Aaa nemoj tako, tako je i Bela mislila a vidi je hop cup beba vanka...a prvorotkinja
url=https://lilypie.com]
Tečaj - posebno podebljavam dio…usmjerite se na sebe, spavajte kad beba spava, a sve drugo neka rade drugi…ovo moram dooobro zapamtiti i nastojat provesti!
Ja ovo neću moći 😒
Postoji alternativa kažu, kad je beba budna tada radi po kući, kada beba odmara, odmaraj! Nisam ni ja spavalica al se moram moć sjetit da sjednem i odmorim....inače ću bit luda ko struja!
Dodatno fora za ragade, da se stavi ona metalna cjedaljka mala za čaj iznad bradavica tako da bradavice ne stružu o grudnjak pa da ragade se zrače i bole manje.....fora!
Ooo Lucky paaq čekamo s tobom...daj bože da si do početka tjedna gotova! Sad kad nas sve uhvati uzbuđenje pa se zaredamo!
Lucky, aj krugove oko zgrade raditi ili po stepenicama gore dole. A neće te sad svaka 2 dana pregledavati? 🤔 Od toga mi je najviše muka, da pređem termin i da moram svaka 2 dana na ctg
Termin 18.06
Ma ja si svjesno kompliciran život i svjesna sam toga! Ne mogu staviti guzicu na sofu ako me hrpa veša čeka u korpi, ili ako mi stan nije usisan. Ne mogu. I ne mogu si zamisliti da mi dolazi neko čistit jer ja ne vjerujem ni svom mužu kad čisti, to moram ja. Eto luda 🤷
Termin 18.06
Ajmee. Nema me jedan dan i koliko vijesti! 🤩
Bela, sretnoooo!! ❤️ Mada se možda već mazis sa bebom! 🥰
Orhideja, meni se jučer desilo slično. Imala sam sive tajice, išla na wc, svucem se i tajice mokre. Ali ne ono malo… Onda sam cucnula, nakasljala se i ništa. I tako par puta u toku večeri cucnula i kasljala, ali ništa. Beba se normalno micala, danas isto. E sad, možda je bio neki veliki iscjedak ili me lupila po mjehuru pa nisam osjetila, ne znam..
Tiki, uvijek mi je drago kad pročitam da nešto napišeš, da ste ti i cura dobro! ❤️
Sassy, odmaraj što više možeš. Glavno da si dobila te inekcije.💪
I kod mene je izgleda tako, samo se ja nisam sjetila ići nakašljat, nego me zbunila ta bol i mučnina jutros.
Idem kući izgleda sam se ipak malo upiškila a da ni ne znam🙊🙈
Uglavnom doktor je baš bio super, kaže da razumije da pušem i na hladno s obzirom na povijest i da se svakako vidimo unutar mj. Dana.
Neka si išla, bolje da si sada na miru, bez stresa. 😊
Mimica, ista stvar i kod mene.. Ja baš ne mogu ležati ako me čeka nešto za obaviti. Lude glave! Nadam se malo opustiti kad dodje beba i malo pustiti muža da se snalazi kako zna. 😂
Ja idem svaku večer šetati, a stvarno je uzbrdica tu pa umirem do gore. Taman mi dodje i svjež zrak. A nogeee.. Ajmee kakve su mi 😭😭😭 duple, ako ne i troduple!. 😭😭😭 Danas sam bila na pedikuri, i baš je neko ogledalo sa strane - znači izgledaju groznooo, ne vidi mi se zglob. I koljena su mi malo počela naticati sada. Mjerim tlak, ali normalan je, danas 117/75. Pijem jako puno vode, ali valjda to sad mora biti tako i gotovo. 😭 Šta je najgore, i boli!
E da naručila sam si ipak izdajalicu kao da si olakšam, da muž nekad nahrani bebu na bočicu pa me to tješi, možda ću tako moći hendlati 😆
Termin 18.06
Bela čestitam 🥳🥳🥳🥳🥳♥️♥️♥️. Kad stigneš javi nam detalje. Kako ste ti i malena?
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Sad kad sam se vratila, shvatila sam da u svojoj torbi nemam ni jedne obične gaćice, već su sve one mrežaste jednokratne, kao da ću otić rodit i kući. (obične sam ranije spremila u torbu za izlazak koju će mm donijet kad bude išao po nas)
Znači ide nadopuna torbe...
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji