Mrvičak, ne znam kako si uspila, ali si mog pišulinca u zadnjem ažuriranju liste pretvorila u rozi cvjetić 😂 Dečkić je, iako se ne bi bunila i da me zezne i dođe mala pišuljicaa. 😍 Curice su mi baš "napete" zadnje vrijeme.
Hahhaha evo nemam pojma 🤷♂️ mijenjam odmah!!! 😉
Termini poroda i bebice:
.
LOLA – 22.5. Curica🌸✔️ (23.5.)
IRIS - 26.5. Curica🌸 ✔️ (8.6.)
PEPILLI - 30.5. decko 💙 ✔️ (2.6.)
LIPANJ:
MIMOZA - 4.6. DEČKO💙 ✔️ (10.6.)
TONKA341 - 3.6. Dečko 💙 ✔️ (1.6.)
YVETTE - 6.6. Dečko 💙 ✔️ (1.6.)
Zmya - 8.6. Dečko 💙 ✔️ (5.6.)
Žuža - 9.6. Dečko💙 ✔️(8.6.)
Vucica - 9.6. Dečko💙 ✔️ (9.6.)
Mila7 - 10.6. Dečko 💙 ✔️(2.6.)
BackInBlack - 11.6.curica 🌸 ✔️ (4.6.)
Avokado - 12.6. Dečko 💙✔️ (14.5.)
Ena - 13.6. Dečko 💙 ✔️ (15.6.)
sierrav - 14.6. Dečko💙
bebac24 - 14.6. DEČKO💙 ✔️ (5.6.)
eovyn - 15.6. CURICA🌸
Svea – 16.6. CURICA🌸
Leonie90-17.6. Curica 🌸
TRUDY – 18.6. DEČKO💙
Pčelica06 - 20.6.decko💙✔️(13.6.)
Zara - 20.6.
Maggy - 22.6.curica🌸
Amneris - 22.6.curica🌸 ✔️ (1.6.)
AMY2019 - 23.6.
Indy - 23.6.💙💙 ✔️✔️ (5.6.)
DORA4 - 23.6. 💙🌸 ✔️✔️ (16.4.)
ELENA – 26.6. – CURICA🌸
VRAPČIĆ12 – 27.6. CURICA🌸
ivcy1306 - 28.6.dečko💙
ANAV05 - 28.6. Curica🌸
Ninnek-28.6.curica🌸
ELY - 30.6. DEČKO💙
SRPANJ:
tea1401 - 1.7. Curica 🌸
alisanazemlji – 1.7. - CURICA🌸
BEZZO1991 - 1.7. Dečko 💙
LORDY -. 2.7. CURICA🌸
Mocho - 2.7.curica🌸
Rose1 – 5.7. DEČKO💙 ✔️(15.6.)
POLLY - 6.7. Curica 🌸
CurlySue - 6.7. Dečko 💙✔️ (29.4.)
Danijela BB - 8.7. Curica 🌸
MRVIČAK - 10.7.curica🌸
LINA27 – 10.7. curica🌸 ✔️ (14.5.)
NIKITA206 – 16.7.curica🌸
RIO13 – 18.7 Dečko💙
LELIBELI – 21.7. - BLIZANCI💙💙
M_MAAREE - 22.7. Dečko 💙
DANA130 – 22.7. Curica 🌸
FLUFFY – 23.7. CURICA🌸
KAKTUSIC – 24.7. CURICA🌸
Mokvica - 24.7. Curica 🌸
Snoopy - 27.7. Dečko 💙
BARBY82 – 28.7.curica🌸
Zvonkica - 29.7. Dečko 💙
Panda - 30.7. Curica 🌸
MissyR-31.7. Curica 🌸
KOLOVOZ:
Renata92- 2.8. Curica 🌸
Amber – 3.8.curica🌸
TRANCIC – 6.8.curica🌸
BLACKLIONESS - 14.8. Curica 🌸
Marmar - 16. 8.decko💙
Flo - 20.8. Dečko 💙
Lenija - 21.8. Curica 🌸
Nadalica - 22.8.
Fenjer - 23.8. curica 🌸
Slonić - 24.8.
Kolacic - 2.9. curica🌸
Selena - 2.9. 🌸💙
Pcelica jao dobno iskustvo s poroda. Jeste li jos u bolnici? Kako si ti, jesi li popucala? Kolila je beba?
Kolacic divne slike, stvarno super uspomena. Ma kilice odu sto s porodom, sto nakon poroda. Meni trbuh vec skroz spao.
Anavo jedva cekam da sve rodite pa da skupa dijelimo iskustva s bebanima 🤗
Vrapcic jeste, osjecaj kao da moras da broj 2 obavis. Tako ludjacki nagon za guranje i to stvara ogromno olaksanje.
Ena draga ovo je bolno i za procitati 😬 Dobro se pazi zbog tih savova. Kad budes piskila idi pod tus obavezno, jer jako pece urin po savovima. Zelim ti sto brzi oporavak. Cestitam tebi i muzu na malom Luki. Da vam donese samo veselje u zivot.
Ena cestitke na malom decku i zao mi je sto si se toliko napatila prilikom poroda. Sad se najprije dobro odmori 🥰🥰
Rose, cestitkeee Na malom djecacicu🥳🥳🥰🥰🥰 nevjerojatno kako ti se sve to dobro tempiralo i uskladilo. Bas mi je drago, i sta je porod prosao bolje od ocekivanog. Sad i ti napokon uzivaj 😘
Cure da vam se javim s pregleda. Ima i dobrih a nažalost i loših vijesti. Dobre su da bebe jako dobro napreduju 1300/1400 g, sve mjere su im super, protoci isto, ali jako je loše sto mi se cerviks jako skratio pa je 20 mm😢😢😢, T oblika. Nisam se dalje otvarala. I dalje strogo mirovanje i nadamo se da ćemo nekako izdržati da dođu do 2 kg. 🙏🙏🙏🙏Kaže dr. da mi curka stvara najveći pritisak na cerviks jer joj je glavica u zdjelici i čim skuzim da pocne lupati da odmah promjenim stranu na kojoj ležim.
Jel imala još koja takav slučaj, da je izdržala sa tako malim cerviksom? Bas sam skomirana 😢😢
30.07.🥰🥰
Cure da vam se javim s pregleda. Ima i dobrih a nažalost i loših vijesti. Dobre su da bebe jako dobro napreduju 1300/1400 g, sve mjere su im super, protoci isto, ali jako je loše sto mi se cerviks jako skratio pa je 20 mm😢😢😢, T oblika. Nisam se dalje otvarala. I dalje strogo mirovanje i nadamo se da ćemo nekako izdržati da dođu do 2 kg. 🙏🙏🙏🙏Kaže dr. da mi curka stvara najveći pritisak na cerviks jer joj je glavica u zdjelici i čim skuzim da pocne lupati da odmah promjenim stranu na kojoj ležim.
Jel imala još koja takav slučaj, da je izdržala sa tako malim cerviksom? Bas sam skomirana 😢😢
Evo naša Rose je izdržala. I to čak prešla 37.tt. Miruj i ništa apsolutno ne radi. Dobro je jer je T oblika. To je najbolji oblik.
Ja sam s 23/24 mm cerviks od 28 tjedna, mirovala lagano i terapija zbog kontrakcija, prestala s 35 tjedana, rodila na termin. Isto beba glavom dolje pritiskala. Drzi se I misli pozitivno!!
Mrvičak, ne znam kako si uspila, ali si mog pišulinca u zadnjem ažuriranju liste pretvorila u rozi cvjetić 😂 Dečkić je, iako se ne bi bunila i da me zezne i dođe mala pišuljicaa. 😍 Curice su mi baš "napete" zadnje vrijeme.
Hahhaha evo nemam pojma 🤷♂️ mijenjam odmah!!! 😉
Hahah hvalaa, nije se gospon uvrijedio, tolerantan je 😂😀
Ena i Rose cestitke na deckima 🥳🥳🥳
Ena zao mi je da je toliko trajao porod i da si sva ispucala, nadam se da nece previse previs oporavak 😔
Rose vec ti je netko napisao, mozes decku da nos nabijat da je vozio biciklu a ti doma u trudovima 😲🚴
Ne znam vise cija je ograda ali predivna je 👍👍 svaka cast!
.
Ja evo nastojim potaknut evakuaciju na sve nacine 😂😂 vec sam 4x danas isla gore dolje stepenicama (cca 100 po penjanju), isla cijepit psa konacno, bila na treningu 😂😂 i jos isla u shopping pa sam si kupila kupaci 😁 klasa optimist. Cini mi se da mozda tu i tamo me nesto stegne dolje, al nista alarmantno.. svi ce rodit prije mene 😭😭😭
Mrvicak, Vucica - hvala vam, nadam se da ću izdržati, rekla mi je dr.da bi bilo dobro da izdržim do puna 34 tjedna... Najgore je sto ja stvarno strogo mirujem zadnja 2 tjedna a prije 3 tjedna je bio 37 a sad 20... bas se brzo skracuje... Jedino idem na wc i tuširam se, i operem zube. Probati ću piti manje vode da ne idem na wc, a i tuširati ću se rijede, ionako nigdje ne idem, još samo moram smisliti kako da operem zube iz kreveta dok ležim...
30.07.🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji