Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    13. Srpanj 2021. 18:29

MariLove12 sretno 😁 super da je krenulo samo od sebe 😊😊

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Nirvana2024
    13. Srpanj 2021. 18:40

MariLove i Kiflice 🤞🍀
    Evo i mene, nista se ne dogada, osim sto muz ne prica sa mnom otkad je dosao s posla jer sam prala prozore 😅

Sutra kontrola, mislim da beba ceka zahladenje 🙂🙂 
    https://ibb.co/zRqCZNn
    Ne mogu procijeniti je li se trbuh poceo spustati, samo znam da mi je sve lakse i lakse i imam osjecaj kao da se smanjuje, ako to ima smisla 🤔 tj. ne osjecam se vise tako ogromno kao prije, jedino stopala.. slonic tonic 🤭

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

Bojana2017
    13. Srpanj 2021. 18:40

MariLove srećno i javljaj čim budeš mogla.
    Kiflica u tebi srećno 🤞 🤞 🤞
    Očekujemo brfo novosti sad 😊

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

CrazyDiamond
    13. Srpanj 2021. 18:47

MaryLove  - super,  i sreeetno! 
    Kiflice- 🤞
    Tweetyca, sassy, puterica - ja neznam kak ćemo mi razaznat prave trudove... kad stalno se stalno nešto giba, bolucka, grči i pritišće s ovim niskim nošenjem bebe  😅 ja mislim da one početne neću skužit! Bolovi u leđima su mi isto normala kad imam poblema s kralježnicom... 👀

Lullaby
    13. Srpanj 2021. 18:47

sassy

Lullaby

Ja baš danas napišem sve ok i ipak me ostave u bolnici. Točno min iza toga ctg poludio i pišti. Opet prekid. U sobičku čekam Covid nalaz od jutros. Nemam pojma što može biti, ali sigurnija sam tu. Već su i dodatni ctg radili i taj mi je djelovao normalno. Jutros dajem urin i sve mi djeluje ok, poslije opet i nekako mi pun iscjetka…malo me strah da nije sluzni čep…mislim maleno je, al baš čudno mi djelovalo. Nisam spremna još psihički 😂
    Vidiš ja nisam imala pojma da beba može tako dugo bez plodne vode jer se svi uvijek boje ako curi. Dobro za znati. Točkice, samo smireno. Sigurno znaju što rade i što je najbolje za vas tako da će sve biti ok. Priča s vodenjakom je vrh 😂

Drzi se Lullaby 🤞
    Sta konkretno nije bilo ok na ctg? Mene do sad nisu slali na ctg, mislila sam da je to tek nekad kasnije

Bio je prekid na ctgu, a nakon toga kad su me već smjestili su i otkucaji bili pali. Nitko ništa za sada ne govori, čekam vizitu da vidim što će reći.
    Curke sretnooo! 🤞

sassy
    13. Srpanj 2021. 19:46

CrazyDiamond

MaryLove - super, i sreeetno!
    Kiflice- 🤞
    Tweetyca, sassy, puterica - ja neznam kak ćemo mi razaznat prave trudove… kad stalno se stalno nešto giba, bolucka, grči i pritišće s ovim niskim nošenjem bebe 😅 ja mislim da one početne neću skužit! Bolovi u leđima su mi isto normala kad imam poblema s kralježnicom… 👀

To sam se i ja pitala - a odgovor mama koje su to prosle je bio: itekako ces da znas kad budu pravo trudovi 😂 kao puno jace se osjete i bole 

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

• puterica
    13. Srpanj 2021. 19:49

tweetyca

Okej zene majke! Sjedenje je postalo nemoguce koliko je mala nisko, samo mi pocne kopat dole. Osjecam kao menstrualnu bol zadnjih par sati, ne znam jel zato sto je nisko il se nesto pokrece. Sad me malo boli i donji dio ledja, ne znam jel zato sto sam sjedila zadnjih par sati ili sta. Nikakav sluzni cep nije ispadao nit je bilo ikakve vode pa cu samo pretpostavit da je ovo sve normalno i nece mala jos. Triban opeglat robu i ocistit stan prvo😂😄

Tako je meni bilo preko vikenda i jos sam stalno morala na wc kakati, samo sam cekala da se pojaca da krenem u bolnicu. I evo jucer i danas mir s tim da sam od nedjelje prestala piti magnezij. Isto me najvise brinulo jer nisam oprala i opeglala robicu pa sam brzo isla oprati i sad treba to sve opeglati i sloziti. A meni se moj trbuh danas cini jos veci i sad kao da je visi nego prije. Razmisljam mozda je beba imala neki skok u rastu pa me bolilo rastezanje maternice i jucer sam bila nenormalno gladna. A mozda samo baljezgam gluposti i jedno nema sa drugim veze.

• puterica
    13. Srpanj 2021. 19:56

Meni je prosli porod zapoceo pucanjem vodenjaka u 38 tjednu i odmah su mi dali drip i dobila injekciju za svaki slucaj da beba ne dobije infekciju. Porod je trajao 16 sati i maleni mi je ipak dobio infekciju jer je dugo bio bez plodne vode - tako su mi oni rekli. 8 dana bili u bolnici i primao je dvije vrste antibiotika. Nama su na tecaju rekli kad pukne vodenjak u roku od 2 sata obavezno doci u bolnicu.
    Tockice to je moje iskustvo, doktori znaju najbolje, mozda tebi nije sve iscurilo. Meni kad je puko vodenjak soba je bila u sekundi puna vode i jos je curilo dok sam se tusirala, u autu, u bolnici.
    Kiflica i merylove sretno 🤞 da sto prije prodje i da brzo nunate svoje bebice

• puterica
    13. Srpanj 2021. 19:58

Jaooo mislim da kad krenu pravi trudovi da ih ne mozes fulati 🤭
    U prosloj trudnoci me bilo strah da necu stici do bolnice koja je btw blizu a sad kuzim koliko je to smijesno 🤣 da bar ne stignem do bolnice 🤣

ana0310
    13. Srpanj 2021. 20:39

Ja svoj trbuh ko da vucem po podu 🤦🏻‍♀️ sutra pregled pa cemo vidjeti dalje 

2021. M 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.