Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mocho
    15. Lipanj 2020. 18:28

Vrpacic - super za pregled! Imas nekog krasnog doktora :) Vidim kako prica s tobom i sve objasnjava. I mene narucili u cetvrtak za prvi pregled u TA 
    Ivcy - bitno da je bebica super zajedno s protocima! Ali razumijem tvoju frustraciju, za izluditi pogotovo ako ne objasne razlog promjene
    Selena - i meni se tako od pregleda do pregleda smanjio cerviks na 21mm zbog toga sto se beba spustila nisko. Svakako smanji i tusiranja, sjedenja.. nasu Doru je eto kostala strka s potresom iako je mirovala strogo (a i vjerujem da ne blizancima teze odrzati). Sve ostale smo izdrzale do termina sa skracenim cerviksima .. bit ce to sve okej! 😇
    .
    Ja sam se jucer hvalila kak nikakve nagovjestaje poroda ne vidim, a evo me sad lezim i drzim noge skupljene jer ova ruje dolje po cerviksu i svaki njen udarac (a ima ih milijun) prouzroci kontrakciju. Noc je bila gadna, cak su i leda nekako boljela 🤷‍♀️😃  Nisam spremna, odmaram do daljnjeg 😅

DanijelaBB
    15. Lipanj 2020. 18:29

Vrapčić123

Pozdrav curke! Evo nas s pregleda! Sve ok, cerviks se skratio, ali rekao je da je ok sve i za očekivati, da je to normalno (piše da je cerviks skraćen 1/2 članka, uloživ za jagodicu prsta). Otvorena nisam. Beba super, procjena oko 3330 grama, protoci ok, plodove vode oskudnije, no za očekivati je rekao. U četvrtak kontrola, od sam u bolnici na pregledima. Uglavnom sve ono mi je bilo od cerviksa i mala se smješta dolje u poziciju za porod. Jel vas isto boli malo dolje nakon tih pregleda? Rekao je da uskoro mogu očekivati sluzni čep po malo. Pitala sam mišljenje za porođajni gel - da ga nebi preporučio. Za čaj maline je rekao da pijem, preporuča ga.

Vrapčić super, bebica s odličnom kilažicom 😊

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

dana130
    15. Lipanj 2020. 18:36

Vrapcic, sjecam se da si sve pisala, drago mi je da cete pokusati vaginalno. Bit ce nakraju sve super 😘
    Ivcy bitno da je s bebom svd okej, da je frustrirajuce to crkanje je, ali brzo ce i to proci 😘

Baby girl 💜

Trancie
    15. Lipanj 2020. 18:40

Vrapcic super za pregled!!!! Gretica ce polako doci 💜
    Djansu dobrodosla !!!
    Selena samo ti miruj, sigurno kako jedna od beba pritisce skraciva cerviks.... bit ce to dobro sve 💗

Vrapčić123
    15. Lipanj 2020. 18:43

Ninnek dobar tek želim! 🙂
    Elena hvala draga. Kad si ono rekla da je tebi pregled?Mi se u dan pratimo. 😊 Koliko ti je malena imala zadnji put? Znam da smo bile komunicirale na tu temu, al trudnički mozak i zaboravila.. 🥴
    Svea hvala draga. 💞 Dada, pratimo se ful nas dvije. 💕
    Mocho eto i ti u četvrtak. 😊 U kojoj si bolnici? Ako su ove kontrakcije prave, onda bez brige budi jer si u 38.tjednu, tako da će sve biti ok. A da, doktor je zbilja super, stvarno je dobar i vjerujem mu. On je mene inače operirao, pa mi u abdomenu i zdjelici zna detaljniju situaciju obzirom da je to sve unutra zbilja i vidio golim okom. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    15. Lipanj 2020. 18:44

Danijela, Trancie hvala curke! 💕💕

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Iris2605
    15. Lipanj 2020. 18:46

Ena i Rose cestitkee od ❤️ na rodenju. Sve lose se stvarno zaboravi kad ugledamo te male mrvice u nasem narucju🥰
    Dojenje/izdanje iskreno sam si i zadovoljna s izdajanjem😃 kombiniram ad+moje (imam za 2 obroka dnevno, ali trudim se) i da, ono najvažnije znam tocno koliko je pojela 

Trudy
    15. Lipanj 2020. 18:55

Vrapcic super za pregled
    Joj te vase TA u zagrebu mi grozno zvuce s tolikim cekanjem. Srecom moj gin salje tek kad si u terminu

kaktusica
    15. Lipanj 2020. 18:56

Dansu donro dosla nam 😘😊
    Vrapcic super za uspjesan pregled, voljela bi da ti se ostvari jedan lijepi vaginalni porod 💞
    Selena zao.mi je zbog cerviksa, mnoge cure ovdje au dogurale u lojepw tjedne sa skracenim cerviksom pa.se nadam da ces i ti. A sto se tice vode, moras ju piti,  radi bebica, bakterija i svega. Drzi nam se 😘😘
    Soor ajme ja i zaboravila na te stvari 🥴 Mrvicak, totalno te razumijem 😆
    Svea drzim.ti fige draga da se konacno mesto dogodi i kod tebe 🥰😘
    Rose madam se da se negdje mazis sa.svojim pisulincem i da uzivate 💕
    Pepili bas lijepo da August tako lijepo napreduje i super za cice ☺

yvette
    15. Lipanj 2020. 18:57

Bebac24

yvette

Bebac24

yvette

Ena i Rosecestitam !! Uzivajte sa svojim krafnicama !💕🎉🎊
    Vucicasto se tice posjeta, prvi dan kad smo se vratili iz bolnice smo pozvali bake i djedove. Njegovi su stigli navecer, a moja mama je dosla s nama iz rodilista. I u nas cekala da dode tata s posla po nju i vidjeti bebu. Previse sati i totalno me dekomodiralo. Jos kad su njegovi stigli, previse ljudi po kuci. Ali racunam prvi dan pa ok… Sutradan su nam opet bili njegovi donijeti rucak. Ono sto nisam ocekivala je to da ce ostati 6 sati. Moji nisu toliko napasni ali me zivciraju oko drugih stvari. Jednostavno svi su sebicni i gledaju kako da sebi ugode. Imala sam i ovaj vikend posjete od svekica jer su opet htjeli gledati bebu. Mislim da je to pretjerivanje, jednom tjedno. On je novorodence, nece nigdje pobjeci. Ali neda mi se svadati ionako sam luda bez da si dodatno kompliciram zivot i brak.
    Dojenjepisala sam da mi je mali danonocno na sisi, bas me to umorilo. Svi govorili skok u razvoju dok nismo kupili vagu i vagali ga prije i poslije podoja u kojem je on vukao dobrih 20 min. Vaga se nije makla ni grama. Nismo se jos vratili ni na porodajnu kilazu. U 9 dana je dobio samo 100 grama. Sada se izdajam i dajem na bocicu tako bar znam da jede. Nocas nisam imala dovoljno izdojenog pa je jeo 30 ml mog i jos toliko adaptiranog. I jadnicak je dobio soor uz sve to

Draga poslikaa kako mu izgleda jezik od toga? Prvi nije imao, a sad mi on ima bijel jezik, danas pocinjem sa ciscenjem, zaboravila patronaznu skrenut pozornost na to 😔

https://ibb.co/7S5SLFW
    Moze biti jezik bijel i od mlijeka. Soor se ne moze obrisati sterilnom kompresom za razliku od mlijecnih naslaga. Nama se ovo nikako ne brise ni ne povlaci. S tim da mu srecom nisu zahvaceni unutarnji obrazi.

Hvala ti puno ❤️ budem vidila dali ce sta ici.
    A dali tvom smeta to? Vidis promjene na njemu?

Nisam primjetila...nervozu i plac vise pripisujem dojenju. Mi smo od sutra na terapiji, nadam se da ce brzo proci

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.