Baš se veselim čitajući Vaše objave….ja idem tek na prvi pregled 13.1….nadam se da je sve uredu jer nemam niti jedan simptom da sam trudna….osim što nemam menstruaciju i što mi jako smeta sušeno meso
Ne brini, nisam ni ja ništa imala na početku, nikakve simptome. Osim izostanka menstruacije i bolova u trbuhu i grudima, a to mi je bilo isto kao i pred menstruaciju. Simptomi su mi počeli oko 9 tjedna. I to je trajalo oko 3 tjedna i gotovo. Mislim na mučnine i mirise, jedva sam ručak spremala, sve mi je smrdilo. A sad ništa, baš si danas razmišljam da nemam filing da sam trudna, osim trbuha. Jučer su me grudi dosta boljele, danas ful malo.
Nadam se da je tak....jedva čekam drugi tjedan da vidim da je sve uredu i da čujemo otkucaje ♥️
I ja sam odustala od tih dodatnih prenatalnih testova. Mislim da su preveliki stres, a mogu biti lazni rezultati. Ionako se detaljno sve gleda na anomaly scanu. Ja zivim u Njemackoj i ovdje zdravstveno placa 3 glavna uzv, oko 10., 20. i 30. tjedna. Ja sam platila da mi se radi svaki put uzv, znaci jednom mjesecno. Tako sam mirnija, vidim bebu, gin provjeri jel ok, dobijem slikice a traje samo par minuta. 🙂
Večer cure! Dobrodošle nove!
Ja sam u 2 T išla u 20om tjrdnu privatno na anomaly scan pa mi je tada dr. Rekao da je još najbolje doći u 25tt jer tada je srce komplet razvijeno pa može i to provjeriti! A sada je moja gin nabavila novi UZV pa cu kod nje to raditi kad ona kaže da je vrijeme. I da imam cd sa cijelom snimkom pregleda...u RH to košta 400kn a u Hercegovini 200.
Ja se vagam samo na pregledima tako da sad sam na 81.7 a startala sam sa 83...meni trudnoća dođe ko dijeta...al sad kad su se smirile mučnine nadoknadit ću ja! Naravno da se kilaža računa sve skupa s bebom koliko si dobila u T, a nakon što rodimo kroz nekih mjesec dana dođeš zapravo na to koliki je višak. Pogotovo imamo rodit u ljeto bit ćemo puneee vode...a prakticirat cemo nocno kupanje 😁🤣
Ja sam pocela raditi 2h manje i moram reci da mi je to idealno...stignem odmorit i imat volje za po kući uglavnom zadovoljna sam.
url=https://lilypie.com]
Ja upravo kupila pidžamicu 🤣🤣🤣 iako sam rekla da neću ništa kupovati još. Išla sam u lidl po stvari neke i tako jeftina (22 kn), lijepa, jednodijelna pidžama 🤭🤣🤣🤣
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Pidzamica iz lidla zvuci super! Treba uhvatit tak neke prilike, dobro ce doc kasnije
Ajoj, nadam se da nije nista strasno. Kaj ces napravit?
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Evo nakon duzeg nejavljanja da ste mi sve zive i zdrave 🙏❤️
Nisam citala zaista dugo, ima li kakva lista, da li ste sve na broju?
Dominigue, skuplji testtovi nisu i tocniji. Ja sam htjela ici na najskuplji test i uplatiti sve dodatme opcije za cijeli niz genetskih pogreski jer je pisalo da je 99.99 tocan. Onda sam dobila njihove papire di ti sve moraju jasno navesti i gdje vidis da je taj postotak samo za negativan rezultat. A za pozitivan su postotci uglavnom jako maleni, od 2% do 30% tocnosti kada je u pitanju pozitivan rezultat. Osim za Down i Edwards koji su preko 90%. U prijevodu, ako je negativno si mirna, a ako je pozitivno postoji velika (prevelika) sansa da bi onda isla pobaciti potpuno zdravo dijete. Zato ti onda savjetuju amniocintezu, koja nosi rizik spontanog pobacaja jer je invazivna. To govorim o najnaprednijem nipt testu koji postoji trenuntno, nema sigurnije i tocnije varijante... Citala sam jos razne clanke o nipt testovima ukljucujuci i onsj u kojemu se same firme ograđuju da njihov test nije namijenjen siroj populaciji jer ne mogu garantirati tocnost, nego samo onima koji imaju obiteljsku predispoziciju. Edwards ne prezivi beba, pa je samo pitanje bi li pobacila Downica ili ne i koliko si spremna riskirati mozda zdravu bebu da ne bi ni slucajno dobila Down bebu. Ja sam sebi tako racionalizirala i odlucila, skupa s muzem da ne bi pobacili Down. Zapravo se to prvo treba pitati...ako vec znas da bi pobacila, onda je bolje ici na test pa da ti se ne desi zivot na kakav nisi spremna... a ako ne bi, onda ti test ne znaci nista... tako da, po mom misljenju ne moraju svi ici na sve testove, nego se svatko treba informirati i zapitati sto bi ucinio s rezultatom i po tome izabrati zelis ili ne...
A ja sam upravo otkrila par kapljica krvi na ulosku
Jel koristis utrogestan, pijes duphaston? Ne mora biti nista, mozda je pukla kapilara, a mozda je hematom. Najbolje da mirujes i ujutro nazovi gin za savjet.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Tweetica, drzi se! Nemas bolove u trbuhu? Samo je par kapi krvi? Mozda stvarno nije nista opasno, probaj biti smirena i nazovi doktora.
Evo nakon duzeg nejavljanja da ste mi sve zive i zdrave 🙏❤️
Nisam citala zaista dugo, ima li kakva lista, da li ste sve na broju?
Pa znaš da sam se baš neki dan pitala di si? 😁
I ja sam bilo jedno vrijeme neaktivna.
Sortiraj odgovore
Najstariji