Zara sretno 😘😘
Ja oprala prvu turu robice, sad se susi, stavila drugu. Imam osjecaj da je sve tako blizu i bas me pere panika 😮
Baby girl 💜
Bila je i nama danas patronažna sestra, a budući da nisam prvorotka neće mi dolaziti jako često .. maleni je narastao 3 cm u duljinu i dobio 360 grama u tjedan dana( 57/4380g). Zadovoljna je stanjem mojih cica😂. Pupić nam još nije otpao kod većih i buckastijih beba je i pupkovina deblja pa to dulje traje , moramo prašiti tyrosurom do 3x dnevno... Veli da će biti bucmast, i da lijepo nabire .. ja sam pak izmoždena ,kćerka mi ima već treći dan temperaturu ,moramo kod dokice sad iza 5... Noći su mi trenutno dojenje/prematanje uspavljivanje malog i praćenje temperature i hlađenje male...
Sreća mamina
Dobrodošao
Ena i Rosecestitam !! Uzivajte sa svojim krafnicama !💕🎉🎊
Vucicasto se tice posjeta, prvi dan kad smo se vratili iz bolnice smo pozvali bake i djedove. Njegovi su stigli navecer, a moja mama je dosla s nama iz rodilista. I u nas cekala da dode tata s posla po nju i vidjeti bebu. Previse sati i totalno me dekomodiralo. Jos kad su njegovi stigli, previse ljudi po kuci. Ali racunam prvi dan pa ok… Sutradan su nam opet bili njegovi donijeti rucak. Ono sto nisam ocekivala je to da ce ostati 6 sati. Moji nisu toliko napasni ali me zivciraju oko drugih stvari. Jednostavno svi su sebicni i gledaju kako da sebi ugode. Imala sam i ovaj vikend posjete od svekica jer su opet htjeli gledati bebu. Mislim da je to pretjerivanje, jednom tjedno. On je novorodence, nece nigdje pobjeci. Ali neda mi se svadati ionako sam luda bez da si dodatno kompliciram zivot i brak.
Dojenjepisala sam da mi je mali danonocno na sisi, bas me to umorilo. Svi govorili skok u razvoju dok nismo kupili vagu i vagali ga prije i poslije podoja u kojem je on vukao dobrih 20 min. Vaga se nije makla ni grama. Nismo se jos vratili ni na porodajnu kilazu. U 9 dana je dobio samo 100 grama. Sada se izdajam i dajem na bocicu tako bar znam da jede. Nocas nisam imala dovoljno izdojenog pa je jeo 30 ml mog i jos toliko adaptiranog. I jadnicak je dobio soor uz sve to
Draga poslikaa kako mu izgleda jezik od toga? Prvi nije imao, a sad mi on ima bijel jezik, danas pocinjem sa ciscenjem, zaboravila patronaznu skrenut pozornost na to 😔
https://ibb.co/7S5SLFW
Moze biti jezik bijel i od mlijeka. Soor se ne moze obrisati sterilnom kompresom za razliku od mlijecnih naslaga. Nama se ovo nikako ne brise ni ne povlaci. S tim da mu srecom nisu zahvaceni unutarnji obrazi.
Mimoza drago mi je za cice. Meni su bolje makar jos pune kvrzica I osjetljive. Ja se istusiram jako toplom vodom I malo promasiram, cim izadjem iz tusa obje kaplju ko lude. Na izdajalicu I masiram dok izdajem, bas vidim kako masiram neki dio da odjednom krenu strcat neke rupice koje nisu do sad.
.
Dojenje/izdajanje ja I ovako nista ne stignem, ne mogu si zamisliti vise da satima lezim I dojim kao sto neke pisu. I ovako sam sigurna u ml koliko je popio. Samo da rijesim tu upalu 🤞🤞
.
Pupak evo patronazna bila previla I rekla da mi nista ne radimo s pupkom, osim da se bas popiskio po zavoju moras promijenit, inace ne dirati.
.
Posjete onda jesam ipak malo frik 😂mozda me soraju hormoni svaki dan nadjem neki razlog za stres... Smirit ce se to valjda s vremenom
Pozdrav curke! Evo nas s pregleda! Sve ok, cerviks se skratio, ali rekao je da je ok sve i za očekivati, da je to normalno (piše da je cerviks skraćen 1/2 članka, uloživ za jagodicu prsta). Otvorena nisam. Beba super, procjena oko 3330 grama, protoci ok, plodove vode oskudnije, no za očekivati je rekao. U četvrtak kontrola, od sam u bolnici na pregledima. Uglavnom sve ono mi je bilo od cerviksa i mala se smješta dolje u poziciju za porod. Jel vas isto boli malo dolje nakon tih pregleda? Rekao je da uskoro mogu očekivati sluzni čep po malo. Pitala sam mišljenje za porođajni gel - da ga nebi preporučio. Za čaj maline je rekao da pijem, preporuča ga.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Rose i Enacestitam od srca!!!
Najlipse sad dolazi.
Cure evo mene u bolnici, danas su me hospitalizirali.
Vec 3 sata osjecam bol u ledima, tu i tamo priko stomaka. Takoder bol osjecam u butinama i koljenima. Jel moguce da neato krece ili?
I primjetila sam malo svjeze krvi kad sam se obrisala.dokt rekla sa je to od otvaranja. Inace sam prst otvorena.
Uh nadam se da se nesto pokrece🙏🏻
Zara sritno!
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Pozdrav curke! Evo nas s pregleda! Sve ok, cerviks se skratio, ali rekao je da je ok sve i za očekivati, da je to normalno (piše da je cerviks skraćen 1/2 članka, uloživ za jagodicu prsta). Otvorena nisam. Beba super, procjena oko 3330 grama, protoci ok, plodove vode oskudnije, no za očekivati je rekao. U četvrtak kontrola, od sam u bolnici na pregledima. Uglavnom sve ono mi je bilo od cerviksa i mala se smješta dolje u poziciju za porod. Jel vas isto boli malo dolje nakon tih pregleda? Rekao je da uskoro mogu očekivati sluzni čep po malo. Pitala sam mišljenje za porođajni gel - da ga nebi preporučio. Za čaj maline je rekao da pijem, preporuča ga.
Odlično, bravo. 👌
Jesi počela već malinu konzumirati!? Mene je bolill nakon pregleda u Petrovoj, a nakon moje dr. nije. Budući da si omekšana, normalno je da te bolucka.
Beba ima lijepu kilažu.
Vrapcic, super kilaza bebe..znaci sve ide svojim tokom 👌👌
Neznam jel si ti pitala za Petrovu,ali dns sam saznala da su dozvoljene posjete od 16,30-17h😊
Anja🌸🌸
Vrapcic super za pregled ❤️
Jel to znavi da idete na vaginalni, znam da ste danas trebali definirati?
Baby girl 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji