Mame koliko uspijete izdojiti? Ja danas dva puta po 30ml i planiram jos jednom za nekih sat-dva. Prvo mu dam da pojede moje, a nakon toga mu muz spremi jos dohrane i on komiran spava. Tako smo poceli od juce raditi. Htjela bih dojiti, ali on nema strpljenja s bradavicom, odmah vriska cim prvi put ispadne iz usta
Posjete ja sam isto bila u fazonu da necu nikog, strah me neke bolesti i tako, a sad se sve promijenilo. Svi hoce da ga vide, svi su jedva cekali da se rodi i meni drago kad mu ljudi tepaju i pricaju 🥰 Tako da su kod nas vrata otvorena.
Kako koji put, prije 3 dana sam uspjela 80, jucer samo 20🤷🏻♀️ mi imamo uzasnih problema s grcevima (makar mi patronazna kaze da grcevi idu tek s 2-3tj,ali mala se toliko grci i vristi tako da nema kaj drugo biti) tako da cu probati to malo mlijeka ostaviti za nocas mpzda ce lakse spavati
Za posjete apsolutno identicno! Zanimljivo kako se sve promijeni🤭
Jutro cure, cestitam svima na punim tjednima. 🎊
Svea sretno, da sto prije bebicu drzis u narucju ❤️
Ja sad bila na depilaciji, za dobro jutro 😂😂
Trudy, kad ti je već dosadno napiši kako radiš džem od višanja dobila sam ih dosta i to baš fine maraske, al ne stignemo mi toliko toga pojesti niti napeči toliko kolača
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Cestitke svima na punim tjednima, sretno na pregledima ako tko ima danas! 🙂
Rose nadam se da ces se sto prije oporaviti 🤞
Svea javljaj se 🤭
HPV i vaginalni porod idu jedno s drugim? Odnosno zna li koja da li je obavezan carski rez u tom slucaju ili? Ili ide neka zastita kao kod streptokoka ili neceg? 🤔
Cestitke svima na punim tjednima, sretno na pregledima ako tko ima danas! 🙂Rose nadam se da ces se sto prije oporaviti 🤞
Svea javljaj se 🤭
HPV i vaginalni porod idu jedno s drugim? Odnosno zna li koja da li je obavezan carski rez u tom slucaju ili? Ili ide neka zastita kao kod streptokoka ili neceg? 🤔
Mozes vaginalno, a ako imas cin kazu da se mozda i odljusti na taj način
💙
Svea ajmooooo! 🎉😃😃
Ima li koja s bebicom problem da se nece podrugnuti? Ja svoju L nosim po sat vremena onako prebacenu preko ramena i nista😔 i uvijek mi se pobljucne, cak i nakon 2 sata🤦🏻♀️ sto radim krivo??
Cestitke svima na punim tjednima, sretno na pregledima ako tko ima danas! 🙂Rose nadam se da ces se sto prije oporaviti 🤞
Svea javljaj se 🤭
Mozes vaginalno, a ako imas cin kazu da se mozda i odljusti na taj način
Bebi ne moze nista biti?
Svea ajmooooo! 🎉😃😃
Ima li koja s bebicom problem da se nece podrugnuti? Ja svoju L nosim po sat vremena onako prebacenu preko ramena i nista😔 i uvijek mi se pobljucne, cak i nakon 2 sata🤦🏻♀️ sto radim krivo??
Moj se nije bas htio podrigivat, nisam inzistirala. Ako podrigne dobro, ako ne ne
Nikita ocisti visnje od kostica (ja sam to radila slamkom). Izvazi koliko imas i stavi ih zakuhat. Mozes dodat mrvu vode. Kuhas ih 15ak min i dodas secera po zelji (ne znam koliko su slatke tvoje). Ja stavim 1/4 - 1/3 secera u odnosu na masu voća, neki i vise. I pustis da se secer otopi. Ja onda smiksam stapnim mikserom, al mozes i komade ostavit. Kuhas do zeljene gustoce- provjeris gustocu tako da na tanjuric malo odvadis i stavis u frizider da se ohladi. I po zelji mozes dodavat zacine- cimet, klincic, djumbir, kardamom, lavandu, ruzmarin ili cokoladu. Ja sve radim odokativno, tako da nemam neki tocan recept.
Jutro krafnice..
Cestitke na punim tjednima i sretno ako tko ima pregled ❤❤
Svea sretnooo 😘😘
Procitala sam vas letimicno,muku mucim od jucer s glavoboljom.. Ne pomaze ni tableta 😞 Pa necu da ih ni pijem puno..
Jutroooo!
Svea-sretno draga, javljaj nam se!
Fluffy rekla mi ne Espumisan uz Biogaiu kombinirat, a biogaiu treba svakako radi carskog.. pa sad. Na biogaiai smo za sada.
Rose Ena, ma piskite pod tusem, za bolove brufene i lupocete mozete, mi smo dobijali turbo doze i sve ok, lakse cete se opustiti ako manje boli!
Iris ne mora svaki put podrignut kad se nosi, ako dojis sa je dijete na boku nekad podrigne i dok sisa, al ga nakon dojenja ostavi na boku i na povisenom da lezi i to je ok, ne brini!
Sortiraj odgovore
Najstariji