Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m_maaree
    15. Lipanj 2020. 11:46

Rose cestitke draga,brz oporavak ❤❤

Mocho
    15. Lipanj 2020. 11:47

Ena cestitam na malom Lukici 🥰🥰🥰 Jako tezak porod ce brzo postati proslost uz bebine zagrljaje 😘😘😘
    .
    Rose čestitam!!!! Evo i ti docekala svojeg malog lava i to jos u terminu! 😍😍😍😘😘😘🎊🎊🎊🎊

• Bebac24
    15. Lipanj 2020. 11:50

Ena zao mi da si prosla tako tezak porod, ali kao sta kazes, sad imas smisao svog zivota uz sebe ❤️cestitam i dobrodosao Luka 🐞🐞
    Rose cestitke i tebi draga, brz oporavak zelim curke 🐞🐞

Amneris
    15. Lipanj 2020. 11:51

Ena žao mi je da si se napatila, želim ti što skoriji oporavak i puuuuno maženja s bebanom!
    Svea, Rose sretno!! 
    Aspirator - isto sam kupila baby vac, ali malo se užasavam tog usisavanja. Te njihove nosnice su tako sitne, strah me da ju ne ozlijedim..
    Čaj lista maline - zna li netko smiju li ga piti dojilje? Nisam ga stigla ni načeti tijekom trudnoće, a žao mi je da propadne..
    Glasanje bebe - mamice ima li neka iskustva s glasanjem bebe koje zvuči kao režanje.. moja to dosta često sad radi, reži i zacrveni se kao da će kakati ili prditi, ali to se ne dogodi.. možda su grčići, ali onda bi plakala, zar ne?

Flo
    15. Lipanj 2020. 11:54

Hvala cure za stan ☺️
    Rio to je vec profesionalna deformacija ☺️☺️ Lijepo da je tako uredan.
    Rose cestitaaaam ❤️❤️ Uzivaj sada 

Amneris
    15. Lipanj 2020. 11:54

Ajme Rose, sad tek vidim! Čestitam ti od ❤️!
    Tako je i mene najviše guza boljela, proći će! Isto s punih 37 tt sam rodila! Eto isplatilo se mirovanje, beba se lansirala čim je ušla u termin!🥰🥰🥰

Kolacic
    15. Lipanj 2020. 12:00

Rose cestitam od ❤ tebi i tvom decku. 🥳 Jako mi je drago da si imala brz porod i malac je skroz super tezine. Barem te vise ne muce kontrakcije. 
    Joj cure kako sam ja ponosna na sve vas!!! 💗💗💗

Ninnek
    15. Lipanj 2020. 12:02

Ena i Rose čestitke. Brz oporavak želim. 🤗🤗🤗

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

elena26
    15. Lipanj 2020. 12:04

Rose draga čestitkee!! 😍😍😍 Vaša situacija je baš posebna od samog početka i tako mi je drago da je sve dobro prošlo i da je maleni stigao u terminu! Želim što brži i lakši oporavak i da ćete s malenim samo uživati!! 🥰🥰🥰

02.07.2020. Maya 💗
    27.10.2021. ❤️❤️

dana130
    15. Lipanj 2020. 12:05

Rose draga cestitke i tebi i tsti na malenom leonu 💙💙
    Zelim ti brz oporavak, njemu sretno i bezbrizno djetinjstvo 💙 kako je on strpljivo cekao da dode u termin 🥰 lijepa kilaza i duzina. Pravi momcic 😘

Baby girl 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.