Malla thnx na recenziji tecaja, ja sam skuzila da mene ti tecajevi nekako uzrujaju vise nego smire, pa mi je drago da sam preskocila, osobito ako forsiraju nesto...jer ja vec dovoljno sama sebe forsiram i meni treba samo netko da mi kaze da se nista ne mora i da kako bude bit ce dobro. Sad si kanim tako mantrati i zaboravit na tecajeve, vec sam ih dovoljno prosla. 😊
Tako je Kiflice potpisujem! Važno da je beba sita i da je mama blizu sve drugo je manje bitno!
Sad kuzim da nisam skuzila o kom gelu je riječ...hahah bas sam tupko....zanimljiv mi se čini ovaj gel o kom pričaš Sassy, samo i košta za možda 30% bržeg poroda 🙄
url=https://lilypie.com]
Nemam nazalost puno info o njemu nego su na skolici spomenule zene a i voditeljica da olaksa porod pa sam si zapisala, sad sam citala zaboljeske pa prenijela i vama. I sama cu istrazit. Sjecam se samo da su rekle da u apotekama znaju trazit da se kupi vise njih al nema potrebe 1 je i vise nego dovoljan tako da ne damo se prevarit. Nekoliko zena je imalo pozitivnih iskustava tu i rekle su opet koristit al svakako budem vise istrazila.
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Bela čestitam🎉🎉
Ovo tvoje zvuči kao savršen porod, želim nam svima ovdje uskoro slično iskustvo.
Uživaj sa svojom srećicom🤗
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Malla hvala za recenziju, ja sam kao i Kiflica svjesno preskočila njihove tečajeve o dojenju jer su one po meni previše freaky za to sve i samo bi se iznervirala. Dojenje na zahtjev ne planiram, nego po nekom rasporedu jer što kada je dijete takvo da bi stalno visilo na sisi, pa ono treći dan bi vrištala s balkona.
O dojenju i osnovama sam poslušala na tečaju za trudnice u domu zdravlja, gdje je bogu hvala bila normalna žena s realnim stavovima o dojenju odnosno o nedojenju ako ne bude išlo.
Ne vidim problem u izdajalicama jer nije da ćemo sada sve pohrliti i izdajat se sumanuto, na kraju krajeva to je vrlo zahtjevan posao. A sad s rukama ok, mozemo i to al tko tvrdi da mi sve mozemo tako lako rukama postic sto treba. Ma ne bitno ukupno samo volim u svemu naci neki balans pa tako i u dojenju. Mene opcenito odbijaju stvari i teorije koje bezglavo tupe po jednome i ne priznaju nista drugo. Volim znati osnove, volim prednosti i nedostatke al na kraju sama odlucujem. Samo vjerujem da zenama koje se nađu u nekom od problema koji se mogu dogoditi nije bas melem na ranu da ti se kaže a čuj rješivo je, trebala si se javit prije, nisi smjela izdajat, nisi smjela dati AD itd. U svakom slucaju informacije su jako korisne al mi je daleko bolji onaj tecaj na njihovim stranicama nego danasnji live. Jos nesto sto mi onako fali su informacije o probavljivosti mlijeka, o razlici gladi vs. maženja, tempo rasta s djetetom mijenjanje vremena i načina tj. Brooja podoja, što je nedostatak dojenja po "programu" ….sad ispadoh prezahtjevna publila al evo mogu bit slobodna reći svoje mišljenje!
Da, skroz si u pravu. Dosta mi je toga korisno bilo, al bas sam skuzila suptilno osudivanje nekih stvari i odluka koje majke donose... muz je usput slusao i isto komentirao 😅 makar nisam se uzrujavala, nabacila chill, upalila to i dobro je.. al sto se nekih stvari tice i dalje sam sa upitnicama iznad glave, skuzit cu kad mala dode u hodu 😂
2021. M 💗
Jutro cure, ima koja na putu za rodilište danas? 🙈 🙈. Ajmo akcija.
Jesam ja jedina koja nije slušala nikakve tečaje ni trudničke ni za dojenje? 🙈 🙈 🙈
Nekako sam baš chill i ja po pitanju svega. Da se razumijemo i u prvoj trudnoći sam sve preskočila 🤣😊
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Hvala na cestitkama zenice. 😍😍 Da se vratim, dan prije poroda sam bila na prgledu zatvorena ko cep ali vidljive kontrakcije. Popodne ja odlucim ipak kupit pilates loptu i ananas pa kao pokusati nesto. I dodjem kuci s loptom i kukam kako nije dovoljno napunjena sjedila sam na njoj i hopsala jedno dobra dva sata i pojela ananasa. Dok sam sjedila na njoj sam osjecala dole kao da se ona nagurava glavicom.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
ujutro se probudila oko 10 i otisla na wc piskiti i cujem da je nesto puklo i krene curiti zuckasto i idmah me uhvatio trud iako u tom trenu nisam znala da je to trud. Odmah su bili cesti na skoro svakih 7 minuta ali nisam ja to stigla niti mjeriti dok sam se otusirala i spremila. Dosla u bolnicu u 11 i na pregledu otvorena vec 4 cm. Pripremili me za radjaonu i stvarno je islo otvaranje brzinski. Obzirom da sam ja lezala dosta zbog cerviksa u trudnoci ja sam mislila da cu se bas tesko otvarati.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Malo sam hodala, malo kruzila bokovima da se spusti skroz u zdjelicu i kad je krenulo boli za popizdit ali dobro prizivili smo. Rodila u OB Pula, osoblje u radaoni bilo divno. A ti trudovi ja bih opisala kao da se ona doli u kosti upinje, nzn kako bi to objasnila. Ugl mi zene smo zmajice. Nisu me rezali ali sam malo popucala nzn koliko i taj sav onako dosta zateze ali eto nisam jos nista uzimala protiv bolova. Ona je imala 3910 iako je rekla doktorica na pregledu tik prije poroda kao nije velika beba sad nzn sta se smatra velika. 😂 i 49 dugacka. Uglavnom bas malo klupko srece. Zgaravica je bila s razlogom kod mene ona ima punu glavu kose crne.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Sortiraj odgovore
Najstariji