Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mara5
    14. Srpanj 2021. 07:51

Bit ce danas bebaca 🤭🤞
    Ja sam jucer torbu spakirala, muz sastavio krevetic... Nema se tu šta vise cekati, mislim da je vikend skroz ok da se porodim 🤪 pocet cu kao Malla i Ana.b sa prizivanjem datuma 😅

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Leptirica 90🦋
    14. Srpanj 2021. 07:55

Jutro cure  sinoć došla roda na moju kuću  došla najavit da ću uskoro ja rodit ovaj tjj ulazim u 38 tjj♥️😊🙌🤣🤣🤣al još ništa jako ne osjetim samo malo dole zaboli koda ću dobit kod pred kad trebam menstruaciju

Azospermia

Aneee
    14. Srpanj 2021. 08:13

Lullaby  bit će to sve dobro 😘
    MariLove12 e sad ti trudovi otvaraju...bit će kod tebe do kraja dana 🥰🥰 sretno ❤
    Mara5 hahhah meni je najjače kako je meni sluzni ispao 24.6 i kad su 25.6 krenuli trudovi ja reko ma super datum sviđa mi se da na ovaj dan rodim, a muž je onda reko  da se njemu sviđa 26.6. hahaha i ja rodim 8min poslije ponoći i bude datum 27.6 🤣🤣
    Mali je sebi sam odlučio 😂

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

sassy
    14. Srpanj 2021. 08:22

Samo naprijed cure koje ste u bolnici, jako ste hrabre i jake 💪
    Ja za par sati idem na pregled kod svoje dr.

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Lullaby
    14. Srpanj 2021. 10:14

Mi smo tu do daljnjeg, probat ćemo izdržati još par dana do poroda. Nema baš odgovora zašto, ne znaju. Možda pritisne pupčanu vrpcu ili nešto tog tipa. Otkucaji su mu 120ak i bude onako sitna linija. Lud si više nakon tolikih ctg-ova koji nisu dobri, do ponoći su mi ih radili, ali stalno se tješim da je bolje da sam tu nego doma da strahujem. Obavila sam ja većinom sve, samo još par sitnica nisam...tipa kolica nisam oprala i jaje. To će muž morati. I mislila sam još neke sitnice po stanu riješiti, ali ovo za bebu sve imam spremno. Eto drago mi da nisam slušala ljude oko sebe što su govorili da sve mogu zadnji mjesec i da je većina spremna. Samo mama nije spremna 😄 

Matejaa95
    14. Srpanj 2021. 10:25

Lullaby

Mi smo tu do daljnjeg, probat ćemo izdržati još par dana do poroda. Nema baš odgovora zašto, ne znaju. Možda pritisne pupčanu vrpcu ili nešto tog tipa. Otkucaji su mu 120ak i bude onako sitna linija. Lud si više nakon tolikih ctg-ova koji nisu dobri, do ponoći su mi ih radili, ali stalno se tješim da je bolje da sam tu nego doma da strahujem. Obavila sam ja većinom sve, samo još par sitnica nisam…tipa kolica nisam oprala i jaje. To će muž morati. I mislila sam još neke sitnice po stanu riješiti, ali ovo za bebu sve imam spremno. Eto drago mi da nisam slušala ljude oko sebe što su govorili da sve mogu zadnji mjesec i da je većina spremna. Samo mama nije spremna 😄

Drzi se i sve ce biti okej . Jos koji dan da izdrzite i dolaziii bebalino😁 mozda se jos nas dve i sretnemo u bolnici , meni je termin za 8 danaa🤩🥳

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

Bojana2017
    14. Srpanj 2021. 11:10

Lullaby

Mi smo tu do daljnjeg, probat ćemo izdržati još par dana do poroda. Nema baš odgovora zašto, ne znaju. Možda pritisne pupčanu vrpcu ili nešto tog tipa. Otkucaji su mu 120ak i bude onako sitna linija. Lud si više nakon tolikih ctg-ova koji nisu dobri, do ponoći su mi ih radili, ali stalno se tješim da je bolje da sam tu nego doma da strahujem. Obavila sam ja većinom sve, samo još par sitnica nisam…tipa kolica nisam oprala i jaje. To će muž morati. I mislila sam još neke sitnice po stanu riješiti, ali ovo za bebu sve imam spremno. Eto drago mi da nisam slušala ljude oko sebe što su govorili da sve mogu zadnji mjesec i da je većina spremna. Samo mama nije spremna 😄

Drži se, navijamo za vas da izdržite još koji dan 🤞🙏🙏🙏

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

CrazyDiamond
    14. Srpanj 2021. 11:37

Drži se Lullaby! 💗
    Evo i mene danas sa pregleda, cekviks se još istanjio, sad je na 2,3 cm... i rađen mi je CTG što me iznenadilo. Uglavnom, moram u petak na ponovni CTG, nije mi skroz jasno zašto, nešto mi je gin.objasnila da je beba jako nisko i da je nešto usko...nisam skužila baš...ali je rekla da me ponovno u petak hoće vidjeti da još jednom provjerimo CTG... nadam se da će biti u redu. 

Kiflica
    14. Srpanj 2021. 11:38

Lullaby, drzi se! Google kaze da je moguce da kad je beba aktivna da ctg ne ocita dobro pa ima te prekide. 🤗❤

ana0310
    14. Srpanj 2021. 11:47

Lullaby drzi se i sretno ❤
    Pregled prosao ok, Cerviks 3/4 članka (prije 2 dana je bio 1/2) otvorena 2 prsta (muska, do sad su bili zenski, tjesim se XD), plodna voda mliječna i ok... krenuli mi neki grcevi i pritisak, cemo da vidimo 🙃

2021. M 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.