Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mara5
    28. Lipanj 2021. 23:17

Pa ce Negativka sa bebom u narucju pjevati oj Ano oj Anice 😛😁
    .
    Da da dolje nema izuvanja 😅, i moji kad dodju ja kazem imate papucice pokraj vrata, tako da mi to normalno. 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

MariLove12
    28. Lipanj 2021. 23:31

tweetyca

MariLove nikad ne znas mozda te bas uhvati preko noci

Hahahaha kamo srece tweety! 😂😂😅

It's a boy! 💙

Mallla
    28. Lipanj 2021. 23:41

Bit ce cure sve to ok..dozvolite hormonima da luduju pw proci ce i to. Oni koji vas vole shvatiti ce sve.
    Bojana pisala sam malo više o našim poteškoćama na drugoj temi da ne zatrpam ovdje. Ali ukratko Sara 3 dana stagnira na kilaži, izgubila je 250g i cijelo vrijeme sam dobivala neizravne upute da nesto nije ok, tako sam ja to osjetila. Stslno se tražilo da pocme dobivat a ona ne dobiva...s tim da u rodilištu klime rade na najjače i bebe su u zimskoj odjeći, pa je moja cura spavala i spavala cijeli dan, ne mogu je probuditi da jede, a navecer se probudi i nacicava satima. Prije toga je sisanje bilo jako bolno jer ne uspjevamo uhvatiti bradavicu kako treba, a onda je naglo nadošlo mlijeko i sise se pretvorile u dvije lubenice koje samo što ne eksplodiraju. Muž je donio izdajalicu a ja da izbjegnem davanje bebi AD sa izdajala ko mutava i davsls joj jucer da pije, znala koliko popije a na grudi je stavljala da zasladi....bila sam pomalo već očajna a onda mi je jedba babica došla i spustila me na zemlju. 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    28. Lipanj 2021. 23:47

Pojasnila mi je da se Sara rodila sa jako puno verniksa na sebi i vrlo obilatom prvom stolicom a da su sve to grami i da doktori taj aspekt ne gledaju, te ds njena porođajna težina nije baš realna. Isto tako da nije izgubila 10% težine i da nekoj djeci treba više vremena da počmu dobijat al to često bude do 7 dana života....uglavnom da ne trebam brinuti nego da taj dan (jučer) učinim sve i da je trpam hranom kako bi stagnirala da dr. Ne pravi problem. I tako sam muzla kravu all day long. Danas smo izašli iz rodilište s 3200 (pt 3450) u dugom bodicu, tajicama i carapicama na +35. Dogodilo se to da se ona prekuhala i prespavala cijeli dan...uspjela sam jenprobuditi oko 18h tako dw sam je stavila pod tuš, ohladila, obukla u kratki bodi i djete došlo sebi.

Mallla
    28. Lipanj 2021. 23:52

Dobila sam preporuku za siroko povijsnje i to sam odbacila jer je moje djete preuspavano kad je vruće. Sve je rezultiralo time ds je večeras sisala najnormalnije, lijepo uhvatila i sisala bez problema...skroz drugo dite...swd se nadam.da. ce potrajati i dw mozemos loviti ritam.
    A Hana ona je oduševljena i uzbuđena prvo kad me vidila i doletila u zagrljaj s buketom, a mene uzele emocije pa sam se isplakala, do toga da seku stalno gleda, dira je, oce se s njom igrat, hranit inpresvlacit pa.moramo imati 6 pari očiju na njoj jer ona ima ideju da moze sa sestrom stw hoce. Ipak izdvojila sam danas vrijeme i za nju. A dosla joj je i baka pa je odusevljena sto je baka tu....evo u globalu sam zadovoljna zavrsetkom dana a od veceras vodim evidenciju o broju podoja, izdoja, pelena da mogu s patronažom o tome...a dodatno otpao pupak pa oko toga nemam posla....evo sorry na duljini

Mallla
    28. Lipanj 2021. 23:55

Tweetyca nadam se tome...toliko me pogađala priča o problematičnom dojenju jer sise pune mlijeka, ja ne znam što s njima, ona ne sisa kako treba, ovi ooterexuju tezinom, mala uspavana evo bas sam bila onako na vrtuljku emocija, sumnji u sebe...al vjerujem da cd sad kuci biti puno bolje.

Lullaby
    29. Lipanj 2021. 00:39

Lumile pa iskreno nisam uopće puno opterećena mikrobima 😅 Ne smeta mi da bebu drži obitelj i da je mazuckaju.  Samo mi je problematično što sam u jako malom stanu pa čim netko dođe nastane kaos i beba onda uopće nema svoj prostor. Zato me muče te presvlake, ali da, beba će imati svoju podlogu pa i nije važno toliko ovo s kauča kako kaže Tweetyca. Ljubljenje ne bih, ipak su ovi mlađi članovi obitelji dosta u điru.
    Tweetyce baš je i spominjala nešto starinsko, moguće da je to sličan onda kao tvoj...kao oni u bolnici. Sve što sam ja vidjela je pufasto i debelo tako da ću ja nećacima i ostalima koji se budu bojali staviti jastuk za dojenje ispod. Kupila sam neki manji.
    Izuvanje je smrtni grijeh kod nas da 😂 Ali imam tapet kod kauča koji će na detaljno pranje prije bebe, pa ću i ja morati početi s tim izuvanjem, neovisno kome smeta. 
    Malla neka ste vi doma došle, pa ćete uhvatiti svoj ritam. Mene baš muči to dojenje i strah me da neću znati reagirati. Ti to super hendlaš, nadoći će to na svoje 😘

MaryClear
    29. Lipanj 2021. 06:42

Negativ sretno!! 💞🍀
     Ostalim curkama koje su rodile čestitam!
    Mene jučer navecer oko 10 krwnulo dolje izmedu jajnika, gdje inace bude maternica, jako boljeti kao da me mala zgrabila za nesto i bolilo je kao sami vrag... Pokusala sam disanjem to smiriti, ali nije islo pa popila lupocet jer nisam znala sto da radim... Ugl proslo je... I dalje osjetim dok hodam da me ru i tamo zaboli dolje, ali ok je... Nadam se da jos ne krece malena 😅
    Danas planiram kupiti jos sve od kozmetike pa da spremim svoju torbu i da sve bebino slozim u komodu...
    Imam jedno pitanje za vas koje u komodi imate one pregradice.. Kako ste ih osvjezili, dezinficirali? Ja sam si ih kupila, ali nosu za pranje jer unutar tih tkanina su kartoni koji glume stranice... Bila sam pregradice pospricala dezinfekcijskim sredsrvom i prebrisala te ih stavila jedan dan na sunce na par sati. Jel to ok? Osjete mi se jos uvijek na to novo, kupljeno... A ne bi da i robica poprimi taj miris... 🙄🙄🤦‍♀️

Bojana2017
    29. Lipanj 2021. 07:13

Odlično Mallla, jako mi je drago što stvari idu na bolje i sigurna sam da će od sad sve biti lakše i bolje. Gle, za tvoj porod potpisujem i par dana borbe sa sisanjem 🙈🙈🙈
    Točkica slažem se s tobom i mislim da ćeš stvarno moći sve sama, i možda će vam tako biti najljepše i najlakše jer ćete lakše uhvatiti svoj ritam.
    Meni je i ta opcija bila otvorena da budem sama sa njih dvije, da je muž tu samo dok sam u bolnici, ali ipak će mama uspjeti doći,što je puno lakše kad je dvoje djece u pitanju 😀

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

matea1989
    29. Lipanj 2021. 08:13

Tri dana nisam uzela mobitel u ruke, osim da odgovorim na poziv i nazovem, nikad duže baterija nije trajala 😆 i onda provirim ovdje i dočeka me 30ak stranica zaostataka... Nisam sve čitala, ne stignem ali sam polovila nove bebice želim im dobrodošlicu i mamama brzi oporavak.

Vidjela sam da ste otvorile i novu temu za mame i bebe, pa ću se fino i tamo prebaciti, a ovdje i dalje škicnem, pružim podršku i ako imam šta pametno napišem.

Neću vas puno zatrpavati, samo želim sreću svima da porodi krenu kada trebaju i da prođu što brže i uspješnije, da dobijete lijepe zdrave bebice. A slatke muke po majčinstvu ostavljam za novu temu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.