Ljetne bebe 2021.šŸ’›

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mara5
    10. Lipanj 2021. 20:35

Orhideja1

Sad kad sam se vratila, shvatila sam da u svojoj torbi nemam ni jedne obične gaćice, već su sve one mrežaste jednokratne, kao da ću otić rodit i kući. (obične sam ranije spremila u torbu za izlazak koju će mm donijet kad bude iÅ”ao po nas)
    Znači ide nadopuna torbe…

I ja imam samo mrezastešŸ¤·ā€ā™€ļø mislila sam da druge necu moci ni nositi

šŸ™…ā€ā™€ļø30, šŸ™‹ā€ā™‚ļø29

ana0310
    10. Lipanj 2021. 20:47

Orhideja1

Sad kad sam se vratila, shvatila sam da u svojoj torbi nemam ni jedne obične gaćice, već su sve one mrežaste jednokratne, kao da ću otić rodit i kući. (obične sam ranije spremila u torbu za izlazak koju će mm donijet kad bude iÅ”ao po nas)

Ja imam mrezaste i par pelena za odrasle šŸ˜‚

2021. M šŸ’—

Orhideja1
    10. Lipanj 2021. 20:48

mara5

Orhideja1

Vjerojatno tad ni nećemo, ali mi ni na kraj pameti da možemo iz nekog razloga i ranije ostat u bolnici (kao moj odlazak danas, zbog tlaka ili oteklih stopala itd.)Ā 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy šŸ’™šŸ‘£šŸ‘¶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća šŸ‘¶
    08/23 biokemijska

Kiflica
    10. Lipanj 2021. 20:56

Ajmeee, Bela, cestitam!!!šŸŽ‰šŸŽˆšŸŽ€šŸŽā¤šŸ‘šŸ¤— Wuhuu, bas mi je drago sto je porod bio brz, prirodan i sve u svemu divno iskustvo!ā¤ Uzivaj sad s bebicom!
    Malla, Ana, hvala za ovo s tecaja o bradavicama! Drago mi je da su se dotakli te teme i da ste prenijele tu. Ja sam namjeravala slusati tecaj ali sam bila preumorna jer sam jutros rano isla kod patronazne, a ubila me i vrucina i osjecam mucninu cijelo popodne, nisam za nista osim za drijemanje... Sad sam pod klimom i lagano je bolje. I pokreta bebice je manje danas, ne znam jel i njoj prevruce ili da krenem panicariti... Mozda mi je mucno i od tog zeljeza sto pijem, iako mi nije do sada bilo. :(Ā 

Tinchy_07
    10. Lipanj 2021. 21:30

Orhideja1

mara5

Orhideja1

Vjerojatno tad ni nećemo, ali mi ni na kraj pameti da možemo iz nekog razloga i ranije ostat u bolnici (kao moj odlazak danas, zbog tlaka ili oteklih stopala itd.)

Potpisujem. Meni se isto desilo jer nisam ocekivala da ce me zadrzat i na kraju muzu morala dirigirat izvadi iz ove torbe pelene, vlazne, mrezaste, uloske, ubaci gace, ovo, ono.
    Sad se svako koliko moras javljat? Ako sam dobro skuzila otpustili su te ili?Ā 

šŸ§” 35
    šŸ™ŽšŸ¼ā€ā™€ļø32
    šŸ¤°šŸ¼ 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.šŸ’™

ana0310
    10. Lipanj 2021. 21:32

Orhideja1

mara5

Orhideja1

Vjerojatno tad ni nećemo, ali mi ni na kraj pameti da možemo iz nekog razloga i ranije ostat u bolnici (kao moj odlazak danas, zbog tlaka ili oteklih stopala itd.)

Ajme da, u pravu si skroz. Tenks!

2021. M šŸ’—

Lullaby
    10. Lipanj 2021. 21:34

Bella čestitam!! Zvuči mi divan porod. Neka je sve ok. Odmori pa nam javi joÅ” koji detalj ā¤ļø
    Sassy draga nemoj biti van sebe, tako možeÅ” joÅ” tjedne izgurati. Moja frendica je pola trudnoće imala trudove i bila uloživa i na kraju je sve ok i ima prekrasnu bebu. S 32 tjedna i tim lijekovima beba bi koliko znam trebala biti ok. Sad držimo fige da izguraÅ” do 34, pa dalje 37. Sve će to biti u redu, samo mirno i staloženo. Parkiraj se na kauč, na bok, nema micanja nego do wc-a i jesti. Na trgovinu ne pomiÅ”ljaj. To obavi online ili složi mužu popis i poÅ”alji ga. Moj je sve sam obavio. Bome se iskazao, nisam mislila da će sve ishendlati. A evo sad doslovno on sve radi doma. Ja čuvam bebicu i gledam njega zaljubljeno šŸ˜„ Ne znam samo kako ću se nakon ovoga naviknuti na kućne poslove šŸ˜…
    Tečaj -Ā Ja sam isto bila. I evo nisam mislila da ću dojiti na zahtjev, a vidim da oni to nekako preferiraju. Koji je vaÅ” stav?

sassy
    10. Lipanj 2021. 21:36

Spominjala sam na forumu da je ocuvana moja kolijevka kad sam bila bebica (samo su je prefarbali u bijelu boju). Napokon sam je dovukla od rodice i tu je šŸ˜Ā https://ibb.co/gV4SkkN
    Inace stavila sam gnijezdo u nju cisto da vidim dal stane posto ne znam dal da to koristim ili madrac da kupim obzirom da gnijezda nisu preporucljiva ali beba bi povremeno bila tu, i dalje cu uzeti pravi krevetac. Inace dobila sam na poklon gnijezdo ovo od D&R i djeluje mi tvrdje, pogotovo onaj rebrasti dio

šŸ‘©ā€šŸ¦° - 31
    šŸ‘Ø- 40
    Baby girl <3

sassy
    10. Lipanj 2021. 21:37

Btw kolijevka stara preko 30 god i jos uvijek funkcionalna, taj stari kvalitet mi djeluje nevjerovatno.

šŸ‘©ā€šŸ¦° - 31
    šŸ‘Ø- 40
    Baby girl <3

Hedwig.Z
    10. Lipanj 2021. 21:44

Kiflica

Ajmeee, Bela, cestitam!!!šŸŽ‰šŸŽˆšŸŽ€šŸŽā¤šŸ‘šŸ¤— Wuhuu, bas mi je drago sto je porod bio brz, prirodan i sve u svemu divno iskustvo!ā¤ Uzivaj sad s bebicom!
    Malla, Ana, hvala za ovo s tecaja o bradavicama! Drago mi je da su se dotakli te teme i da ste prenijele tu. Ja sam namjeravala slusati tecaj ali sam bila preumorna jer sam jutros rano isla kod patronazne, a ubila me i vrucina i osjecam mucninu cijelo popodne, nisam za nista osim za drijemanje… Sad sam pod klimom i lagano je bolje. I pokreta bebice je manje danas, ne znam jel i njoj prevruce ili da krenem panicariti… Mozda mi je mucno i od tog zeljeza sto pijem, iako mi nije do sada bilo. :(

Kakvo je sad stanje? Meni se najviÅ”e miče tako navečer kad legnem na lijevi bok.Ā 

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.