Ninnek dobar tek želim! 🙂
Elena hvala draga. Kad si ono rekla da je tebi pregled?Mise u dan pratimo. 😊 Koliko ti je malena imala zadnji put? Znam da smo bile komunicirale na tu temu, al trudnički mozak i zaboravila.. 🥴
Svea hvala draga. 💞 Dada, pratimo se ful nas dvije. 💕
Mocho eto i ti u četvrtak. 😊 U kojoj si bolnici? Ako su ove kontrakcije prave, onda bez brige budi jer si u 38.tjednu, tako da će sve biti ok. A da, doktor je zbilja super, stvarno je dobar i vjerujem mu. On je mene inače operirao, pa mi u abdomenu i zdjelici zna detaljniju situaciju obzirom da je to sve unutra zbilja i vidio golim okom.
Mi smo prvi pregled u TA imali prosli cetvrtak i sad cemo drugi imati u cetvrtak sa 38+6. Na tom prvom je procjena bila 3 kg 😊 evo bas stigli i nalazi briseva uredni 🥳 znaci i vi curke imate ctg u cetvrtak? 😍
02.07.2020. Maya 💗
27.10.2021. ❤️❤️
Pozdrav curke! Evo nas s pregleda! Sve ok, cerviks se skratio, ali rekao je da je ok sve i za očekivati, da je to normalno (piše da je cerviks skraćen 1/2 članka, uloživ za jagodicu prsta). Otvorena nisam. Beba super, procjena oko 3330 grama, protoci ok, plodove vode oskudnije, no za očekivati je rekao. U četvrtak kontrola, od sam u bolnici na pregledima. Uglavnom sve ono mi je bilo od cerviksa i mala se smješta dolje u poziciju za porod. Jel vas isto boli malo dolje nakon tih pregleda? Rekao je da uskoro mogu očekivati sluzni čep po malo. Pitala sam mišljenje za porođajni gel - da ga nebi preporučio. Za čaj maline je rekao da pijem, preporuča ga.
Citam sve sto nase mame pisu i samo upijam, nadam se da cemo se mi sve prvorotkinje snaci. Hvala vam za sva iskustva❤
Vrapčić, super za pregled, zvuci mi sve ok. Mene ti doktorica ne pregledava dole otkad sam krenula u bolnicu (znaci dva tjedna već) tako da nemam nikakvih bolova od toga, ali mi u zadnjih tjedan dana svako malo onako sijevne bol dole, vjerujem da se sve namješta.
Mrvičak, meni je pregled prebačen s petka na sutra pa ako stignes upisati. Ako ne, sve ok😊
Čitam vas dalje😘
___
38+1
Zara sretno ako je stigao taj trenutak 😍
Vrapčić Greta je vec prava mala curka spremna za svijet 🥰 drago mi je da je pregled prosao dobro 😘
Dzansuu dobrodosla! Imamo termin isti dan, i isto curica 😊 moja je po svuda, i visoko i nisko, nekad kad legnem tesko disem kolko lupa gore a onda me opet probode dole neki pritisak..cure su posebe pa je sve drugacije 😜 sretno do kraja trudnoce! ☺️
Isto nam se desava😀 hvala, takodjerrr ☺️ sve mi je bas, bas cudno u ovoj trudnoci bilo od pocetka, jer s prvom nisam imala ama bas nikakvih tegoba, ni bolova.. U ovoj od pocetka uvijek nesto. Ali, hvala Bogu dosli smo do kraja, samo da jos porod prodje kako treba. Jos jednom sretnoo i vama🤗
💞
Rose, čestitke od srca na malom dečkiću, ima super kilažu tako da nemaš brige i brzo ste doma zajedno :) moja frendica je rodila dan prije terminskog datuma pa je mali imao 3 kile. A Leon vas je htio što prije upoznati ❤️
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Curke evo nas ogromnih danas. Trbuh mi je zbilja velik. A eto ima i bebice, nije tako ni sitna. 😅😅😅
https://ibb.co/gw5V0nq
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Trudy, Kaktusica, Anavo hvala curke! 💞💞
Anavo meni to zvuči ko namještanje bebice. Tako i meni zna biti. 🙂
Elena sve smo tu negdje. 🙃 Hehe, baš se pratimo. 💕 Dada, i nama u četvrtak ctg. 💗 U kojoj si ti bolnici?
Rio vrijedi draga. 😊
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Trudy, Kaktusica, Anavohvala curke! 💞💞
Anavo meni to zvuči ko namještanje bebice. Tako i meni zna biti. 🙂
Elena sve smo tu negdje. 🙃 Hehe, baš se pratimo. 💕 Dada, i nama u četvrtak ctg. 💗 U kojoj si ti bolnici?
Rio vrijedi draga. 😊
Kako ste lijepee!! Fit mamica i velika curka! Trbuh je presladak! Taman za ove tjedne 🥰
Merkur, mi cemo kod Svee u posjetu 😜 samo da rodi do cetvrtka 😄😘 pusa Svea!
02.07.2020. Maya 💗
27.10.2021. ❤️❤️
Mame koliko uspijete izdojiti? Ja danas dva puta po 30ml i planiram jos jednom za nekih sat-dva. Prvo mu dam da pojede moje, a nakon toga mu muz spremi jos dohrane i on komiran spava. Tako smo poceli od juce raditi. Htjela bih dojiti, ali on nema strpljenja s bradavicom, odmah vriska cim prvi put ispadne iz usta.
Vrapcic super za dobar pregled. Cice su ti narasle 😁🤗
Posjete ja sam isto bila u fazonu da necu nikog, strah me neke bolesti i tako, a sad se sve promijenilo. Svi hoce da ga vide, svi su jedva cekali da se rodi i meni drago kad mu ljudi tepaju i pricaju 🥰 Tako da su kod nas vrata otvorena.
Vrapcic super steeee! Ame meni nekad tako dode za izmazit se po trbuhu a trbuha nema(samo salo) 🙂
Dojenje danas mi se cini da mi fali. Moj bebac je samo dojen i danas smo se vagali sa patronaznom i dosli smo na porodajnu tezinu.
Rekla mi je da ne treba ni sa ovim kapimapretjerivat da se bebi ne ulijene crijeva, pogotovo ove CR bebe koje budu sa sterilnim ctijevima i rekla mi da ne uzimam espumisan uz biogaiu.
Da pratim bebu i cicanje-beba mora usisat i mora se cur gutljaj, Ako beba navlaci 4,5 puta pa onda gutne, ima mlijeka al nema dosta, beba se umara i onda treba prebaciti na dr sisu. Zato je on meni bio gladan nakon sisanja lijeve, iako sam probala stisnit i mlijeko bi mi izaslo, dakle mlijeko mora poteci s lakocom.
Posjete nasi roditelji su daleko, za izlazak su nam svi dosli to popodne i napravili lijepo iznenadenje jos je svekru bio rodendan. Mama mi je ostala i tu je s nama u stanu, a svekrva ostala u Zg kod muzeve sestre (svekar imao operaciju tu u petak pa su svakako u Zg) tako da ona dode javit se il dat malo ruke jos i to je to. Od frendova i to nista jos, mene glavobolja satire iz dana u dan, nisam jos za druge ljude dok se ne mogu ustat kako treba bez da boli.
Vrapčić supeee za velikuu bebu i dobar pregled 😍😍
Ivcy stvarno bezveze da te vozaju, pa zrela si za roditi, još su ti prvo i rekli da će biti carski, a ako ti krene doma, nisi ti ni blizu baš 😏 S druge strane bitno da je sve okej! Naručila sam se danas, pregled u četvrtak u 7:20, dosta rano pa se nadam da ću biti među prvima na ctgu 🤞🏼🤞🏼 Kad ti opet ideš?
Sortiraj odgovore
Najstariji