Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    16. Lipanj 2020. 16:13

Hvala cure sto mislite na nas🥰❤🤗

💙

Rose1
    16. Lipanj 2020. 16:15

Pepilli

Bilo bi super da imam Kod koga ostavit malenu no svi su nam stvarno još zaposleni. Imamo doma samo tetu koja je evo friško u penziji ali smo s njom svaki dan .. Muž je bio prošli tjedan na godišnjem i to je jedva dobio ,nema šanse da bi zbog male sad dobio,čak ni bolovanje, kad sam ja doma… Nezz ,u kontakt u smo stalno zapravo ,i ona je kurila tri dana kad smo mislili da je grlo upaljeno jer nije nikako htjela jest ni pit… Ostaje mi držat fige da se ne bude primilo više nikog, iako je sad ,po mišljenju doktorice prošla ta infektivna faza… Ostaje mi samo promatrati što se bude desilo dalje i molit boga da nije i na njega prešlo.

A jebemu, drzim figice da se ne zarazi🙏

💙

Rose1
    16. Lipanj 2020. 16:16

Vrapčić123

Svea tako je. Samo se prepusti i bit će sve dobro! Sretnooo ti bilo!🤞Jel boli bušenje vodenjaka?

Ne boli, meni jucer probusili jer sam se skroz otvorila

💙

Vucica
    16. Lipanj 2020. 16:17

Evo kupila biogaia protectis d3 kapi, pise 5 kapi na dan jel to odjednom ili kroz dan? Ne mogu nigdje naci

Rose1
    16. Lipanj 2020. 16:19

E i da vam kazem. Svi govore prepoznat cete trudove, ja ih nisam prepoznala jer nisu bili toliko bolni, ali odlucila otici u bolnicu jer mi je bilo to sve cudno. Nisu boljela leđa, prepone, bolovi nisu ni slicni menstrualnim. Nisko me grcilo da sam pomislila da je i mjehur s obzirom na bakterijr

💙

kaktusica
    16. Lipanj 2020. 16:29

Rose1

E i da vam kazem. Svi govore prepoznat cete trudove, ja ih nisam prepoznala jer nisu bili toliko bolni, ali odlucila otici u bolnicu jer mi je bilo to sve cudno. Nisu boljela leđa, prepone, bolovi nisu ni slicni menstrualnim. Nisko me grcilo da sam pomislila da je i mjehur s obzirom na bakte

Sto je na kraju bilo s nalazom? Jesu li bile bakterije ili ne?

16. Lipanj 2020. 16:30

Rose1

Na brzinu procitals
    Fenjer meni su rekli da ne moze nista biti bebici
    Pepili ma bas mi je zao ☹kud bas sad? Nadam se da ce brzo ozdraviti i da se vas dvoje mozda izolirate, malenu date na par dana nonama, nonicima…
    Svea cekamo🥰
    Mrvicak smirilo se?

Joj pa ti se stigneš i nama posvetiti. Svaka čast.
    Je je, evo baš je neki miran dan. Curka ipak odlučila pričekati. 😉

Nikita206
    16. Lipanj 2020. 16:31

Fluffy

Svea, sretno 🤗🤗 Super ta epi pa da nema boli 🥳🥳
    Vrapcic, kad si na iducem pregledu..kako to ide? Meni je iduci pregled stavljen tocno kad budem 38+1 dan…oce mi onda dat uputnicu za rodiliste pa da samo cekam kad ce besto krenuti, ili cu jos koju put do nje na pregled? 🧐
    Komentari- uuuh sto reci osim da svakodnevno dobivam 300 savjeta od svih. Ove stare me cak manje nerviraju od pojedinih mladih mama. Najjace mi je ono kad zelim nesto kupiti za bebu…pa dobijem odgovor “hehe, ne ide to bas tako kako ti mislis”. Situacija…pitam prijateljicu kakvu vrecu za spavanje da uzmem za bebu sad za ljeto…odgovor: “neku laganiju, ali nemoj se opterecivati tim jer meni moj mali nikako nije zelio spavat u vreci za spavanje?!” I tako je za vise manje svako pitanje. Pa sad da ja pitam ove mlade mame..kako beba zna da ne zeli spavat u vreci za spavanje nego bas zeli nezz kombinezon kad se tek rodi? 😂😂

Fluffy, nije stvar u tome dal zna u ćemu spava, nego neke bebe budu nervozne ako ih previše slojeva sputava, još će sad biti ljeto pa će biti nervoznije i ako im je toplo. Frendica ti nije razjasnila do kraja 😁 ja odustala za početak od vreće, a i patronažne na tečaju su nam rekle da nema potrebe. Naravno, možeš probati pa vidjeti kako će beba reagirati. 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Mila7
    16. Lipanj 2020. 16:50

Drage moje evo na kratko da vam se javim, vidim kvacice de gomilaju, stizu nam krafnice male 🥰♥️
    Svea sretno, vidim da si ful pozitivna i smirena, kapa dolje i sretno 💗
    Biogaia kapi dajes 5 odjednom.
    Meni stariji sin oduzima dosta vremena pa ne stignem vas bas pratiti al trudim se biti u toku. Bebonja je poceo dobivati na kilazi pa se nadam da ce tako i nastaviti 🤞.
    Inace meni pomogne kada se grči swaddling, bas ga umiri pa eto mozda nekome pomogne isto.
    Mene pocela ovih dana neka paranoja prati, jel sve ok sa bebicom pa sam sva u brizi...sto od hormona sto od prijasnjeg loseg iskustva 🤷‍♀️. Ugl nadam se da cu brzo biti bolje psihicki jer sam se od carskog skoro u potpunosti oporavila.
    Puse vam svima saljem 😘

mimoza
    16. Lipanj 2020. 16:57

Ja sam na 81 str pa cu odg.
    Vicica bas mi je drago da je upalilo sa bocom. Odlican trik. Bravo za tu kolicinu mlijeka. Evo i ja upravo pristekana na pumpu i pumpam. Danas smo cijeli dan bez formule, samo je dojio i puno se umorio, evo vec 3 sata pajki a meni doslo mlijeko. 
    Danas bila patronazna, vratili smo porodjajnu kilazu 💪🏼 Mada je on izgubio u bolnici manje od 200gr, pa nam nije bilo tesko to vratiti. 
    Pcelica te kvrge moras razbiti. Probaj i ti nasuti vrelu vodu u staklenu bocu i rolaj po cici, onda namazi ulje i sto jace masiraj grudi, meni je to patronazna do suza radila i onda izdoji i stavi hladnu oblogu, ne mora biti kupus. Drugacije neces uspjeti i on nece cicati.
    Ena probaj pod tusem piskiti, tako sam i ja, a br 2 sam obavila tek kad sam kuci dosla.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.