Cure moje samo da vam javim da se sinoc rodila nasa Ana u 3i40. Teska je 2940 a duga 48, mišica nasa ❤️
Ali nisu mi je dali, stavili su je odmah u inkubator i odnjeli, samo sam je uspjela poljubit. Nisam je jos nikako vidila od tada i jako mi fali. Nadam se da cemo uskoro bit zajedno, ona je dobro hvala bogu 🥰
Detalje cu vam napisati sve kasnije kad malo nadođem, premorena sam jer nisam 2dana spavala nista i nije mi bas bio lagan porod ali proslo je.
Cestitam!!! Nadam ste da ste uskoro zajedno, odmori 🤗🤗🤗🤗🤗🤗
2021. M 💗
Cure moje samo da vam javim da se sinoc rodila nasa Ana u 3i40. Teska je 2940 a duga 48, mišica nasa ❤️
Ali nisu mi je dali, stavili su je odmah u inkubator i odnjeli, samo sam je uspjela poljubit. Nisam je jos nikako vidila od tada i jako mi fali. Nadam se da cemo uskoro bit zajedno, ona je dobro hvala bogu 🥰
Detalje cu vam napisati sve kasnije kad malo nadođem, premorena sam jer nisam 2dana spavala nista i nije mi bas bio lagan porod ali proslo je.
Cestitam i sve najbolje tebi i Ani.
Odmori i kad budes mogla pricaj ❣
1.8. Curetak stigao 💗
Čestitam Točkice supet je miškica skoro 3kg i samo 1cm manja od m9je cure. Sve ce biti dobro, sad odmori dok nije s tobom a sigurna sam da ce uskoro biti!
url=https://lilypie.com]
Točkice cestitam, zelim ti brz oporavak i da se što prije grliš sa Anom 🤗❤️
🙅♀️30, 🙋♂️29
Cestitke tockiceee 🥰🥰
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Tockiceee, cestitam!🎉🎊❤ Malena Ana je skroz fine kilaze i velicine, bit ce ona super, nek je zrava i sretna! 🤗
Točkice, čestitkeee! Želim ti brz oporavak, bit će sve u redu, uskoro ćete se mazit 💗🌸
Tockice cestitke na maloj Ani, nek bude sve okej, brzo ces ju imat prilike ljubiti tebi nek je brz oporavak :)
.
Cure koje ste u bolnici - sretno i držite se, mislim na vas i zelim da vam se dobro prođe nakon te neizvjesnosti..
.
Gledam ticker od Mare, kak ti pise jos 9 dana, kak ste slagali stvari i mislim si ajme ona je uskoro na reduuuu i onda skuzim da je moj datum jedan dan iza tebe hahahh
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Bok cure, mozete li mi samo napisat jeste vi koristile onaj prasak za pupak da znam da li da kupim? Ili to ovisi od patronazne do patronazne sto ce savjetovati?
I da li bebu poslije kupanja ( koristila bi bademovo ulje ) treba sa ikakvom kremom jos namazati?
Cestitam svim curama 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji