Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lullaby
    29. Svibanj 2021. 01:46

Držim fige da mami bude sve ok 😘

Olivera
    29. Svibanj 2021. 04:12

Tinchy_07

Olivera

Tinchy_07

Olivera

Cure da se i ja javim malo, nisam duže vrijeme. Čitam vas sve manje više redovito ali nikako ne stižem aktivno sudjelovati. Jedna sam od onih koja od kad je na porodiljnom nema vremena za ništa, obzirom da mi je od onda krenulo i preseljenje u drugi grad i prilagodba na novi život.
    Posebno je uzbudljivo čitati da se kod nekih cura već nešto pokreće i da ćemo uskoro imati prve bebice na forumu
    Ja u ponedjeljak punim 37tt i službeno sam u terminu, i nadam se da će nam bebica uskoro doći iako trenutno nema nikakve naznake. Odlučila sam roditi u Rijeci, i od ovog se tjedna vodim tamo u TA zbog rizičnije trudnoće.

Mi se mozda i sretnemo u rodilistu i TA.
    Nego,reci mi molim te oces ti uzimat pelene i to za bebu? Pon i utorak je bio tecaj KBCa i rekli da ne treba, a ja si mislim posto smo iz Istre, a posjeta nema da mozda ipak ubacim da muz ne vozi samo za to

Bome po tjednima trudnoće velika je šansa da se negdje sretnemo. Kod koga si u TA?
    Što se pelena tiče planiram staviti par komada u torbu pa neka se nađe, ako treba presvući koji put više nego što to oni tamo odrade. Također sam stavila i svoju dohranu za slučaj da bude trebalo da ne daju oni tamo bebi jedno a ja kući planiram (u slučaju da ne mogu dojiti) nešto drugo.
    Oticanje kod mene se ne vidi izvana ali kaže doktor da su moji bolovi i trnci u rukama svaku noć unutarnje oticanje koje bi trebalo proći nekoliko dana nakon poroda kad se mokrenjem izbace soli koje to uzrokuju. I mogu vam reći da jedva čekam taj dio jer ti bolovi po noći budu baš užasni i ne znam kad sam koju noću odspavala duže od 3-4 sata po noći.

Ja se nastavila vodit kod prof. Smiljan posto sam bila kod nje u postupku. Tako da nisam bas u TA vec kod nje.
    Sad sam i ja isla ubacit jedne vlazne i 8kom pelena cisto nek se nađe.

Mi smo se onda možda negdje i po humanoj sretale, iako sam ja bila kod dr Sušanj. Kad ti je točno termin?
    Ma bolje je ubaciti više toga u kofer nego da fali, naročito zato jer nema posjeta (iako se ja klasa optimist nadam da će ih možda dozvoliti do tada pa makar na 15 min-dovoljno za dostavu neke domaće hrane😂) 

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

Tinchy_07
    29. Svibanj 2021. 07:42

Olivera Susanj mi je bila na postupku jer je profa bila bolesna tako da vjerovatno  jesmo. Ja sam bila ona najnervoznija jer sam prvi put😂 Totalno pokusavam odvrtit sad koga sam sretala😂
    Joj da, hrana, uf ja jucer ubacila elvita i grancereale, 2 kroasana i corny 2 kom - al nekako ne jede mi se slatko, ja bi radije da mi prosverca nesto konkretno.
    Moj termin je 26.6.

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

• Mare87
    29. Svibanj 2021. 07:59

Cure, meni je isto na samom postupku bila dr. Sušanj 🙂

Mallla
    29. Svibanj 2021. 08:31

Jutro cure kako ste jutros?
    Hihi znaci imamo 3 bebice iz "štapića" dr. Sušanj - predobro 🥰
    Kod mene standardna noć/jutro, bolne kosti leđa i vrata, umor kao da nisam spavala i kroz noć i sad jutro povremeni "menstrualni bolovi". Stavljam pod navodnike jer je više neka nervoza u predjelu jajnika nego što je bol. Više ne znam jel to do namještanja bebice ili se tako tijelo priprema. Ne sjećam se da je tako bilo prvi put.
    Jucer sam htjela komentirati porode na zadak, imam dojam da se prije 30ak godina na zadak redovno rađalo vaginalno, znam nekolicinu vršnjaka rođenih "naopako" kako bi ih zezali...al razumijem da doktori sa CR hoce izbjeci bilo kakve komplikacije i sigurna sam da bi uz pravo objašnjenje potpisala CR i definitivno radje dogovoreni nego hitni. A dojam mi je da u posljednje vrijeme svako druga žena završi na hitnom carskom. E da i ono što želim odbiti je onaj gel, jer nemam povjerenja ni malo u taj gel, dojam mi je da rijetko kome pomogne ili sam baš naletila samo na takve priče. Što vi mislite o gelu?

url=https://lilypie.com]

• boobaboo
    29. Svibanj 2021. 08:52

Prijavljujem i ja katastrofa noc, trnce u rukama koji su me probudili minimalno 5 puta, 1 piskenje plus sto me mala izmlatila, trbuh me bolio od njenog namjestanja uz to sve. Ne mogu uopce razabrati da li se opet okrenula , ali ako i jest, onda je popreko 🙈

Tinchy_07
    29. Svibanj 2021. 08:52

Mare87

Cure, meni je isto na samom postupku bila dr. Sušanj 🙂

Izgleda da ona ima sretnu ruku😃

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Mila12
    29. Svibanj 2021. 09:11

Jutro! ☺️
    Evo malla ja danas odlicno, ustala sam se sve spremljeno u kuci jos sinoc, pijem kavu u miru a curica jos spava, za nepovjerovati ☺️ A vidim ti i nisi bas najbolje, uhh 🙈 valjda se tijelo priprema , vec si i ti daleko dogurala 😁

Mallla
    29. Svibanj 2021. 09:13

Luckyy42

Tweetyicanadam se da si sretno stigla☺️☺️
    Malllamene grci u predjelu lijevog jajnika, bas ostra bol s vremena na vrijeme koja me probudila jednom ovu noc… jel i tebe tak?

Da ito isto lijevi jajnik, povremeno osjećaj kao da je nesto tu zapelo, pa se nastavi kao naizmjenicna bockanja oba dva jajnika. I onda se pokusavam udobno namjestit na krevetu al to mi nikako ne uspijeva!

url=https://lilypie.com]

Aneee
    29. Svibanj 2021. 09:15

Mallla ja se slabo bas razumijem koje sve opcije imaju 🙈
    Jer ih ima milion pa više ne znam šta je sta hahah.
    Znam da bi carski najradije izbjega, za plan poroda sam rekla da bi najprirodnije ako bude išlo i da želim da svaki korak prvo mene ili mm obavjeste i upitaju jel oke.

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.