Lena hvala ti na podijeljenom iskustvu 🥰 bitno da ste i ti i beba dobro, a ostalo će sjest na svoje.. to su sve izazovi i "problemi" kroz koje gotovo svaka rodilja prolazi..
I ja se bojim da mi hormoni polude, budem plačljiva i nervozna, a moram držat u sebi zbog bebice, a znam da će biti toga 😔
Cure koje će rodit u vinkovicama da li.mi mogu objasnit gdje se ide na ctg..pošto mi je prva tudnoća pa to neznam gdje je..a imam još jedan pregled i krećem na ctg hvala sretnoo svima curama😊♥️♥️i da li je koja od vas već rodila u vinkovačkoj bolnici pitam zbog toga da li je čula za doktora juzbašića..kaki je on hvala
Azospermia
Orhideja iskrene čestitke, bravo, veliki dečko 😊😊😊
Želim ti brz oporavak i uživaj sa svojim zlatom.
Lena ne brini, dan po dan, sve što si napisala je sasvim normalno, hormoni, promjene, sve je to sasvim normalno.
Želim ti čim prije da se sve stabilizuje 😄
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Cure, puknuo mi je vodenjak, molim vas mantrajte za mene, kako god bilo, samo da bude dobro 🧡
Negativ držim ti fige, da ide brzo i da danas imaš svoje zlato u rukama 🙏😊🤞
Sve će biti u redu, ne brini 😘
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
I ja sam u globalu zadovoljna svojim porodom ipak je sve brzo završilo, uvijek može biti teže.
Lena... Žao mi je na tvoje loše iskustvo, moj benač je zbilja cijelo vrijeme samnom, nisu mi ga iz vidokruga uzeli ni sekunde i pedijatrica ga pregledala kod mene u sobi.
Mljeko ni meni još nije došlo, ali pokušavamo, s druge strane kada lijepo zaspi izvadim mu cicu da mi ne napravi rane odmah, nadam se da ne griješim.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Cure, puknuo mi je vodenjak, molim vas mantrajte za mene, kako god bilo, samo da bude dobro 🧡
Negativ držim ti fige, da ide brzo i da danas imaš svoje zlato u rukama 🙏😊🤞
Sve će biti u redu, ne brini 😘
Sretno 🤞🤞🤞
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Negativ sretnoooo, samo hrabro 💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Negativ.ljubavi sreetnoo 🥰 želim ti brz porod, da bude sve u najboljem redu i da pišeš ovdje još jedno pozitivno iskustvo 😍
Orhideja Bravooo, čestitam još jednom...pravi komwd bebe imaš ❤ velikiiii
Lena suosjecam, zao mi je ds tr tako potrefilo ali doma ce biti bolje, svakim danom ce biti bolje i lakse!
Negativ pa sretnoooo, Mozes ti tooo...čekamo vijesti!
I da odgovorim na pitanje, došle smo doma danas, beba preko dana spava a noću partija, valjda joj je vruć jli štonveć. Tri dana stagnira na kilaži inmoram učinit sve da se to promijeni. Inače ja sam s oporavkom kao da nisam ni rodila, dakle fit, fit. Dosta dobro podnesem besane noći. Vidit cemo kako ce biti sad kod kuce.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji