Svea tako je. Samo se prepusti i bit će sve dobro! Sretnooo ti bilo!🤞Jel boli bušenje vodenjaka?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Šaljem puse curke i hvala na podršci 😊
Probili su mi vodenjak i dali drip da se reguliraju trudovi. Sad čekam epi, 6cm otvorena, ona savršeno glavicom dolje… eto mislila sam bit će sve prirodno, na kraju sve suprotno 😂😂 ali nek samo sve bude dobro 😊 sve drugo mi je tak svejedno 💪
Svea draga sretno ti bilo i zelim ti cim manje pucanja i savova! Ti mi se cinis nekako najopustenija do sad 😁. Neka ti se tako i nastavi. I mene zanima jel busenje vodenjaka boli...pa kad stignes, javi 😘
Neka bebica dode sto prije 🍀
Flo meni su fascinantni ljudi kako svi do jednoga koji komentiraju imaju sposobnost samo nesto negativno i kontra neke utjehe pronaci. Nikad nisam cula da netko uvjerava kako ce mlijeko teci u potocima (realno i to je moguce) i da ce sve biti super. Svi koji imaju "pametne" komentare samo spominju neku negativu, bespotrebno plase i isticu zasto nesto necemo moci zbog ovoga ili onoga. I mene to jako naljuti, ali probaj jedno uho nutra drugo van. 😏
Yvette mislim da nije soor, samo naslaga mlijeka. Mada ne ide bas sa jezika. Vidit cemo jos.
Curke pucanje vodenjaka ne boli nista. Samo stave neki tuljak i osjetite vodu medu nogama 😂 meni su ga puknuli u predradaoni i dok sam setala u radaonu imali su sta brisati zamnom 😂😂
Svea sretno draga, jos malo pa se mazis ❤️❤️
Netko je pitao za okretanje. Mog ima svugdje.
Prvi dan u bolnici je skoro sa kreveta pao. Bio u sredini zamotan u onaj jastuk. Frajer izasao van. I skroz se poprecio i glavom bio na rubu.
Mame cije bebe imaju problem mozda za zaspati ili za se umiriti, probajte im blizu staviti bijeli sum na mobitelu 😊
Probili su mi vodenjak i dali drip da se reguliraju trudovi. Sad čekam epi, 6cm otvorena, ona savršeno glavicom dolje… eto mislila sam bit će sve prirodno, na kraju sve suprotno 😂😂 ali nek samo sve bude dobro 😊 sve drugo mi je tak svejedno 💪
Jesi tražila epi ili? Sretnoo brzo će to, nadam se 🙏
Kolacic, moja je negdje u tvojim tjednima bila oko 1600 (nije mi trudnicka u blizini da provjerim), kao i mali o od rio 🥰
Meni je rekao ako tako nastavi, da misli da nece bit vise od 3500 i nije spominjao da ce biti velika 😁. Evo prosli tjedan na 34tt je bila na 2600. Bas me zanima nakraju kolika ce biti. Bitno da su nam one zdrave 💜
Svea sretnooo, cekamo krafnicu 🥰
Trudy, se tebi ova traka nesto poremetila. Vidim 39tt a ostalo jos 2 dana 😂
Baby girl 💜
Probili su mi vodenjak i dali drip da se reguliraju trudovi. Sad čekam epi, 6cm otvorena, ona savršeno glavicom dolje… eto mislila sam bit će sve prirodno, na kraju sve suprotno 😂😂 ali nek samo sve bude dobro 😊 sve drugo mi je tak svejedno 💪Sveadraga sretno ti bilo i zelim ti cim manje pucanja i savova! Ti mi se cinis nekako najopustenija do sad 😁. Neka ti se tako i nastavi. I mene zanima jel busenje vodenjaka boli…pa kad stignes, javi 😘
Neka bebica dode sto prije 🍀
Flo meni su fascinantni ljudi kako svi do jednoga koji komentiraju imaju sposobnost samo nesto negativno i kontra neke utjehe pronaci. Nikad nisam cula da netko uvjerava kako ce mlijeko teci u potocima (realno i to je moguce) i da ce sve biti super. Svi koji imaju "pametne" komentare samo spominju neku negativu, bespotrebno plase i isticu zasto nesto necemo moci zbog ovoga ili onoga. I mene to jako naljuti, ali probaj jedno uho nutra drugo van. 😏
Ne boli bušenje vodenjaka, ja sam imala čak osjećaj olakšanja ali nakon toga kreću oni najžršći trudovi 😬
Kolacic, moja je negdje u tvojim tjednima bila oko 1600 (nije mi trudnicka u blizini da provjerim), kao i mali o od rio 🥰
Meni je rekao ako tako nastavi, da misli da nece bit vise od 3500 i nije spominjao da ce biti velika 😁. Evo prosli tjedan na 34tt je bila na 2600. Bas me zanima nakraju kolika ce biti. Bitno da su nam one zdrave 💜
Svea sretnooo, cekamo krafnicu 🥰
Trudy, se tebi ova traka nesto poremetila. Vidim 39tt a ostalo jos 2 dana 😂
Moja Dora je sa 34+0 bila na 2235,znači cca 2300. Dr rekla idealna kilaža za tjedne. Baš me sada zanima što će mi reći i kolika je. Ja ne očekujem bebu veću od 3300/3400.
Cure, evo mene s pregleda, jos sam par stvari obavila.
Bila danas na prvom ctg-u, sve ok, dobila je gospođica u 4 dana skoro 300 g😊
Iduci pregled u srijedu 24., ako nas Dora prije ne odluci pocastiti svojim dolaskom🥰
Svea. Kako si? Drzim fige da sve dobro prođe🤞🥰
Maggy, Flo, mozda i ja grubo zvučim, ali samo ih pristojno skinite s dnevnog reda. Mi se s našima borimo zadnja 3 mjeseca, ali nema odustajanja. Tvoje tijelo, vase dijete. Amen.
___
38+2
Sortiraj odgovore
Najstariji