Evo i mene s pregleda, dobila sam zeleno da ponekad prosetam dok ne dodjem do 37 sedmica, ne moram strogo mirovat vise :) dobro je beba, ima 2700, malo je manja za svoje tj ali sve je to uredno.
Kod mene se cervix skroz skratio jos malo ga ima i smeksan je ali sam jos zatvorena.
Razocarala sam se sto moja dr ide na godisnji i nece me moci poroditi nit pregledat narednih sedmica ali me uputila kod kolegice.
.
Tockice cestitam, to je bas taman bebica :) uskoro cete biti skupa - ne brini se. Javi nam utiske s poroda.
2021 Baby girl 💕
03/25 missed ab 💔
06/25 Baby girl 💕
Tockice cestitam , bit ce sve ok, velika je to curka 🥰
Sassy bas mi je drago da je pregled dobro prosao i da ne moras vise strogo mirovati 😉
Drži se Lullaby! 💗
Evo i mene danas sa pregleda, cekviks se još istanjio, sad je na 2,3 cm… i rađen mi je CTG što me iznenadilo. Uglavnom, moram u petak na ponovni CTG, nije mi skroz jasno zašto, nešto mi je gin.objasnila da je beba jako nisko i da je nešto usko…nisam skužila baš…ali je rekla da me ponovno u petak hoće vidjeti da još jednom provjerimo CTG… nadam se da će biti u redu.
Jos malo i u terminu si 😊 Bit ce sve ok 🤞
Cure moje samo da vam javim da se sinoc rodila nasa Ana u 3i40. Teska je 2940 a duga 48, mišica nasa ❤️
Ali nisu mi je dali, stavili su je odmah u inkubator i odnjeli, samo sam je uspjela poljubit. Nisam je jos nikako vidila od tada i jako mi fali. Nadam se da cemo uskoro bit zajedno, ona je dobro hvala bogu 🥰
Detalje cu vam napisati sve kasnije kad malo nadođem, premorena sam jer nisam 2dana spavala nista i nije mi bas bio lagan porod ali proslo je.
Iskrene cestitke na ljepotici neka je ziva zdrava a bit ce i sretna sa divnom mamom i tatom! Tebi brz oporavak i divno druzenje sa malenom zelim! Brzo ce ona prec tebi..🥰❤️. Pratila sam ovih dana kod vas u grupi jer ti radjas........
A i svima dr mamama zelim svu srecu na porodu i u zivotu! Lp
❤️🥰
Bok cure, mozete li mi samo napisat jeste vi koristile onaj prasak za pupak da znam da li da kupim? Ili to ovisi od patronazne do patronazne sto ce savjetovati?
I da li bebu poslije kupanja ( koristila bi bademovo ulje ) treba sa ikakvom kremom jos namazati?
Cestitam svim curama 🥰
Nisam koristila jer je pupak otpao u rodilištu, samo malo špricanja octeniseptom.
Iza kupanja "u ulju" ne treba ništa iza, koža bude super, meka, fine boje, glatka...ma divota!
url=https://lilypie.com]
🌞🌊🤱 Ljetne bebice 👶🌊🌞
Tia12- 03.06. Jakov 💛
Paulaa- 05.06. Ruben 💛
Bela 23- 10.06. Nika 💛
Mare87- 14.06. CURA 💛
Cocolina- 15.06. Lucija 💛
Luckyy42- 16.06. DEČKO 💛
Lulu.Lu - 17.06. Zoe 💛
Tonks6 - 18.06. David 💛
Duelma - 18.06. DEČKO 💛
Norrah- 22.06. CURA 💛
Matea1989- 23.06. Rita💛
Lena25- 23.06. DEČKO 💛
Clio35- 24.06. Ivo 💛
Malla- 24.06. Sara 💛
Olivera- 24.06. Vigo 💛
Mimica2 (Mirjam) - 25.06. DEČKO 💛
Janaa- 25.06. CURA💛
Ana.b- 27.06. Aurelio 💛
Magdalena2002- 27.06. Veronika 💛
Orhideja1- 28.06. DEČKO 💛
Negativ.ljubavi- 29.06. Teo 💛
Maryy29- 03.07. CURA 💛
Ninica28- 04.07. DEČKO 💛
Bojana2017- 05.07. Iris 💛
MaryClear- 06.07. Sara 💛
Susika-10.07. Karla 💛
Točkicaa- 14.07. Ana 💛
🙅♀️30, 🙋♂️29
Cestitke novopecenim mamicama. ❤️🥰
Samo da se javim da sam i dalje na tokolizi... Cekaju 37.tjedan pa se nadam da cu doma... Kontrakcija bez, nalazi uredni. Po uzv je cerviks u nestajanju, izvana zatvorena.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Točkica čestitam na maloj slatkici 🥰 nadam se da ćete se ubrzo vas dvije maziti 😘😘😘❤❤
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Zaboravih napisat par stvari jos: moj cervix je 0.5, jel to previse skracen za ovu sedmicu?
Uz to udebljala sam se cak 3kg u dvije sedmice, do sad najveci skok u kilazi, jesam jela vise pogotovo jer sam bila smorena ali i dalje je woow. I da, dr mi je rekla da ce beba biti prava cupka, vidi joj kosicu :)
2021 Baby girl 💕
03/25 missed ab 💔
06/25 Baby girl 💕
Ja vise ne stajem na vagu 😅 boli me briga... Pa ove zadnje kile kod mene su sama voda, ruke noge bubre
🙅♀️30, 🙋♂️29
Sortiraj odgovore
Najstariji