Vrapcic -iako zivimo u zgu, odlucili smo ostati kod muzevih pa cu roditi u Virovitickoj bolnici. Stan nam je na 5.katu bez lifta, otisli smo prije potresa i nismo ni pripremili nista za bebu tamo 😀 Ovdje imamo i dvoriste i pomoc pa kak sam ja morala mirovat ispalo idealno i ostat cemo do kraja babinja… I super truper izgledas s tih +15kg!
.
Cure, osjeca li se kod pravih trudova bebin pokret? Mene danas tako stisce, ali uvijek je popraceno nekom nepravilnom kvrgom sto mislim da su njeni udarci. Ali je bas neugodno da se sva smrznem umjesto da probam promijeniti polozaj 🤷♀️ Nisam imala BH kontrakcije pa se nadam da je to
Osjeca se bebica i kod pravih trudova. To ti moze biti beba, ali mogu biti i kontrakcije
💙
Jutro trudnice i mamice 💜
Čestitke utorkasicama Dana, Renata, Ely, Zara, Svea, barby, Trudy na punim tjednima !!!!
Zara ima li kod tebe sta nova????
Vucica gledaj nekako ignorirat te price da si kriva, beba ima netazvijenu probavu i ima grceve... ja sam sve zivo jela osim bas stvari koje napuhuji pa mi curica imala samo malo grceve, a nista joj nisam davala od kapi i sl, samo je dojena .... ti si majka i najbolje znas 😘 probaj sama sta bi mogla izbaciti , ako mislis da je do toga... a za komentare mahni rukom 💜
Selena samo hrabro, svaki dan je jos plus jedan... uspjet ces ti to izgurat... ima ih ode dosta sta su izgurale...
Ena ajme.bas mi te zao kako su te tako sasili i sve... meni ne to uzas bilo jer sam nemocna bila... cimerice mi malu dodavale kako me.bolilo... ali svaki dan ce bit pomalo lakse... ja sam dojila lezeci s boka jer drugacije nisam mogla i obavezno si nabavi ili djeciji plivac ili onaj kolut za hemeroide to je spas za sjediti dok prodji savovi
Sretno na pregledima 🤩
Pcelica ja dok izdajem stavim toplu bocu na cicu ili ispod pazuha, sve se omeksa. Lagano bocom rolam po kvrgama.
Selena samo pij vode, treba ti za bebu I za plodnu.
Fluffy hvala draga. 🙂 Pretpostavljam da je ctg bio uredan pa čestitam, s brzo će doći taj 9.7. iako je to čekanje koma. 🥴
Vučica draga bude to polako na mjesto sve sjelo. Što se hrane tiče ja pitala prijateljicu jer joj mali super nekako, sav miran i rijetko plače, pa me zanimalo što jede, a što ne, veli da je neko vrijeme samo izbjegavala mliječno, grah, mahune, mahunarke općenito, sve što napuhuje nju i bebu bi isto napuhalo, jagode, citruse, mislim da je ostalo normalno jela sve. Kaže da ja je jela punoo pilećih juha. Iako što se tog tiče, mnogi kažu da to jednostavno ili je ili nije. Da su to bebina crijeva takva... Sretno draga!
Rose draga joj žao mi je da te boli. Nadam se da će bol što prije proći. Postoje li kakve prirodne obloge koje bi si smjela staviti dolje da brže sve zaraste?
Samo polako draga, dan po dan. Uhodat ćete se vi kao da ste skupa već 100 godina. Sretno ti bilo, da što prije sve dođe na svoje. 💞💞💞
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Kaktusica tako ću i ja biti za posjete malo teža. Iskreno boli me đon što će tko misliti, u početku nikog ne želim gledati tko mi nije baš jako jako blizak i za koga mislim da je odgovoran, osobito u ovim uvjetima oko nas. Tako da podržavam tvoj stav. 👍
Ena moja mila, tebi je zbilja to sve teško ispalo, no izdrži još malo, jake smo mi žene, plači ako ti se plače, po jadan se nama kad god želiš, ali proći će to sve, onda ćeš uskoro neometano uživati sa svojom bebicom. 💗💗💗 Oko dojenja ćete se u hodati sigurno, bit će sve ok... Dan po dan. 💗 Držim fige za vas da se lijepo uhodate! 🤞
Selena drži se! Sve će to biti ok, samo dan po dan, polako. A što se tekucine tiče, voda je dosta važana navodno za obnovu plodne vode, pa nadi neki balans da piješ, a da opet ne ideš puno na wc. Ja ko luđak idem na wc non stop. Ali i pijem. 🥴
Anavo sretno danas! 🙏
Sretno svima na pregledima i čestitam na punim tjednima!
Pcelica ja dok izdajem stavim toplu bocu na cicu ili ispod pazuha, sve se omeksa. Lagano bocom rolam po kvrgama.
Kako to misliš toplu bocu? Ako možeš malo pojasniti.. Da se pripremim... 🤦♀️
Hvala vrapcic Trancie Kaktusica ❤️❤️❤️
Ma bas sam neka emocionalna jedna kriva rijec me baci u negativu...cijela noc kasnije bila super spavao ko top osim za papati ❤️
Kako to misliš toplu bocu? Ako možeš malo pojasniti.. Da se pripremim… 🤦♀️
Mimozin recept :) staklena boca puna tople vode. Stavim na cicu I rolam tako pritiscem kvrge.
Mrvicak, i meni zvuci kao da bi ti mogao biti sluzni, no to ne mora nista znaciti, pa ne brini radi tog. Meni je ginekologica rekla u ovim tjednima da sluzni cep kad ispadne nije tako strasno, jer on sluzi da stiti ulazak bakterija u rodnicu a nema neku ulogu u pokretanju poroda, tako da nije to zanrinjavajuce. E i jos je rekla da nekim curama to pomalo ide, a nekim ispadne cijeli komad tog sluznog odjednom. Btw ono za dasku ispod podloge…to bi i meni trebalo..imas kakvu ideju gdje to naci da izgleda onako fino? 😀
Vrapcic, super za dobar pregled i curku. Trbuscic je prefin…i nije ti puno 15 kg posebno jer si inace mrsavije konstitucije. Ja sam trenutno na +12🤗 otici ce to sve nakon poroda a kasnije i s dojenjem.
Zmya, nisam te ubrala..jeli ti rekla da ne koristis stalno probioticke kapi ili espumisan?
Posjete- meni nece biti problem primiti goste cim se budem osjecala kako treba. Pod uvjetom da se radi o ljudima s kojima sam dobra. Sad bas da mi dode neka daljnja rodica ili neka znatizeljna susjeda s kojom nemam inace neki prisan odnos, to ne 😂.
I ja sam danas bila na pregledu, ali samo ctg i uzela mi briseve. Bas sam malo razocarana sta nije bilo uzv. Iduci pregled mi je tek 9.7…cini mi se to nekako daleko 😅
Ma ne bojim se jer kada sam na hitnoj bila prije 10 dana, rekli su da je krenuo otpadati, nego čitanjem vidim da je on tamniji, prošaran krvlju, a kod mene toga nema, pa se čudim. Kontrakcije su mi do pola 3 bile pravile, svako 21 minutu. Onda su preostale.
Sortiraj odgovore
Najstariji