Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonks6
    13. Svibanj 2021. 09:44

Nenita

Bok cure!
    Evo ja sam nova na forumu.
    Termin mi je 28.8.
    Imam već curu od 10 godina, ali prošlo je toliko puno da sam sve zaboravila🙈
    Imam milijun pitanja u glavi. Vidim da ste pisale o robici za izlazak iz rodilišta. To i mene buni. Malu sam rodila u zimu i tu se nisam imala šta mislit, a sad ne znam kako i šta jer će vjerojatno bit pakleno vruće…
    Na kojim stranicama se mogu izraditi ovi tickeri kao što ih vi imate.
    E da, trenutno sam u 25 tt 😊

Dobro nam dosla Nenita.
    Isti problem sam i ja imala kad sam saznala da mi je u 7.mjesecu termin, s tim da sam ja dobila svakakve informacije s razlicitih strana. Npr. kuma je rodila krajem 7.mj i mala je od pocetka bila u kratkom, sestricna rodila isto krajem 7.mj pa mi je ona rekla da je njena bila dva tjedna u dugom i poslije u kratkom. Sogorica rodila u 8.mj mala bila cijelo vrijeme u dugom i to u onim kompleticima debljim. I sad ti znaj.. Moj ce izaci u bodicu dugih rukava i dugim hlacicama pa ga lako skinem ak ce trebat i vidjet cu kaj ce patronazna rec kak ga tocno oblacit. 

ana0310
    13. Svibanj 2021. 10:08

Pregled je prosao odlicno, mala se namjestila za porod i tezi 2kg 😊 veli gin da ima duge noge, znaci na tatu i mamu je 😂 jos jedan pregled i selim se u trudnicku ambulantu, ne veselim se tome 😅 porodiljni bez problema otvaram od 23.5., 45 dana prije termina

2021. M 💗

Hedwig.Z
    13. Svibanj 2021. 10:09

Mallla

Onda cure jeste čule nešto u maloj školi što vam je ostavilo wow efekt ili što niste znale da nam podijelite.
    Ja isto planiram sad dok sam doma malo pogledati o porodu, dojenju i baby handlingu. Čisto onako za pripremu i obnovu spoznaja!

Ima dosta toga, ali ja sam kod njih odlusala i tečaj pripreme za dojenje pa sam većinom na tom tečaju čula i saznala sve. Preporučam stvarno, pogotovo za dojenje, ima toliko toga i stvarno samo treba biti uporan uporan uporan. Na njihovoj stranici ima tri tecaja - Priprema za porod, Priprema za babinje, Priprema za dojenje. Mislim da svaki traje oko 2ipol sata, ima i videa, tekstova, slika, svašta. Preporuka. 

Orhideja1
    13. Svibanj 2021. 10:17

ana.b.

Ja sam sanjala svoju bebu, kako mu patronazna čisti nos i nama pokazuje kako to ide 😅🤣

I moj muž kaže da je sinoć sanjao smješan san..... Kao da sam ja došla iz bolnice sa malim, a da on ni ne zna da sam otišla i kad ga je vidio, on velik skoro 5kg i diže se da bi hodao, a muž kao kaže ostalima ukućanima vidite da ne treba pazit na glavicu on već skoro hoda🤣🤣🤣🤣
    P. S. Zaboravila sam ga pitat kako se mali zove u tom snu🤦‍♀️🤦‍♀️

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Bojana2017
    13. Svibanj 2021. 10:20

ana0310

Pregled je prosao odlicno, mala se namjestila za porod i tezi 2kg 😊 veli gin da ima duge noge, znaci na tatu i mamu je 😂 jos jedan pregled i selim se u trudnicku ambulantu, ne veselim se tome 😅 porodiljni bez problema otvaram od 23.5., 45 dana prije termina

Odlično, čestitam na super pregledu 
    Nas dvije smo tu negdje po tt, a moja se cura još nije okrenula, pa ja očekujem neke kolutove u ovom periodu 
    Nadam se da će se okrenuti do idućeg pregleda 08.06. jer poslije sumnjam da će imati prostora 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Orhideja1
    13. Svibanj 2021. 10:23

Mislim da se jučer sav izbezumio. Išli smo do bolnice preuzeti moju mjesečnu dozu  fragmina i ja mi kažem da me sačeka, no plan se promjenio.... Odluče me stavit na ctg i ja mu pošaljem sliku i kažem da ide obavit u gradu što treba dok ja budem gotova.
    On naravno ne zna ni što je ctg ni zašto ni zbog čega, pa se prepao što se dogodilo.
    I da nalaz ctg-a je uredan 💪

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Aneee
    13. Svibanj 2021. 10:29

Orhideja1 e tako i ja svom jučer poslala sliku sa ctg-a, a on odmah ispituje sta je bilo, jel sve oke hahah 😅
    A nije da mu nisam već rekla da će mi raditi ctg 😂

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

ana0310
    13. Svibanj 2021. 10:34

Bojana2017

ana0310

Nas dvije smo tu negdje po tt, a moja se cura još nije okrenula, pa ja očekujem neke kolutove u ovom periodu
    Nadam se da će se okrenuti do idućeg pregleda 08.06. jer poslije sumnjam da će imati prostora

Ja sam uvjerena da se jucer okrenula,  u jednom periodu sam ju cijelu osjetila kak se izvrce, cak je i malo bolno bilo 😅 danas mi je malo panika krenula kad je poceo pregled s recenicom "danas nam je bitno da vidimo di je glavica" 😅 al je proslo super

2021. M 💗

Bojana2017
    13. Svibanj 2021. 10:41

ana0310

Bojana2017

ana0310

Ja sam uvjerena da se jucer okrenula, u jednom periodu sam ju cijelu osjetila kak se izvrce, cak je i malo bolno bilo 😅 danas mi je malo panika krenula kad je poceo pregled s recenicom "danas nam je bitno da vidimo di je glavica" 😅 al je proslo super

Moguće da, moja se sinoć dosta pomjerala i u 2 navrata mi je bilo baš bolno onako, pa se nadam da je možda to to, ali opet nisam sigurna.
    A kako bude, čak i da se ne okrene, da sve prođe OK i biće dobro.
    Meni je malo panika od carskog više zbog oporavka poslije, zbog curice kući. 
    Radije bih pretrpila bol pa kući i polako sa njih dvije.

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Aneee
    13. Svibanj 2021. 10:44

E tako I ja...mene strah da ne moram na carski 😅
    Sreća ajde na glavu je već dugo od 20tt..jedino ono u busu dugo sjedenje ga je bilo poremetilo pa je bio par dana poprijeko...ali ni to nam nije garancija da će proći bez carskog 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.