Sad kad sam se vratila, shvatila sam da u svojoj torbi nemam ni jedne obične gaćice, već su sve one mrežaste jednokratne, kao da ću otić rodit i kući. (obične sam ranije spremila u torbu za izlazak koju će mm donijet kad bude išao po nas)
Znači ide nadopuna torbe…
I ja imam samo mrezaste🤷♀️ mislila sam da druge necu moci ni nositi
🙅♀️30, 🙋♂️29
Sad kad sam se vratila, shvatila sam da u svojoj torbi nemam ni jedne obične gaćice, već su sve one mrežaste jednokratne, kao da ću otić rodit i kući. (obične sam ranije spremila u torbu za izlazak koju će mm donijet kad bude išao po nas)
Ja imam mrezaste i par pelena za odrasle 😂
2021. M 💗
Vjerojatno tad ni nećemo, ali mi ni na kraj pameti da možemo iz nekog razloga i ranije ostat u bolnici (kao moj odlazak danas, zbog tlaka ili oteklih stopala itd.)
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Ajmeee, Bela, cestitam!!!🎉🎈🎀🎁❤👍🤗 Wuhuu, bas mi je drago sto je porod bio brz, prirodan i sve u svemu divno iskustvo!❤ Uzivaj sad s bebicom!
Malla, Ana, hvala za ovo s tecaja o bradavicama! Drago mi je da su se dotakli te teme i da ste prenijele tu. Ja sam namjeravala slusati tecaj ali sam bila preumorna jer sam jutros rano isla kod patronazne, a ubila me i vrucina i osjecam mucninu cijelo popodne, nisam za nista osim za drijemanje... Sad sam pod klimom i lagano je bolje. I pokreta bebice je manje danas, ne znam jel i njoj prevruce ili da krenem panicariti... Mozda mi je mucno i od tog zeljeza sto pijem, iako mi nije do sada bilo. :(
Vjerojatno tad ni nećemo, ali mi ni na kraj pameti da možemo iz nekog razloga i ranije ostat u bolnici (kao moj odlazak danas, zbog tlaka ili oteklih stopala itd.)
Potpisujem. Meni se isto desilo jer nisam ocekivala da ce me zadrzat i na kraju muzu morala dirigirat izvadi iz ove torbe pelene, vlazne, mrezaste, uloske, ubaci gace, ovo, ono.
Sad se svako koliko moras javljat? Ako sam dobro skuzila otpustili su te ili?
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Ajme da, u pravu si skroz. Tenks!
2021. M 💗
Bella čestitam!! Zvuči mi divan porod. Neka je sve ok. Odmori pa nam javi još koji detalj ❤️
Sassy draga nemoj biti van sebe, tako možeš još tjedne izgurati. Moja frendica je pola trudnoće imala trudove i bila uloživa i na kraju je sve ok i ima prekrasnu bebu. S 32 tjedna i tim lijekovima beba bi koliko znam trebala biti ok. Sad držimo fige da izguraš do 34, pa dalje 37. Sve će to biti u redu, samo mirno i staloženo. Parkiraj se na kauč, na bok, nema micanja nego do wc-a i jesti. Na trgovinu ne pomišljaj. To obavi online ili složi mužu popis i pošalji ga. Moj je sve sam obavio. Bome se iskazao, nisam mislila da će sve ishendlati. A evo sad doslovno on sve radi doma. Ja čuvam bebicu i gledam njega zaljubljeno 😄 Ne znam samo kako ću se nakon ovoga naviknuti na kućne poslove 😅
Tečaj - Ja sam isto bila. I evo nisam mislila da ću dojiti na zahtjev, a vidim da oni to nekako preferiraju. Koji je vaš stav?
👦🏻 37
👩🏻 36
👶🏻 4
Spominjala sam na forumu da je ocuvana moja kolijevka kad sam bila bebica (samo su je prefarbali u bijelu boju). Napokon sam je dovukla od rodice i tu je 😍 https://ibb.co/gV4SkkN
Inace stavila sam gnijezdo u nju cisto da vidim dal stane posto ne znam dal da to koristim ili madrac da kupim obzirom da gnijezda nisu preporucljiva ali beba bi povremeno bila tu, i dalje cu uzeti pravi krevetac. Inace dobila sam na poklon gnijezdo ovo od D&R i djeluje mi tvrdje, pogotovo onaj rebrasti dio
2021 Baby girl 💕
03/25 missed ab 💔
06/25 Baby girl 💕
Btw kolijevka stara preko 30 god i jos uvijek funkcionalna, taj stari kvalitet mi djeluje nevjerovatno.
2021 Baby girl 💕
03/25 missed ab 💔
06/25 Baby girl 💕
Ajmeee, Bela, cestitam!!!🎉🎈🎀🎁❤👍🤗 Wuhuu, bas mi je drago sto je porod bio brz, prirodan i sve u svemu divno iskustvo!❤ Uzivaj sad s bebicom!
Malla, Ana, hvala za ovo s tecaja o bradavicama! Drago mi je da su se dotakli te teme i da ste prenijele tu. Ja sam namjeravala slusati tecaj ali sam bila preumorna jer sam jutros rano isla kod patronazne, a ubila me i vrucina i osjecam mucninu cijelo popodne, nisam za nista osim za drijemanje… Sad sam pod klimom i lagano je bolje. I pokreta bebice je manje danas, ne znam jel i njoj prevruce ili da krenem panicariti… Mozda mi je mucno i od tog zeljeza sto pijem, iako mi nije do sada bilo. :(
Kakvo je sad stanje? Meni se najviše miče tako navečer kad legnem na lijevi bok.
Sortiraj odgovore
Najstariji