Kiflice ma o prijavi ces razmisljat kad tek rodis.
Online preko egrađani možeš prujaviti ali samo ako ti i muž imate EOI certifikat, odnosno osobnu s čipom i čitač za kartice.
Ako nemas to onda vas dvoje osobno otiđete u matični ured.
Ponesete kopiju vasih osobnih i kopiju otpusnog pisma bebe i svoj IBAN...sve se obavi u matičnom uredu u roku 15ak minuta 😊 evo slikaj šverc
url=https://lilypie.com]
Maryy29 - 01.07. CURICA 🧡 / Split✔
Sofiiva - 01.07. CURICA 🧡
MariLove12 - 03.07. DEČKO 💙 / Zagreb Petrova
Ninica28 - 03.07. DEČKO 💙 / Zagreb✔
Bojana2017 - 04.07. CURICA 🧡 / Pula✔
vale123 - 05.07. DEČKO 💙
Ana0310 - 07.07. CURICA🧡
Snowflake84 - 07.07. CURICA 🧡
Susika - 08.07. /10.07. CURICA 🧡/ Zabok
Raven7 - 09.07. DEČKO💙 / Zagreb Sv.Duh
Nirvana2020- 10.07. CURICA 🧡
Tonks6 - 10.07. DEČKO 💙 / Zagreb Vinogradarska
Franka30- 11.07.CURICA 🧡 / Rijeka
Kiflica - 13.07. CURICA 🧡/ Rijeka
lucijaa117 - 19.07.
NanaJ - 19.07.
Malena - 22.07.
MaryClear - 22.07. CURICA 🧡/ Bjelovar
mateja95 - 22.07. CURICA 🧡
mara5 - 22.07. DEČKO💙
Nina27 - 23.07. DEČKO 💙
Lora27621 - 23.07.
Tončica24 - 25.07. CURICA 🧡 / Split
Ivančica_Maslačak- 27.07. CURICA 🧡
Dominique_i_bebita - 24.07. DEČKO 💙 Zagreb Sv.Duh
Enigmas- 29.07. CURA 🧡
Teja1408 - 30.07. CURICA🧡
🙅♀️30, 🙋♂️29
Kiflice drzim fige za petak, vjerujem da uzbudjenje raste. Nemoj se puno opterecivati jel izazvan porod ili nije, nije to toliko bitan faktor ako uzmes u obzir da svaki carski ugovore unaprijed a ne kad beba hoce. Bitno je da vjerujes svojim doktorima. Kod mene je vec posteljica drugi stepen od 31ve sedmice i stalno se bojim da beba nece dobiti dovoljno hrane, ali za sad je dobro sve, sl sedmice smo opet na kontroli.
.
Puterica obzirom da se mi pratimo, jel i danas kod tebe tezak dan s grcenjem i bolovima? :)
.
Kod nas je krevetic spreman ali jos nismo uzeli madrac za kolijevku, sad ne smijem uzeti to ako trigeruje bebe da izadju kao kod Bojane 😂
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Kiflice drzim fige za petak, vjerujem da uzbudjenje raste. Nemoj se puno opterecivati jel izazvan porod ili nije, nije to toliko bitan faktor ako uzmes u obzir da svaki carski ugovore unaprijed a ne kad beba hoce. Bitno je da vjerujes svojim doktorima. Kod mene je vec posteljica drugi stepen od 31ve sedmice i stalno se bojim da beba nece dobiti dovoljno hrane, ali za sad je dobro sve, sl sedmice smo opet na kontroli.
.
Putericaobzirom da se mi pratimo, jel i danas kod tebe tezak dan s grcenjem i bolovima? :)
.
Kod nas je krevetic spreman ali jos nismo uzeli madrac za kolijevku, sad ne smijem uzeti to ako trigeruje bebe da izadju kao kod Bojane 😂
Sačekaj Sassy još 10-15 dana pa onda uzimaj 🤣🤣🤣
A vidi kako si se brinula, a još samo malo trebaš izdržati i dolaziš u sigurne dane, tjedne 🙏
Bravo 🤞
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Čestitam svim mamama na bebicama! ❤️
Polako se lista puni i uskoro cemo svi imati nasa mala sunca u narucjima… Bas je proslo to sve brzo 🥰
…..
Mi smo bile na uzv, bebaca ima 2100g, zdrava je i sve ok. Kod mene se cerviks stanjio skroz, skoro ga ni nema. Izvana zatvorena… Moramo izdrzati jos bar dva tjedna. Drzite fige 🤞🤞
Jos malo 🥳🤗
2021. M 💗
Cure, pukao vodenjak... Voda iz mene curi kao luda. Idem se otusirati, obrijati i u rodilište! 🍀🤞Nemam trudove..
Sretnooo Mary! Samo hrabro 🤞🤗🤗🤗
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Tiki drži se! Dan po dan, i bit će u redu 🦋
Mene isto neka panika primila zadnjih par dana - nešto su mi dosađivali jači bolovi još od petka; ne mogu biti na nogama dulje od 5 minuta... Ujutro bude nešto lakše, a kako odmiče dan teže. No, kad ležim (družeći se s jastucima) je bolje. Evo, danas je možda malo lakše.
A jučer sam čak više-manje spakirala koferčić... ipak, nadam se da ga neću trebati još koji tjedan.
Krevetić još nisam sredila, pričekat ću 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji