Sassy stavljam sliku mojih kolica, ta lijeva, sa srcem sam uzela prije 3 i po godine. https://ibb.co/wSnwzTQ
Ja sam zadovoljna, stabilna su, čvrsta, udobna, meni je to bilo jako bitno. I stvarno su mi lijepa i da biram opet bih njih uzela 🤷🏼♀️
Realno koristila sam ih godinu dana jer poslije nije više htjela u kolica. Kišobran kolica nisam kupovala, isto nije htjela, a ni ja nisam htjela insistirati jer mi je ok kad dijete prohoda da poslije kolica idu sve manje i manje u opticaj.
Hvala cure na komplimentima 🙈😀 a ne znam gdje je nestao stomak, meni se čini ogroman a tu kao da ga nema 🙈
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Joj Bojana bas ste preslatke 😍😍😍
Bela opasno se blizi termin! 😍🥳
2021. M 💗
Sassy, imam ja isto Baby Merc Zipy Q, ovo ce im biti 4. godina i 3. dijete - ja skroz ali skroz zadovoljna s njima. Iskreno mozda nisu najmanja, zauzimaju dosta mjesta nama u autu, jaje njihovo mi je super za oboje starijih bilo, a i sad ce posluziti. To mi je i najistroseniji dio kolica. Košara je velika, tako da bi nam zapravo taj dio zauzimao najvise mjesta u autu ( kad idemo negdje, ne vozim dijete u jajetu nego u kosari). Sportski dio ko sportski dio, ne znam, to mi je cak najmanje bitno, ionako ga koristis kad ti dijete vec sjedi prakticki. S njima smo dobili i sve one dodatke tipa mrezica protiv komaraca, drzac case/boce/cega li vec, zastita od kise, torba za kolica... Mi smo ih u biti uzeli najvise zbog kotaca koji su dosta veliki u usporedbi s ostalima, prolaze kroz sve i preko svega, ako i zivis u gradu, za neke srednje stepenice dusu dala, za neke divljije terene su pogotovo super.
Bojana😍😍😍😍 bas ste minnie i pol😁 preslatko mi je to tak uskladene mame i kceri🥰
Joj Bojana bas ste preslatke 😍😍😍
Bela opasno se blizi termin! 😍🥳
Daaaaa 😍😍 ja jedva cekam. Da se mene pita potpisujem ovaj tjedan da rodim 😂.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Bojana 🥰 preslatke ste...I kod vas vladavina Minnie...i kod nas!
Boce dr. Browns su jako čvrsto staklo, da bi se razbila mislim da bi junački trebala otrest od pod. Meni se kod njih jedino nije sviđalo što ispadne silikonska duda ako se malo jače pritisne ustima pa onda zna curiti. Staklo dulje traje i lakše se održava, plastiku je potrebno češće mijenjati a laganija je i puno više modela ima. Ovaj put sam uzela medela calm bočicu (plastika), a imam od prije dr.Browns staklenu i plastičnu tomme tippe. Uglavnom plastika s vremenom požuti, a staklo ostaje staklo.
url=https://lilypie.com]
Bojana 🥰 preslatke ste…I kod vas vladavina Minnie…i kod nas!
Boce dr. Browns su jako čvrsto staklo, da bi se razbila mislim da bi junački trebala otrest od pod. Meni se kod njih jedino nije sviđalo što ispadne silikonska duda ako se malo jače pritisne ustima pa onda zna curiti. Staklo dulje traje i lakše se održava, plastiku je potrebno češće mijenjati a laganija je i puno više modela ima. Ovaj put sam uzela medela calm bočicu (plastika), a imam od prije dr.Browns staklenu i plastičnu tomme tippe. Uglavnom plastika s vremenom požuti, a staklo ostaje staklo.
O da Mallla, kod nas je i Minnie i Peppa i Paw Patrol i Štrumpfovi, ma sve može 🤣🤣🤣 samo da nije basic.
Tako da cure uživajte i oblačite bebe kako vi želite jer kad "porastu" sami biraju 🤣🤣🤣
Što se boca tiče još nisam uzimala i ne znam koju ću. Za sad imam Avent staklenu koja je došla uz izdajalicu, vidjeću kad rodim možda da li će mi uopšte trebati ili ću eventualno uzeti neku plastičnu da imam u slučaju neke potrebe, da se nađe.
Sa prvom sam je koristila samo par puta dok je bila jako mala, kad sam nekud išla pa se izdojila.
Imala sam Nuk staklenu.
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Jesam ja jedina koja ne kupuje bocice jos 🙈 mi smo dobili u baby paketima ovdje dvije mam bocice i jednu avent. Racunam sve da mi je to za prvu ruku mozda dovoljno? 🤷🏻♀️
Mislim da je dovoljno, ja računam da će mi jedna biti i više nego dovoljna. S tim da računam na to da ću dojiti, pa vidjećemo.
Hvala cure na divnim komentarima ❤️❤️❤️
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Bojana, preslatke cure kao i uvijek! A trbuscic inkognito.😍
Bocice - vukle me sve neke staklene, specijal i skupe, a na kraju me prodavacica odgovorika od kupnje kad smo popricale i rekla joj da bi htjela dojiti i da mi treba ta svaki slucaj samo, pa kupila najjeftiniju Babylove, ali mi je ta bila najslađa, roza sa slonicem🙈🤣 . Dobila neke staklene Aventove na posudbu, skupa s izdajalicom. Ako budem morala kupovati, gledala sam Medelu, ali rado cu po preporuci kupiti sta avjetuju iskusnd mame da je bolje. Pa javite :)
Sortiraj odgovore
Najstariji