Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    12. Svibanj 2021. 20:57

E da, cure u DE sta ste vi sve uzimale za pupak? I gdje?

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    12. Svibanj 2021. 21:30

E da i nama su rekli da se pelena presavine da ne bude preko pupka, da nebi došao urin ili kakica do toga pa da ne dođe do infekcije.

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Mimica2
    12. Svibanj 2021. 21:54

ana.b.

E da, cure u DE sta ste vi sve uzimale za pupak? I gdje?

Ja još ništa, čekam patronažnu da dođe pa da pitam. 

Termin 18.06

• Mimica2
    12. Svibanj 2021. 21:58

Imam paket pampers premium care 1 i te su kao slobodne oko pupka. Ja sam mislila da su sve pelene malene tako 🤷‍♀️

Termin 18.06

Aneee
    12. Svibanj 2021. 22:00

Mimica2

Imam paket pampers premium care 1 i te su kao slobodne oko pupka. Ja sam mislila da su sve pelene malene tako 🤷‍♀️

Ja isto imam neke pelene, a stvarno nez jesu slobodne oko pupka..to nisam gledala 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

MariLove12
    12. Svibanj 2021. 22:56

Ninica28

ana0310

Negativ.Ljubavi

MariLove - Zar ćemo samo ti i ja u Petrovoj 🙄 Imaš li kakva iskustva od cura koje su tamo (nedavno) rodile?

i ja planiram u Petrovu zasad :)

I ja idem u Petrovu

Odlicnoooo! Negativ ljubavi, Ana, Ninica, nadam se da cemo se i upoznati 😃 sva friska iskustva od frendica i poznanica koja imam za Petrovu su stvarno dobra. 👍 Dosta pohvala ide za njihovo osoblje, iako kao i u svakoj drugoj bolnici vjerujem da dosta ovisi o sreći i kak te potrefi, kao i o nama samima. Ja se nekako uopće ne brinem, bit ce to sve dobro :) i bas mi je drago da smo vec 4 tamo, blizu sa terminima :)) 

It's a boy! 💙

MariLove12
    12. Svibanj 2021. 22:58

Tako sam i ja skuzila za pelene, da ne idu preko pupka.
    Ovo za hobotnicu i rucnik je super, trebam to sve zapisati mozak mi je ko kaša 😁

It's a boy! 💙

Magdalena2002
    13. Svibanj 2021. 00:20

Mare87

Ja bila danas na pregledu, bebica po procjeni ima 2,5 kg.
    Rekla sam gin. da sam jucer imala doslovno 2 kapljice sukrvice, ali je provjerio i sve je u redu, zatvorena sam.
    Sad opet vidim laganu sukrvicu, ali stvarno malo.. da li je kome tako? Moze li to biti od forsiranja fizicki tijekom dana? Ne boli me nista..

Mare, evo i ja sutra idem par dana ranije na pregled, jer sam danas uvečer primjetila tamniji iscjedak, sluz, obojana u smeđe... Nije bilo puno, ali dovoljno da se uplašim. Naime, ovih dana zaista pretjerujem sa poslovima, želim toliko toga napraviti,  ujedno pripremajući i sve za bebicu. Tu je i briga oko starije kćerkice... I primjetila sam da mi je vaginalna vena dosta otečena, do sad nije bila. Osjetila sam da ove dane, isto kad puno stojim i ne odmorim, zatezanje u donjem dijelu trbuha. Vidjeti ću sutra što doktor kaže, u petak ću biti punih 34.tt...

👨‍👩‍👧‍👧👭

Mallla
    13. Svibanj 2021. 01:28

Da istina preporuke su da ne ide pelena preko radi zapisavanja posebice za deckice. Al meni sve nesto u glavi da je kod mene isla preko, evo tesko mi se sjetit tocno. A znam da sam imala mrežicu koja je fiksirala kompresu na pupak, mozda sam pobrkala s tim. U svakom slucaju znam da pupak nije smetao odjeci, odnosno odjeca pupku.
    Kao i dio da mnogi nenpreporucaju kupanje bebe dok ne otpadne pupak a u mom slucaju su sto u bolnici sto patronazna kod kuce bebu redovno kupali iako je štipaljka bila još tu....al ovaj dio okobpelena sam najvjerojatnije polupala loncice...
    Usput evo me budna, sastavio me zeludac...pokusavam skontat sta sam "pogresno" pojela...ne znam gdje sam prije trcala u wc glavom ili guzicom....nadam se da ce se sad smiriti nakon sto sam ispovracala sve van....svaki put kad me ovako uhvati kazem sebi budalo jedna pa jos nisi naucila....mozda me malo zeznuo produljen dan pa sam kasno jela i eto odma frka...

url=https://lilypie.com]

Lullaby
    13. Svibanj 2021. 02:09

Ajoj koma. Meni je san totalno poremećen pa sam budna još uvijek 😅
    Ja ću isto komprese i prašak uzeti. Octenisept imam doma.
    Spremit ću vjerojatno hlačice sa stopalima, bodi bez rukava i benkicu za izlazak, a ponijet ću i bodi bekicu kratkih rukava sa sobom za svaki slučaj. Mislim da će sestre najbolje znati što točno da obučemo. Mi smo za 10 min doma tako da bi trebalo biti ok. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.