Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Prosinac 2020. 18:25

Samoja6

Stvarno nisam pametna… On je rođen u Njemačkoj prije skoro 40 godina… I svekrva mi je baš pričala da su joj odmah na pregledu (neznam u kojem mjesecu) rekli da ima Downa, i znala je da će se "takav" roditi… I odmah su joj rekli da je došlo baš do poremećaja u kromosomima… Mada on ima neki jaaaako blagi Down, da mu se na licu ne vidi nebi nitko ni znao, jer sve sam radi, sve zna i sve razumije!

Nisam ni ja pametna i stvarno ne znam sto cu u konacnici uopce odlucit. Lomim se doslovno između svih mogućnosti i da ne radim nista i da radim neki nipt test i da idem na amniocentezu.

Nina27
    17. Prosinac 2020. 18:50

Ajme toliko toga propušteno. 😅 ja mislim da svatko ima pravo na mišljenje, svoje vlastite odluke itd i ne treba biti ljutnje. Ja ću raditi nipt, a imam 27, potpuno zdrava, u obitelji nema bolesti - eto jer to muž i ja želimo i jer imamo dovoljno novaca. Neću si zbog toga ništa drugo uskratiti tako da ne vidim razlog uopće da se govori zašto da ili zašto ne. To je isključivo MOJA, TVOJA, VAŠA odluka. 🤗 
    A sto se tiče kombiniranog - meni je gin rekla da je 70 - 90 % točnost. To je negdje prije bilo spomenuto, ali sam
    Jučer radila do 1 h ujutro 😅, a danas do 18 h pa nis nisam stigla pisati. 
    U sub ćemo napokon rec našima - jedva čekam! 😍😍 bas sam uzbuđena...  nekako onda planiram s mamom u ned ili početkom idućeg tjedna malo prosurfat po danima beba jer ona puuuno vise od mene zna, ne samo jer ima dvoje djece 😁, nego jer se dugo bavila veleprodajom dječje odjeće i dječjih didaktičnih igračaka. Ja čim sam otvorila stranicu sam se pogubila iskreno. 🥲

👱🏼‍♀️ 27
    👱🏼‍♂️ 32
    ➕ 18.11. ❤️
    It’s a boy! 💙

Samoja6
    17. Prosinac 2020. 18:54

Kaca12

Samoja6

Stvarno nisam pametna… On je rođen u Njemačkoj prije skoro 40 godina… I svekrva mi je baš pričala da su joj odmah na pregledu (neznam u kojem mjesecu) rekli da ima Downa, i znala je da će se "takav" roditi… I odmah su joj rekli da je došlo baš do poremećaja u kromosomima… Mada on ima neki jaaaako blagi Down, da mu se na licu ne vidi nebi nitko ni znao, jer sve sam radi, sve zna i sve razumije!

Nisam ni ja pametna i stvarno ne znam sto cu u konacnici uopce odlucit. Lomim se doslovno između svih mogućnosti i da ne radim nista i da radim neki nipt test i da idem na amniocentezu.

Neznam, eto nažalost ja još ne moram odlučivati... 
    Nadam se da ću vam se opet uskoro pridružiti, i kad sam gin rekla za to, nije se baš nešto previše zabrinula, samo mi je preporučila nifty ako želim u idućoj trudnoći... Ali nekako se sve već sad mislim kako ne želim... Što i da saznam da ima? Uostalom postoji i mjerenje nuhalnog nabora koji je eto "obavezan"... I to rade iz istih razloga. I to što si rekla, nije s moje strane. Stvarno se nikad nije dogodilo... I on je jedini u zadnjih Bog zna koliko godina. Neznam, samo sam htjela vidjeti tvoje mišljenje jer neznam nikoga tko ima takav slučaj u obitelji. I kad sam ostala trudna nisam se htjela opterećivati s tim, pa onda kad se dogodio spontani mi je samo prošlo kroz glavu, mada ne vjerujem da bi to mogao biti uzrok. 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Evana
    17. Prosinac 2020. 19:12

vale123

Evana, ja počinjem misliti da se ti zajebavaš jer ne znam kako drugačije objasniti ovo što pišeš. Molim te citiraj mi komentar gdje te se nagovaralo, osuđivalo, prozvalo ili ista slično, možda sam ja slijepa 🤷🏻‍♀️
    Nikakve Barice i Marice te ne nagovaraju na ništa, niti ih je iskreno briga, mene osobno zanima samo moje dijete i ne pada mi napamet soliti pamet nekim žnj ljudima koje ne znam, zato se i čudim tvojim komentarima, ovo nema veze s vezom haha

haj sjaši više 

• Evana
    17. Prosinac 2020. 19:24

Samoja6

Neznam, eto nažalost ja još ne moram odlučivati…
    Nadam se da ću vam se opet uskoro pridružiti, i kad sam gin rekla za to, nije se baš nešto previše zabrinula, samo mi je preporučila nifty ako želim u idućoj trudnoći… Ali nekako se sve već sad mislim kako ne želim… Što i da saznam da ima? Uostalom postoji i mjerenje nuhalnog nabora koji je eto "obavezan"… I to rade iz istih razloga. I to što si rekla, nije s moje strane. Stvarno se nikad nije dogodilo… I on je jedini u zadnjih Bog zna koliko godina. Neznam, samo sam htjela vidjeti tvoje mišljenje jer neznam nikoga tko ima takav slučaj u obitelji. I kad sam ostala trudna nisam se htjela opterećivati s tim, pa onda kad se dogodio spontani mi je samo prošlo kroz glavu, mada ne vjerujem da bi to mogao biti uzrok.

iako kromosomske greške nekad jesu razlog spontanih pobačaja, ne vjerujem da je to povezano s time. Ovdje možete pročitati više o sindromu Down, ima i dio i mogućem nasljeđivanju https://www.ndss.org/about-down-syndrome/down-syndrome/
    Najbolje da pitate svoje doktore da vidite što oni misle o tome. Znam za ženu koja je rodila troje djece, prvo je imalo sindrom Down, ostalo dvoje djece je zdravo i imaju svoju djecu i nisu imali nikakvih problema s trudnoćom. 

Nadam se da ćeš nam se ubrzo opet pridružiti i da si dobro, čitala sam tvoje postove na drugim podforumima. 

coco
    17. Prosinac 2020. 19:49

Ja cu cekati kombinirani, ako bude sve ok s pilićima vjerojatno necu raditi dodatne testove, živi bili pa vidili 😊
    Koliko trudnica je nastavilo raditi? I do kada planirate? 
    Ja samo cekam da svima kazemo pa da mogu ostat doma na miru 🤭 

• Eva88
    17. Prosinac 2020. 19:55

Pozdrav svima, ima li ijedna problema sa zeludcem, zgaravicom, gastritisom, gerbom od prije?
    Ja imam dg gastritis, gerb i želučanu kilu. Prije trudnoce je bilo u dobrom stanju, otkad sam trudna katastrofa. U prvoj trudnoci nisam imala mucnine pa ne znam da li su to trudnicke mucnine ili mi se zeludac aktivirao. Ugl trenutno podrigujem 200 puta na dan, nakon vode, bilo sto da pojedem, nemam klasicnu zgaravicu ali osjecam da mi ne sjeda dobro i stvara mi laganu mucninu. Ima li tko slicne muke? Zene koje imaju mucnine kako to izgleda kod vas? 

• Evana
    17. Prosinac 2020. 20:00

Eva88

Pozdrav svima, ima li ijedna problema sa zeludcem, zgaravicom, gastritisom, gerbom od prije?
    Ja imam dg gastritis, gerb i želučanu kilu. Prije trudnoce je bilo u dobrom stanju, otkad sam trudna katastrofa. U prvoj trudnoci nisam imala mucnine pa ne znam da li su to trudnicke mucnine ili mi se zeludac aktivirao. Ugl trenutno podrigujem 200 puta na dan, nakon vode, bilo sto da pojedem, nemam klasicnu zgaravicu ali osjecam da mi ne sjeda dobro i stvara mi laganu mucninu. Ima li tko slicne muke? Zene koje imaju mucnine kako to izgleda kod vas?

imala bih kao neku laganu žgaravicu, osjećaj kao da ću svaki tren povratiti, najmanje sitnice bi mi izazivale mucninu. nisam mogla gotovo nista jesti. prije nisam imala nikakvih problema sa zeludcem ako zanemarim poneku zgaravicu nakon jela koja sadrže konzervans od rajčice

Kiflica
    17. Prosinac 2020. 20:05

Evana

vale123

Evana, ja počinjem misliti da se ti zajebavaš jer ne znam kako drugačije objasniti ovo što pišeš. Molim te citiraj mi komentar gdje te se nagovaralo, osuđivalo, prozvalo ili ista slično, možda sam ja slijepa 🤷🏻‍♀️
    Nikakve Barice i Marice te ne nagovaraju na ništa, niti ih je iskreno briga, mene osobno zanima samo moje dijete i ne pada mi napamet soliti pamet nekim žnj ljudima koje ne znam, zato se i čudim tvojim komentarima, ovo nema veze s vezom haha

haj sjaši više

Evana, moram ti reci da takav govor nije u skladu s tonom i nacelima foruma... sada mi je jasnije ono sto si pricala da te nisu cure s Rodinog foruma prihvatile. I ovdje vrijede neka pravila, a glavno je da smo uljudne jedna prema drugoj i dobronamjerne. Jedno je sloboda misljenja i govora u raspravi o nekoj temi, a sasvim drugo je osobno vrijeđanje. To si mozda dozvoljavas u stvarnom zivotu sa svojim najdrazima, ali ovdje ti se to ne podrzava. 

Aneee
    17. Prosinac 2020. 20:06

Eva88

Imala sam problema sa gastritisom prije trudnoće...ali u trudnoci imam užasno mucnine...znaci današnje vaganje pokazuje da sam 5kg izgubila od početka trudnoće...sad se lagano brinem jer stalno gubim na kilazi a vec sam ušla u 4.mj

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.