Bok cure!
Evo ja sam nova na forumu.
Termin mi je 28.8.
Imam već curu od 10 godina, ali prošlo je toliko puno da sam sve zaboravila🙈
Imam milijun pitanja u glavi. Vidim da ste pisale o robici za izlazak iz rodilišta. To i mene buni. Malu sam rodila u zimu i tu se nisam imala šta mislit, a sad ne znam kako i šta jer će vjerojatno bit pakleno vruće…
Na kojim stranicama se mogu izraditi ovi tickeri kao što ih vi imate.
E da, trenutno sam u 25 tt 😊
Dobro nam dosla Nenita.
Isti problem sam i ja imala kad sam saznala da mi je u 7.mjesecu termin, s tim da sam ja dobila svakakve informacije s razlicitih strana. Npr. kuma je rodila krajem 7.mj i mala je od pocetka bila u kratkom, sestricna rodila isto krajem 7.mj pa mi je ona rekla da je njena bila dva tjedna u dugom i poslije u kratkom. Sogorica rodila u 8.mj mala bila cijelo vrijeme u dugom i to u onim kompleticima debljim. I sad ti znaj.. Moj ce izaci u bodicu dugih rukava i dugim hlacicama pa ga lako skinem ak ce trebat i vidjet cu kaj ce patronazna rec kak ga tocno oblacit.
Pregled je prosao odlicno, mala se namjestila za porod i tezi 2kg 😊 veli gin da ima duge noge, znaci na tatu i mamu je 😂 jos jedan pregled i selim se u trudnicku ambulantu, ne veselim se tome 😅 porodiljni bez problema otvaram od 23.5., 45 dana prije termina
2021. M 💗
Onda cure jeste čule nešto u maloj školi što vam je ostavilo wow efekt ili što niste znale da nam podijelite.
Ja isto planiram sad dok sam doma malo pogledati o porodu, dojenju i baby handlingu. Čisto onako za pripremu i obnovu spoznaja!
Ima dosta toga, ali ja sam kod njih odlusala i tečaj pripreme za dojenje pa sam većinom na tom tečaju čula i saznala sve. Preporučam stvarno, pogotovo za dojenje, ima toliko toga i stvarno samo treba biti uporan uporan uporan. Na njihovoj stranici ima tri tecaja - Priprema za porod, Priprema za babinje, Priprema za dojenje. Mislim da svaki traje oko 2ipol sata, ima i videa, tekstova, slika, svašta. Preporuka.
Ja sam sanjala svoju bebu, kako mu patronazna čisti nos i nama pokazuje kako to ide 😅🤣
I moj muž kaže da je sinoć sanjao smješan san..... Kao da sam ja došla iz bolnice sa malim, a da on ni ne zna da sam otišla i kad ga je vidio, on velik skoro 5kg i diže se da bi hodao, a muž kao kaže ostalima ukućanima vidite da ne treba pazit na glavicu on već skoro hoda🤣🤣🤣🤣
P. S. Zaboravila sam ga pitat kako se mali zove u tom snu🤦♀️🤦♀️
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Pregled je prosao odlicno, mala se namjestila za porod i tezi 2kg 😊 veli gin da ima duge noge, znaci na tatu i mamu je 😂 jos jedan pregled i selim se u trudnicku ambulantu, ne veselim se tome 😅 porodiljni bez problema otvaram od 23.5., 45 dana prije termina
Odlično, čestitam na super pregledu
Nas dvije smo tu negdje po tt, a moja se cura još nije okrenula, pa ja očekujem neke kolutove u ovom periodu
Nadam se da će se okrenuti do idućeg pregleda 08.06. jer poslije sumnjam da će imati prostora
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Mislim da se jučer sav izbezumio. Išli smo do bolnice preuzeti moju mjesečnu dozu fragmina i ja mi kažem da me sačeka, no plan se promjenio.... Odluče me stavit na ctg i ja mu pošaljem sliku i kažem da ide obavit u gradu što treba dok ja budem gotova.
On naravno ne zna ni što je ctg ni zašto ni zbog čega, pa se prepao što se dogodilo.
I da nalaz ctg-a je uredan 💪
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Orhideja1 e tako i ja svom jučer poslala sliku sa ctg-a, a on odmah ispituje sta je bilo, jel sve oke hahah 😅
A nije da mu nisam već rekla da će mi raditi ctg 😂
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Nas dvije smo tu negdje po tt, a moja se cura još nije okrenula, pa ja očekujem neke kolutove u ovom periodu
Nadam se da će se okrenuti do idućeg pregleda 08.06. jer poslije sumnjam da će imati prostora
Ja sam uvjerena da se jucer okrenula, u jednom periodu sam ju cijelu osjetila kak se izvrce, cak je i malo bolno bilo 😅 danas mi je malo panika krenula kad je poceo pregled s recenicom "danas nam je bitno da vidimo di je glavica" 😅 al je proslo super
2021. M 💗
Ja sam uvjerena da se jucer okrenula, u jednom periodu sam ju cijelu osjetila kak se izvrce, cak je i malo bolno bilo 😅 danas mi je malo panika krenula kad je poceo pregled s recenicom "danas nam je bitno da vidimo di je glavica" 😅 al je proslo super
Moguće da, moja se sinoć dosta pomjerala i u 2 navrata mi je bilo baš bolno onako, pa se nadam da je možda to to, ali opet nisam sigurna.
A kako bude, čak i da se ne okrene, da sve prođe OK i biće dobro.
Meni je malo panika od carskog više zbog oporavka poslije, zbog curice kući.
Radije bih pretrpila bol pa kući i polako sa njih dvije.
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
E tako I ja...mene strah da ne moram na carski 😅
Sreća ajde na glavu je već dugo od 20tt..jedino ono u busu dugo sjedenje ga je bilo poremetilo pa je bio par dana poprijeko...ali ni to nam nije garancija da će proći bez carskog 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji