Sad ce se krenuti krevetici sastavljat kao ludi 😅
.
Ajmo cure, gdje smo stali 😛 tko ce prije? Mari, Ana?
🙅♀️30, 🙋♂️29
Ja budna od 5 😅 Cure, nešto čitam o prijavi bebe pa me zbunilo što piše na webu da sve obavljam u matičnom uredu..što ne moramo do policije i hzzo? Pa još županija i grad za one naknade? Pravim si šalabahter što sve moram obaviti da mi bude lakše.
Maryy29 - 01.07. CURICA 🧡 / Split✔
Sofiiva - 01.07. CURICA 🧡
MariLove12 - 03.07. DEČKO 💙 / Zagreb Petrova
Ninica28 - 03.07. DEČKO 💙 / Zagreb✔
Bojana2017 - 04.07. CURICA 🧡 / Pula✔
vale123 - 05.07. DEČKO 💙
Ana0310 - 07.07. CURICA🧡
Snowflake84 - 07.07. CURICA 🧡
Susika - 08.07. /10.07. CURICA 🧡/ Zabok
Raven7 - 09.07. DEČKO💙 / Zagreb Sv.Duh
Nirvana2020- 10.07. CURICA 🧡
Tonks6 - 10.07. DEČKO 💙 / Zagreb Vinogradarska
Franka30- 11.07.CURICA 🧡 / Rijeka
Kiflica - 13.07. CURICA 🧡/ Rijeka
lucijaa117 - 19.07.
NanaJ - 19.07.
Malena - 22.07.
MaryClear - 22.07. CURICA 🧡/ Bjelovar
mateja95 - 22.07. CURICA 🧡
mara5 - 22.07. DEČKO💙
Nina27 - 23.07. DEČKO 💙
Lora27621 - 23.07.
Tončica24 - 25.07. CURICA 🧡 / Split
Dominique_i_bebita - 29.07. DEČKO 💙
Teja1408 - 30.07. CURICA🧡
🙅♀️30, 🙋♂️29
Jooj moj krevetic stoji vec mjesec dana sastavljen hahahaha nikakvih naznaka nema. Ja sam to nekako zamisljala filmski da pukne vodenjak ko slapovi niagare i onda akcija. A sve mi se cini da ce biti inducirani na kraju 😂😂😂
It's a boy! 💙
Hvala za odgovore za kozicu.. Zanimljivo da svi imaju svoju praksu, a nista vidjet cu i ja kako ce to biti uzivo, najbolje polako sve svojik tempom :)
It's a boy! 💙
Jooj moj krevetic stoji vec mjesec dana sastavljen hahahaha nikakvih naznaka nema. Ja sam to nekako zamisljala filmski da pukne vodenjak ko slapovi niagare i onda akcija. A sve mi se cini da ce biti inducirani na kraju 😂😂😂
Da tako i moj, mj dana stoji slozen i pokriven plahtom i ceka 😂😂
2021. M 💗
Hahahaha jeste zbog krevetića, i ja sam sigurna 😀😀😀😀 🤣🤣🤣
Ajmooooo cure 🥰 🥰 🥰
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Odes na e-novorođenče i tamo u par klikova obaviš sve. Nakon poroda ti dodje obavijest kako su pripremili zapisnik i da ili online ili direktno u maticnom uredu prijavis dijete. Mi smo prijavili online, praktičnije je, dokumente sve dobijes na mail, odmah tamo mozes kliknuti da zelis naknadu i na koji iban da ti isplate i mozes odmah kliknuti i za poreznu olaksicu. Sve na jednom formularu i od doma. Mi se odusevili. 😁
➕ 17.10.
👧 22.06.2021 - stigla curka
Ja budna od 5 😅 Cure, nešto čitam o prijavi bebe pa me zbunilo što piše na webu da sve obavljam u matičnom uredu..što ne moramo do policije i hzzo? Pa još županija i grad za one naknade? Pravim si šalabahter što sve moram obaviti da mi bude lakše.
Daaa od 2018. Sve se obavlja u matičnom, a oni obave sve na jednom mjestu. Znači domovnica, rodni lost, oib, prebivališe, zdravstveno i naknada za zdravstvenom i upis na poreznu karticu sve je u matičnom. Trebate doći zajedno, ponjeti preslike osobnih, presliku otpusnog pisma, broj ibana, i 2x po 20kn takse.
Odvojeno ides samo u grad/zupaniju po naknadu od njih.
Ja bas cekam muza da odemo to rjesit.
A moze se prijavit i preko e građani, ako oboje imate e-osobnu. Meni dosla obavijest na egrađani da sam rodila i da se javim maticnom uredu 😊
url=https://lilypie.com]
Evo i nas s pregleda! Pocela sam se otvarati, vec sam uloziva za 1 prst! :) Kaze dr., super vijesti, pomalo krece... osjecam samo lagane menstrualne bolove tu i tamo, skoro neprimjetno. Dogovoren mi je inducirani porod za petak, ukoliko samo ne krene i prije. Bebica je sicuska, ali dobiva na tezini, no zakljucili su da nemamo sto cekati, tako da ovaj tjedan vec cu maziti svoju bebolinku!❤🎉 I,da - krevetic je slozen! 👍😁
Sortiraj odgovore
Najstariji