Cure, kod mene i jučer i danas slična situacija kao kod Lucky...
Jučer u 2 navrata ispao komad/ić zelatinastog, no zuckaste boje, danas ujutro opet, prilikom velike nužde.
No, ne želim žuriti sa zaključavanjem, pregled mi je 01.06., ako do tada bude sve ok, bas me zanima što će doktor reći.
Nije nimalo slično kao kod prve trudnoće, tako da nemam nekog iskustva 🤷♀️
Samo se nadam da ne bude puno ranije, jer ne znam, nisam spremna...🤣😀
👨👩👧👧👭
Magdalena & Lucky, koje god boje , to je sluzni cep. Inace, meni je ispadao tjedan dana, u 3 navrata mislim. I neka 2 dana od zadnjeg puta, dobila trudove. Uglavnom, samo htjela reci da ce toga najvjerojatnije biti jos. I da sad kao nije preporucljiv sex ili recimo plivanje, zbog moguceg direktnog prolaza bakterija.
Susika, ako je to otvaranje porodiljnog, zaokruzujes A i stavljas datum kad ti je izdana doznaka za porodiljni. :)
Da otvaranje porodiljnog je, 45 dana prije planiranog poroda.. hvala tii
MaryClear, ko što kažeš ipak je bilo 4 ujutro 😄
Uuuu ovdje postaje zanimljivo 😁😁
Termin 18.06
Cure, kod mene i jučer i danas slična situacija kao kod Lucky…
Jučer u 2 navrata ispao komad/ić zelatinastog, no zuckaste boje, danas ujutro opet, prilikom velike nužde.
No, ne želim žuriti sa zaključavanjem, pregled mi je 01.06., ako do tada bude sve ok, bas me zanima što će doktor reći.
Nije nimalo slično kao kod prve trudnoće, tako da nemam nekog iskustva 🤷♀️
Samo se nadam da ne bude puno ranije, jer ne znam, nisam spremna…🤣😀
Danas zovem svog ginekologa da vidim sa njime, možda mi može danas obaviti pregled, ako smatra da je potrebno...
👨👩👧👧👭
Susika i ja sam to jutros ispunjavala, prelazak sa komplikacija na rodiljni, teta mi je zaokruzila broj 1 i slovo a! :)
It's a boy! 💙
Susika i ja sam to jutros ispunjavala, prelazak sa komplikacija na rodiljni, teta mi je zaokruzila broj 1 i slovo a! :)
Ja samo porodiljni otvaram, nisam koristila komplikacije al valjda je i to to, ak bude nešto krivo budu mi javili
Meni isto porodiljni krece uskoro (od subote) , a cini mi se da sam krivo nesto skuzila kad sam citala na netu sto treba. Pisalo je samo poslati doznake i broj racuna i nije se neka izjava spominjala... mislila sam da cu to sve online rijesiti, a sad mi izgleda mozda bolje da odem tamo osobno pitati. Znam da smo procale vec, ali sam zaboravila sto treba napraviti i ne znam do to naci opet...🙈😊😂Pa ako nekome nije tesko da mi kaze sto trebam - sa komplikacija prelazim na porodiljni. I hoce li mi sad dr.dat neke drukcije doznake ili? Hvala 🤗❤
Lucky, Magdalena, izvjestavajte nas, nama je ovo sad uzbudljivo kao da neku seriju pratimo i hocemo znati sve kako ide dalje u detalje! Navijamo ta vas da otvorite sezonu i da bude sve super!🤗😁🎊
Magdalena i meni je danas jos u dva navrata ispadalo, za sad i dalje nikakvi simptomi kod mene osim wca, kod tebe?😄
Kako ste danas cure? Tu je tmuurno i umornoo 😴
Ne, čak niti wc, više manje sve normalno, osim tog ispadanja ujutro i potrebe da idem oprati i riješiti sve što se može jer se bojim da ću puuno prije roditi.
U petak sam punih 36.tt, a ti?
👨👩👧👧👭
Sortiraj odgovore
Najstariji