna bar zbog oblacenja, da je zimska mislim da bih imala vise posla.
I to sto kazes o anomalijama, stvarno nisu ceste, a s druge strane ja kak sam medicinske struke (med sestra) onda mi nekak veci problem predstavljaju sve ove bolestine o kojima znam, sta se mogu pokupit nakon rodenja, to zna bit zeznuto. Nisam panicar, al realno..nadam se da nece nitko od nas dozivjet bilo sto ugrozavajuce sa svojom bebicom! :)
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Haha da, sjecam se da je frend cija je zena rodila s takvim sjajem u ocima rekao da mu je ovo najljepsi period zivota... zena doji i da bi joj se bradavice oporavile cijeli dan hoda po kuci golih grudi! 😍😂
Haha da, sjecam se da je frend cija je zena rodila s takvim sjajem u ocima rekao da mu je ovo najljepsi period zivota… zena doji i da bi joj se bradavice oporavile cijeli dan hoda po kuci golih grudi! 😍😂
San svakog muskarca 😂
2021. M 💗
I još jedna zanimljivost, danas mi kolegica javila da je trudna, drugi put u 2 godine. I sad ju frka reć šefici jer prvo otpadam ja i ona je trebala preuzeti vecinu posla…a sad ce ici i ona. Inace nas je jako malo na poslu pa odlazak jedne je velika stvar, a dvije turbo velika….jedva cekam face i komentare sefice i drugih kolega koji sam sigurna da ce bit svakakvi. A ja sam zapravo presretna sto ce biti puuuno bebica 😍
Daa, ima bas puno trudnica i bebica. 👍 E a sto se tice posla, zaboli vas. 🤣 Ja radim u trgovini na blagajni, i cim sam saznala da sam trudna otisla sam na bolovanje. Kad sam dobila potvrdu od gin odnijela sefu i dobila zabranu rada (odrzavanje) jer po trenutnom njemackom zakonu trudnice ne smiju zbog corone raditi na takvom poslu gdje je previse ljudi. I da nisam to dobila, vukla bi bolovanje, bilo kako da isposlujem da ne moram raditi trudna. Bitnija mi beba, pogotovo nakon 2god pokusavanja, nego glupi posao.
Da se mene pita, ja bi svaku trudnicu slala na odrzavanje sa punom placom.
A to za oblacenje.. Vidila sam jučer u Lidlu preeekrasne bodiće dugih rukava, 3kom za neku smijesnu cijenu a taaako mekani, boje prekrasne. I isto tako sam si mislila koji broj, da li će beba ljeti nositi duge rukave da li kratke. Mislim bebe koje su tako malene kao što će naše biti početkom ljeta da bi trebalo barem kratko da nose duge bodiće, možda neke tanke hlačice, šta ja znam 😂 morat ću istražiti po tom pitanju jer pojma nemam. Tako da na kraju nisam ništa kupila u Lidlu, nisam znala koji broj. A bili su predivni bijeli na žute pčelice(inače obožavam žutu boju).
A Matea cestitam na super pregledu i na mozda curici. Vjerujem da je curica cim se u ovim tjednima ne vidi pisulinac.
Nipt testovi nepresusna tema 😄 al jos malo svi cemo u drugo tromjesecje pa cemo o drugim temama.
Bojana eee da vidila sam u katalogu da imaju i pamucne bodice. Inace po meni lidllov pamuk je naj naj. I imam pitanje…kako oblaciti bebu ljeti, procitala sam svasta i sigurno cu jos al to mi je ogroman upitnik. Imala sam zimsku bebu i to mi je bilo laganica…al ljeto 🙄
A lidlova robica je vrh! Ja vec godinama necacima kupujem njihovu robu, pa to je nepoderivo, a cisti pamuk, cijena super. I ja bas razmisljala kako sa bebom na +35 ljeti, kontam pelena, body. Citala sam da bi bebu trebali oblaciti kao sebe. Ja inace zimogrozna, muz po cijele dane cijelu godinu polugol hoda po stanu, bit ce to zanimljivo vidjet kako cemo sa bebom 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji