Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dzansuu
    15. Lipanj 2020. 17:20

Pozdrav za sve 🙂 Mi cekamo drugu bebicu,termin nam je 26.6 aBd❤️ Razlike su ogromne izmedju ove i prve trudnoće. Prvo je djecak, a sad cekamo jednu curu🤗 Preksinoc sam imala bas jake kontrakcije, cak im je razmak bio i na 3 min.. U 6 ujutru sam otisla u bolnicu, nisam otvorena, grlic je omeksan, i na ctg su konzrakcije ali nisu ceste, kazu danas ces sigurno roditi. Poslali me kuci da cekam da podje plodna voda, sukrvica ili bas bas jaci bolovi. Hem, ja od kako sam dosla kuci mene bolovi popustili😂 Malo, skroz blago osjetim kao pred menstruaciju bolove, i pritisak dole. Od sinoc imam sluzav iscjedak po malo.. Sa prvim je sve islo brzo. U 7 poceli blagi bolovi, u 8 vec su bile jake kontrakcije i ispao sluzni cep, u 9 sam bila u bolnici skroz otvorena.. U 11:20 usla u salu, u 12:05 rodila 😀 sad sve drugačije 😐 i beba je aktivna bas.. I jel ima i jedna trudnica da je pred kraj a da osjeti benu skroz pod rebrima visoko? 

💞

Ivcy1306
    15. Lipanj 2020. 17:34

Pozz curke! 
    Evo i mene napokon danas, sva sam premorena. 
    Uglavnom dosla sam u TA u 9h, prije toga obavila ekg i anesteziologa, a izasla sam iz TA u 13:20..ne da sam se nacekala nego vec sijede dobila. Ne razumijem sto narucuju tako kad vec nikad u to vrijeme ne dodjemo na red..bas se nacekam uvijek. 
    ..
    E sad ono sto je kod mene je to da je ctg bio savrsen i doktorica me radi toga nije htjela upisivat za carski ovaj tjedan nego tek 23.6.i u slucaju kaze ako krene prirodno onda ce pustit da ide prirodno do kad ide. Mislim si, usla sam u 39.tjedan o cemu mi pricamo. Tako da cu sa 39+2 imat carski ako do tad ne rodim. 
    ...
    Ena i Rose, cestitke od srca!!! Zelim vam brz oporavak, sad se lijepo mazite i pazite!
    Zara, sretno takoder!
    ..
    Polly, mi se na kraju mozda eto ipak vidimo! 
    Jesi se ti narucila? 

Ninnek
    15. Lipanj 2020. 17:47

Dzansuu

Pozdrav za sve 🙂 Mi cekamo drugu bebicu,termin nam je 26.6 aBd❤️ Razlike su ogromne izmedju ove i prve trudnoće. Prvo je djecak, a sad cekamo jednu curu🤗 Preksinoc sam imala bas jake kontrakcije, cak im je razmak bio i na 3 min.. U 6 ujutru sam otisla u bolnicu, nisam otvorena, grlic je omeksan, i na ctg su konzrakcije ali nisu ceste, kazu danas ces sigurno roditi. Poslali me kuci da cekam da podje plodna voda, sukrvica ili bas bas jaci bolovi. Hem, ja od kako sam dosla kuci mene bolovi popustili😂 Malo, skroz blago osjetim kao pred menstruaciju bolove, i pritisak dole. Od sinoc imam sluzav iscjedak po malo.. Sa prvim je sve islo brzo. U 7 poceli blagi bolovi, u 8 vec su bile jake kontrakcije i ispao sluzni cep, u 9 sam bila u bolnici skroz otvorena.. U 11:20 usla u salu, u 12:05 rodila 😀 sad sve drugačije 😐 i beba je aktivna bas.. I jel ima i jedna trudnica da je pred kraj a da osjeti benu skroz pod rebrima visoko?

Moja curka udara u rebra jace nego kad sam bila manje tjedana trudna. 😂😂😂😂 sad sam 38+1tt

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

Vrapčić123
    15. Lipanj 2020. 17:59

Trancie drago mi je za dobar pregled! 💚
    Tea dada, 6 datulja na dan i čaj od lista maline. Vrijedi pokušati.
    Vučica drago mi je da ti je patronažna ispala ok i da je na raspolaganju. Sad ćeš ipak neke stvari sa manje upitnika nad glavom rijesavati... 💪 
    Posjete: ja ih se baš bojim. I sada a pogotovo kada se beba rodi. 😅😅😅
    Danijela super za pregled. 👍 Čestitam! 
    Selena ima cura koje su morale kao i ti, većina su izgurale do termina. Sretno ti bilo, samo se pazi i bit će sve ok. 🙏🙏🙏
    Zaraa sretno draga! 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Bebac24
    15. Lipanj 2020. 18:00

yvette

Bebac24

yvette

Ena i Rosecestitam !! Uzivajte sa svojim krafnicama !💕🎉🎊
    Vucicasto se tice posjeta, prvi dan kad smo se vratili iz bolnice smo pozvali bake i djedove. Njegovi su stigli navecer, a moja mama je dosla s nama iz rodilista. I u nas cekala da dode tata s posla po nju i vidjeti bebu. Previse sati i totalno me dekomodiralo. Jos kad su njegovi stigli, previse ljudi po kuci. Ali racunam prvi dan pa ok… Sutradan su nam opet bili njegovi donijeti rucak. Ono sto nisam ocekivala je to da ce ostati 6 sati. Moji nisu toliko napasni ali me zivciraju oko drugih stvari. Jednostavno svi su sebicni i gledaju kako da sebi ugode. Imala sam i ovaj vikend posjete od svekica jer su opet htjeli gledati bebu. Mislim da je to pretjerivanje, jednom tjedno. On je novorodence, nece nigdje pobjeci. Ali neda mi se svadati ionako sam luda bez da si dodatno kompliciram zivot i brak.
    Dojenjepisala sam da mi je mali danonocno na sisi, bas me to umorilo. Svi govorili skok u razvoju dok nismo kupili vagu i vagali ga prije i poslije podoja u kojem je on vukao dobrih 20 min. Vaga se nije makla ni grama. Nismo se jos vratili ni na porodajnu kilazu. U 9 dana je dobio samo 100 grama. Sada se izdajam i dajem na bocicu tako bar znam da jede. Nocas nisam imala dovoljno izdojenog pa je jeo 30 ml mog i jos toliko adaptiranog. I jadnicak je dobio soor uz sve to

Draga poslikaa kako mu izgleda jezik od toga? Prvi nije imao, a sad mi on ima bijel jezik, danas pocinjem sa ciscenjem, zaboravila patronaznu skrenut pozornost na to 😔

https://ibb.co/7S5SLFW
    Moze biti jezik bijel i od mlijeka. Soor se ne moze obrisati sterilnom kompresom za razliku od mlijecnih naslaga. Nama se ovo nikako ne brise ni ne povlaci. S tim da mu srecom nisu zahvaceni unutarnji obrazi.

Hvala ti puno ❤️ budem vidila dali ce sta ici.  
    A dali tvom smeta to? Vidis promjene na njemu? 

Ninnek
    15. Lipanj 2020. 18:02

Čaj od lista maline jos nekako popijem (sa puuuuno secera), ali datulje nikako ne mogu jesti. Probala one sa kosticama i.bez, ali nikako mi ne pasu 😫

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

15. Lipanj 2020. 18:02

Dzansuu

Mene jako isto udara pod rebra, a nisko je već beba. 

15. Lipanj 2020. 18:07

Ivcy1306

Pozz curke!
    Evo i mene napokon danas, sva sam premorena.
    Uglavnom dosla sam u TA u 9h, prije toga obavila ekg i anesteziologa, a izasla sam iz TA u 13:20..ne da sam se nacekala nego vec sijede dobila. Ne razumijem sto narucuju tako kad vec nikad u to vrijeme ne dodjemo na red..bas se nacekam uvijek.
    ..
    E sad ono sto je kod mene je to da je ctg bio savrsen i doktorica me radi toga nije htjela upisivat za carski ovaj tjedan nego tek 23.6.i u slucaju kaze ako krene prirodno onda ce pustit da ide prirodno do kad ide. Mislim si, usla sam u 39.tjedan o cemu mi pricamo. Tako da cu sa 39+2 imat carski ako do tad ne rodim.

Ena i Rose, cestitke od srca!!! Zelim vam brz oporavak, sad se lijepo mazite i pazite!
    Zara, sretno takoder!
    ..
    Polly, mi se na kraju mozda eto ipak vidimo!
    Jesi se ti narucila?

Žao mi je da te tako vozaju i što si se načekala. Ja sma sto puta rekla da sam sretna jer sam do zadnjeg dana kod svoje ginekologica, osim ako prebacim pa budem trebala u Petrovu na pregled plodne vode

Dzansuu
    15. Lipanj 2020. 18:08

Ninnek

Dzansuu

Moja curka udara u rebra jace nego kad sam bila manje tjedana trudna. 😂😂😂😂 sad sam 38+1tt

Ja se sve brinem da se nije spustila😐 nisu me gledali na uz.. Ovako mi se cini da je skroz visoko, a osjetim i dole da gura🤷‍♀️

💞

Vrapčić123
    15. Lipanj 2020. 18:08

Mrvičak hvala draga. Da, počela sam s cajem, pa ćemo vidjeti. 😊 Mene je i danas pregledavao moj doktor, inače me ne boli, no očito zbog cerviksa ovaj put boljelo. 🥴 No bitno da je sve ok, to će proći. 🙃
    Tea hvala na info za posjete!
    Rio hvala draga. Danas sam još imala pregled kod svog doktora zadnji put privatno. A od četvrtka sam u bolnici tek. 😅
    Dana evo objasnio mi je da bi on rado vaginalni, ali zbog nekih teškoća koje imam od prije da ćemo  eventualno možda  morati carski. Za sad mu sve izgleda ok za vaginalni, rekao je da se s tim ne zamaram uopće, da će on postupiti u tom trenu onako kako je najbolje za bebu i mene. Ali zaključak, držimo se za sada vaginalnog.
    Ivcy drago mi je da je sve ok. 👍👍👍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.