Je je Kiflice vidno spušten, izgleda kao da "visi" to je ta spuštenost.
A točkice tebi kao da je netko zaljepio malo špicasto brdašce na tijelo 🤣 sad bi ti babe rekle...dečko je! 🤣
url=https://lilypie.com]
Evo osjecam i novi simptom spustenosti, pritisak na cerviks...bas kao kod sexa kod dubike penetracije, kad dotice cerviks, tako sad osjecam. Cudno mi je, jer je osjecaj dobar.🤣🙈 Je li koja imala i takav feeling prije poroda?
Točkice ne brini bit će sve dobro, već ste na početku 37tjedna..drži se i sretno 😘😘❤
Jesu dr rekli sta?
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Evo me na ctgu, koji kao ocitavaju trudove koje ja ne osjetim, nije me jos doktor pregledao. I cure bas me je jako strah, samo zbog bebe, nadam se da nije prerano da je zrela ili barem da izdrzi jos koji dan u pupici 🙏🏻
Sretno 🙏😊
Vjerojatno će te poroditi unutar 24-48 sati. Ne brini, sve ce biti ok 😊
Mia 🥰 termin 27.7.
Hvala cure ❤️❤️ Trenutno su me smjestili u sobu na odjel jer ja te sitne trudove ne osjetim a nisam ni otvorena, jedva 1prst kaze. Kaze jos i bolje, da beba izdrzi jos koliko toliko unutra, bolje za nju. Tako da to je to za sada, vidit cemo kako ce se odvijati situacija dalje..
Trenutno ne mogu spavati, preadrenalin me sora pa da vam ispricam kako je sve krenulo..
Ugl. danas sam ribala wc, bas sam se premorila, jos ja muzu govorim ako se danas ne porodim onda necu nikad. Pazite sta pricate! 😂 Ostatak dana sam vecinom odmarala na kaucu, osla sam spavati oko pola 1..u jednom trenutku sam krenula sanjati da se seksam i osjetim lagano u snu da cu svrsiti i u tom trenu ja svrsim bar mislim jel, jer sam bila u snu i osjetim laganu navalu tekucine dolje, probudim se i kroz glavu mi proleti misao vodenjak je puknuo, skuliram se ja pa pomislim ma ne moguce prerano je, vjv sam se samo malo upiskila. Reko ode do wca piskiti i kako sam se ja ustala, voda krene lit iz mene i to kao da je neko prosuo 2case vode iz mene i tako se nastavilo, znaci to lije jos uvijek. Ne mogu vjerovati da to toliko vode ima unutra. Etoo mali update.. javljam vam se poslje kad jos nesto saznam ❤️
Eejj draga... Sretno sretno od sveg srca
❤️❤️❤️❤️❤️ I nek cura dodje zdrava i sretna
😘🙏🏼🙏🏼🙏🏼🍀🍀🤗🤗🥰🥰
Točkice sretnooo 🤞 Bit će to ok, ne brini, dobri su to tjedni. Javljaj nam novosti. Jesi doma uspjela sve srediti za bebu? Dirigiraj mužu da obavi što je ostalo. Mene moj baš iznenađuje kako sve hendla otkad sam na mirovanju bila 🤭
Kiflice baš ti se dosta spustio trbuh, ko da će ispasti. Držim fige da krene 🤗
Ja opet na ctgu. Zadnja dva su ok pa me nisu hospitalizirali, ali mi rade svaki dan ctg za svaki slučaj. Mislim da će biti ok sve i da je samo došlo do greške zbog položaja. Stavili su me na ctg kraj rodilišta, samo čujem bebice kako plaču 😍
Točkice sretno, obavi to 😊💗! I ja mislim da ne moraš brinuti, sad si u 37. tjednu, bude sve u redu!
Točkice sritno! Bit ce sve u redu! Ti budi s pozitivnim mislima. U 37 si tjednu i to bi trebalo biti sigurna pozicija. Pratimmo te i navijamo za vas dvije ❤
url=https://lilypie.com]
Točkice sretno! 🤞🤞 Vec je to velika bebuska. Javlja nam kako ce se odvijati situacija i daj pokrenu ovu nasu srpanjski buru 🤪🤩
🙅♀️30, 🙋♂️29
Sortiraj odgovore
Najstariji