Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    15. Lipanj 2020. 21:58

Laku noć drage moje! ❤️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Ivcy1306
    15. Lipanj 2020. 22:43

Polly, ja sam u petak u 9h. Rekla je da u petak nema guzve za sad. Nadam se reko jer sam danas stvarno se nacekala. A kod njih mozes svasta ocekivati. Mislim i prije sam cula da stvarno forsiraju prirodan porod i dojenje.. samo sto nazalost cesto iz tih njihovih forsiranja se nesto zakomplicira! A dobro je sve kad se dobro zavrsi! 
    ..
    Sto se mene tice ja imam neki osjecaj da to nece jos kod mene krenuti pa vjerujem da ce ostati sve kako je, 22.hospitalizacija i 23.operacija. 
    ..
    Eh curke moje idem spavati, nisam oka sklopila proslu noc od muke.. laka vam noc! 

Mocho
    15. Lipanj 2020. 22:49

Vrapcic - iako zivimo u zgu, odlucili smo ostati kod muzevih pa cu roditi u Virovitickoj bolnici. Stan nam je na 5.katu bez lifta, otisli smo prije potresa i nismo ni pripremili nista za bebu tamo 😀 Ovdje imamo i dvoriste i pomoc pa kak sam ja morala mirovat ispalo idealno i ostat cemo do kraja babinja...  I super truper izgledas s tih +15kg! 
    .
    Cure, osjeca li se kod pravih trudova bebin pokret? Mene danas tako stisce, ali uvijek je popraceno nekom nepravilnom kvrgom sto mislim da su njeni udarci. Ali je bas neugodno da se sva smrznem umjesto da probam promijeniti polozaj 🤷‍♀️ Nisam imala BH kontrakcije pa se nadam da je to 

Nikita206
    15. Lipanj 2020. 23:07

Mocho

Vrapcic -iako zivimo u zgu, odlucili smo ostati kod muzevih pa cu roditi u Virovitickoj bolnici. Stan nam je na 5.katu bez lifta, otisli smo prije potresa i nismo ni pripremili nista za bebu tamo 😀 Ovdje imamo i dvoriste i pomoc pa kak sam ja morala mirovat ispalo idealno i ostat cemo do kraja babinja… I super truper izgledas s tih +15kg!
    .
    Cure, osjeca li se kod pravih trudova bebin pokret? Mene danas tako stisce, ali uvijek je popraceno nekom nepravilnom kvrgom sto mislim da su njeni udarci. Ali je bas neugodno da se sva smrznem umjesto da probam promijeniti polozaj 🤷‍♀️ Nisam imala BH kontrakcije pa se nadam da je to

Meni isto jučer i danas tako, jače bh kontrakcije na desnoj strani trbuha, i onda skužim da je i ona tu smještena, i nekad više ne znam procijeniti dal je ona, dal ona uzrokuje te kontrakcije ili šta 😁 al počelo je biti i češće i bolnije

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Trudy
    15. Lipanj 2020. 23:19

Nikita206

Mocho

Vrapcic -iako zivimo u zgu, odlucili smo ostati kod muzevih pa cu roditi u Virovitickoj bolnici. Stan nam je na 5.katu bez lifta, otisli smo prije potresa i nismo ni pripremili nista za bebu tamo 😀 Ovdje imamo i dvoriste i pomoc pa kak sam ja morala mirovat ispalo idealno i ostat cemo do kraja babinja… I super truper izgledas s tih +15kg!
    .

Meni isto jučer i danas tako, jače bh kontrakcije na desnoj strani trbuha, i onda skužim da je i ona tu smještena, i nekad više ne znam procijeniti dal je ona, dal ona uzrokuje te kontrakcije ili šta 😁 al počelo je biti i češće i bolnije

Evo i mene zanima 😁 nisam jos ovo imala...
    Mi napuhali pilates loptu konacno 😂 nek se nadje 😁

Fluffy
    15. Lipanj 2020. 23:55

Mrvicak, i meni zvuci kao da bi ti mogao biti sluzni, no to ne mora nista znaciti, pa ne brini radi tog. Meni je ginekologica rekla u ovim tjednima da sluzni cep kad ispadne nije tako strasno, jer on sluzi da stiti ulazak bakterija u rodnicu a nema neku ulogu u pokretanju poroda, tako da nije to zanrinjavajuce. E i jos je rekla da nekim curama to pomalo ide, a nekim ispadne cijeli komad tog sluznog odjednom. Btw ono za dasku ispod podloge...to bi i meni trebalo..imas kakvu ideju gdje to naci da izgleda onako fino? 😀
    Vrapcic, super za dobar pregled i curku. Trbuscic je prefin...i nije ti puno 15 kg posebno jer si inace mrsavije konstitucije. Ja sam trenutno na +12🤗  otici ce to sve nakon poroda a kasnije i s dojenjem. 
    Zmya, nisam te ubrala..jeli ti rekla da ne koristis stalno probioticke kapi ili espumisan? 
    Posjete- meni nece biti problem primiti goste cim se budem osjecala kako treba. Pod uvjetom da se radi o ljudima s kojima sam dobra. Sad bas da mi dode neka daljnja rodica ili neka znatizeljna susjeda s kojom nemam inace neki prisan odnos, to ne 😂. 

I ja sam danas bila na pregledu, ali samo ctg i uzela mi briseve. Bas sam malo razocarana sta nije bilo uzv. Iduci pregled mi je tek 9.7...cini mi se to nekako daleko 😅

Vucica
    16. Lipanj 2020. 00:38

Ja sam sad izdojila 150 ml 😳😳😳probala mimozin sistem s toplom vodom u boci, malo decko promasirao... 
    D je cijelu vecer imao neke grceve, pa mu damo jesti pa bljucne, pa urlaaaa i izvija se... Pa me izbedirali da sam nesto pojela sto mu smeta, pa sam se isplakala opet jer eto nisam uopce pazila sto jedem... Nisam ni mislila da treba paziti na to toliko, a tu gdje smo u stanu smo privremeno kojih 2 mj i nemam puno mogucnosti za kuhanje, sve me opet izbediralo. Do kad ti hormoni misle ludovat

Ninnek
    16. Lipanj 2020. 01:41

Nocna smjena. Trbuh (oko pupka) me svrbi za popi****. Dobila osip, nekakve crvene točkice. Mažem bepandermom, ali ne pomaze 😭😭😭😭😭

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

Vucica
    16. Lipanj 2020. 05:35

Netko je preporucio Baby tracker app hvala puno odlicna app 😘
    Mimoza ovo s bocom je otkrice ❤️

Rose1
    16. Lipanj 2020. 05:49

Hvalaaaa svima❤❤❤Cure moje jel sve ok? Jel jos netko rodio osim Ene? Nisam nis citala☹
     Oprostite,ali bas sam u banani
    Uglavnom, sve me boli. Jako sam rezana, mislim da su i hemeroidi poiskakali. Porod mi jr bio laksi od svega ovog.
    Ne moze bas uhvatiti bradavice, manje su, ali mogso bi, ali je pospsn. Mlijeka nemam

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.