Mislim da Rio nije pitala jel bi "moderno" ili "starinsko" ime, nego jel bi dali ime pokojnika (clana obitelji) 🤷♀️
🙅♀️30, 🙋♂️29
Ja sam i za opciju da se mama pita za ime, tatino je prezime 🤣🤷🏼♀️ naravno da bude neko koje se oboma sviđa, ali mamina zadnja 🤣🤣🤣
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Moj muz je vjezbao kad dite bude zlocesto, i onda je vikao
Npr. "Boooojana ne saraj zidove"
"Kiflice ici ces u kaznu"
"Malaa pi. Ti materina"
Valjala sam se od smijeha 😂😂😂😂
I onda kao koje mu je zvucnije 😅
🙅♀️30, 🙋♂️29
Moze pomoc..
Znaci, do 31.10 sam radila u jednoj firmi i 1.11 presla u drugu. Ostala sam trudna i otvorila komplilacije 24.12. na hzzo su mi rekli da donesem r1 obrazac iz bivse firme sa 5 obracuna place i iz nove firme isto r1 obrazac za 11 mj.
Iz bivse firme su mi ispisali 6 obracuna znaci do kraja 10mj, a u novoj firmi mi govore da mi mogu dati tek za 12 mj. Nije mi jasno kako ne mogu za 11mj kad sam potpisala ugovor i jos su mi platnu listu dali za taj mjesec.
Mene je strah sto se moze desiti ako stvarno nekim cudom ne mogu ispisati za taj 11 mj.. Kakva su mi onda prava, ocu li uopce primat taj prosjek place sto bi trebala?
Ujutro cu svakako zvat knjigovodju da vidim u cemu je problem jer mi stvarno nista vise nije jasno
Mara, haha genijalan test za ime, bas sam se nasmijala! 🤣 Za to bi mi bas pasalo da je neko dugacko ime, pa kad je zlocesto dijete ga zovem punom imenom, a kad je dobro onda skracenim nadimkom. 😁 A za ime od pokojnika izgleda nisam dobro skuzila Rio, imala sam valjda neki krivi dojam da to nije bas njena zelja nego neka tradicija pa ju htjedoh osnaziti da bira po svom gustu bez obzira... a ako sam fulala, ne znam sto bih rekla, teska tema, tesko reci za drugoga jer ne znam koliko ti je znacila ta osoba i koliko je s jedne strane tesko ponavljati njezino ime, a s druge koliko je ispunjavajuce....
Moj muz je vjezbao kad dite bude zlocesto, i onda je vikao
Npr. "Boooojana ne saraj zidove"
"Kiflice ici ces u kaznu"
"Malaa pi. Ti materina"
Valjala sam se od smijeha 😂😂😂😂
I onda kao koje mu je zvucnije 😅
Hahahahah, isto to je napravio moj muž, valjala sam se od smijeha!! 😂😂😂
Dobro došle cure…baš je lipo vidit kako grupa raste!
Lulu lipo si me utješila, e pa hvala ti, već sam pomislila da sam upala u fit grupu a ja ko strunjača 😁🤣
Ime u baku ili djeda koji su pokojni i ako mi se to ime jako sviđa ok mi je za dati. Ne volim kad se ime da reda radi ili da bi se nekog častilo a npr. Ne sviđa ti se. Ili ne volim kad se ime daje u npr. Pokojnog brata/sestru nekog tko je otišao nenadano i tragično jer nekako mislim da je njihovo ime njihovo i takvoga želim čuvati. Al dobro to je samo moje mišljenje.
Mila mi je jako lijepo ime, muževa baka se tako zove al ja sam u kraju gdje se naglasak rasteže i ta verzija mi se ne sviđa…ako me kuzit3 sta hocu rec.
Za spol mislim da je cura, bila sam na pregledu u 14 tjrdnu i gin nije ništa rekla ni vidila pa računam da je dečko već bi bio viđen…naravno samo nagađam
Dobro da je netko spomenuo! Osjećam se ko trutina, imam malo dijete, nisam nista vježbala vec skoro godinu a prije toga su bile light trudnicke vježbe i vježbe s bebom. Pocela sam radit prije par mjeseci i leđa me ubijaju. Otkad sam saznala da sam trudna bar se trudim izlaziti van sto vise ali šetnja sa malim djetetom je vise stajanje pokraj lokve dok ona skače a po doma je vecinom pol dana saginjanja dok skupljam igracke. Uzas!!! Sve sam se nekako nadala da ću se dovest u red prije nove trudnoce ali nula bodova. Čekam još par tjedana da se prijavim na vježbe za trudnice, nadam se da ću moc organizirat to nekako obzirom na posao i dijete... u prvoj trudnoći mi je to jaaako puno značilo, i fizička i psihicka priprema.
Mislim da Rio nije pitala jel bi "moderno" ili "starinsko" ime, nego jel bi dali ime pokojnika (clana obitelji) 🤷♀️
Da, da..mislila sam na to. Konkretno, želja mog muža je da, ukoliko bude sin, nosi ime po njegovom ocu koji je preminuo prije nepunih godinu dana.
Nemam problem s imenom kao imenom, čak mi je i lijepo..ali me nekako hvata neobjašnjiva nelagoda, ne znam opisati.
Nije naravno to njegov zahtjev, sve u dogovoru...
👩🏻 32 god.
🧔🏻 32 god.
1/2020 missed ab 10tt
11/2020 plusić 💫
27.07.2021. Ante 🤎
Kiflice godišnji od 2020. sigurno nećeš moći koristiti u 2022. Imala sam kolegicu kojoj sam unosila zahtjev za godišnji nakon porodiljnog i ovaj star dvije godine je jednostavno propao. Nisam ni ja znala da se može prekinuti porodiljni i koristiti godišnji.
Ja ću prije komplikacija potrošiti 2020. što mi je ostalo i 2021. cijeli godišnji. Ionako ću imati cijeli 2022. za potrošiti. Pošto mi je termin početkom 8 mj. taman ću se nakon ljeta vratiti. To mi dovoljno. Doktorica mi je preporučila što prije na komplikacije zbog zdravstvenog stanja i stresnog posla, ali evo čini mi se da sam ipak onaj plan da ću raditi do kraja 1. mj produljila na 2. mj 🙈
Inače, vidim da nitko nema moj problem, ali ja sam jako zabrinuta oko svoje kilaže. Od početka trudnoće sam dobila 5 kg, od toga odmah na početku 2 kg kada sam počela piti folate, a nakon toga još 3 i čini mi se da guram ka 4 kg. Sad sam se stavila malo na dijetu u smislu da manje obroke jedem i da gricnem voće između. Izbjegavam slatkiše. Ne želim pretjerane dijete jer smatram da treba svega unositi za bebu. Ti folati su me dotukli plus prestala sam pušiti, ali imam osjećaj da više kg dobijem nešto što unesem u zadnje vrijeme. Znači samo prema gore šiba. I trbuh mi se već vidi. Moram nositi ful široke bluze da me nitko ne skuži. Ginekologica me do sada nije vagala. Koliko sam skužila to će tek kad mi otvori trudničku koju mi ne želi otvoriti dok nije sigurna da je sve ok. Sljedeći pregled mi je 14.01. i tada bi mi trebala otvoriti i valjda me početi vagati. Za sada me nije slala ništa vaditi. Dr opće prakse mi je dala šećer, željezo i te neke stvari čak prije prvog pregleda kod ginekologa. Idem za štitnjaču jer imam Hashimoto, za sada svaki mjesec. Ne znam je li ovo normalno jer vidim da vi svi gubite, a ja samo dobivam 😔 Trudim se šetati svaki dan, ali evo baš se zaredala kiša u zadnje vrijeme, pa nisam redovita. Čak mi dođe da kupim onu traku za trčanje, samo podlogu, da šetam pred tvom 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji