Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Raven7
    14. Srpanj 2021. 22:07

MariLove cestitsam na Karluuu, mazite se i pazite i uzivajte ❤️❤️🙏

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

Aneee
    14. Srpanj 2021. 22:11

MariLove12 čestitam...divni ste 🥰🥰

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

MariLove12
    14. Srpanj 2021. 22:21

Hvala svimaaaa 😀😀
    Sassy mislim da je pred kraj prestala djelovati druga doza, a nisu vise palili jer kao "jos par trudova" i to je to. 😅 U svakon slucaju spasila me za vrijeme djelovanja da skupim snage tako da ne zamjeram

It's a boy! 💙

Bojana2017
    14. Srpanj 2021. 22:46

MariLove12

Hvala svimaaaa 😀😀
    Sassy mislim da je pred kraj prestala djelovati druga doza, a nisu vise palili jer kao "jos par trudova" i to je to. 😅 U svakon slucaju spasila me za vrijeme djelovanja da skupim snage tako da ne zamjeram

Jeeee MaryLove, napokoooon! Čestitam i želim ti brz oporavak. Bome si super prošla sa jednim šavom s obzirom na veeeeelikog dečka.
    Divni ste, btw. 😊😊❤️❤️

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Kiflica
    14. Srpanj 2021. 23:06

MaryLove, cestitaaam! Wow, brutalna prica, bas si sve dobro opisala, svaka cast, citala sam bez daha! Sad uzivaj u svom predivnom Karlu i svu srecu vam zelim!🎉🎊❤🤗

Nirvana2024
    14. Srpanj 2021. 23:11

MariLove i Tockica, cestitam na malim ljubavima 💙💜

Kod mene se ne dogada nista, ctg danas uredan, u petak kontrola.. 
    Je li netko od vas probao datulje, caj lista maline itd., koliko treba da prodjeluje? Djeluje li to uopce ili su samo naklapanja?

Ja uopce ne znam kako prepoznati da je pocelo, osim ako pukne vodenjak, to cu valjda skuziti 😆 meni se samo tu i tamo jako stvrdne trbuh, ali onda se beba okrene i nastavi lupati..
    Koliko vam je bio tlak oko poroda? Meni danas 130/90 pa nisu nesto bili zadovoljni oko toga..

Inace sam skroz smirena, nisam svjesna sto me ceka, ali imam vjeru da ce sve biti ok 😀

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

Mallla
    14. Srpanj 2021. 23:28

MariLove čestitammm! Kažeš mali Karlo...ja bi rekla veliki Karlo. Pa dobrodošao nam dječače 💗 Čitajuçi priču točno sam mogla doživjeti situaciju. Odlično da nije morao biti inducirani.
    Jel nam onda Karlo najveći do sada? Meni je predivno kako su nam sve bebe lijepe i različite a tako voljene i jedva čekane...pa koliko samo sretne i voljene dječice na jednom mjestu!

url=https://lilypie.com]

• Ivančica_Maslačak
    15. Srpanj 2021. 05:48

Čestitam  cure i brz oporavak želim. Bebice su predivne 🥰

Mia 🥰 termin 27.7.

Aneee
    15. Srpanj 2021. 05:51

Da istina meni su rekli da nisam trebala piti...a sad jel to pucanje tijekom sivanja stvarno zbog tog čaja stvarno nebih znala..mislim da ni oni to ne mogu bas dokazati da je od njega 🤷🏼‍♀️
    Ali bi ga u svakom slučaju poslije ovog iskustva izbjegavala 😅
    A masažu ovdje preporučuju...mislim da to nebi trebalo odmoci, jer nekom logikom kožu kad raztezes onda je pripremaš na taj "čin" hahah pa onda bude već malo rastegnuta i lakše se onda na porodu koza rastegne bez pucanja...ali tu trebaš bas biti uporan i 2 puta dnevno masirati.
    Tweetyca hahahah bas sam se ismijala na ovo kad si napisala da je muž shvatio to ozbiljno 🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Mallla
    15. Srpanj 2021. 06:50

Evo ja nisam nista masirala ni prvi put ni drugi put. Prvi put pukla 2 šava na vanjskim usnama, a drugi put bez pucanja...međica u svakom slučaju ostala čitava. Al smatram da masiranje ne može odmoći!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.