Ena cestitam na malom Lukici 🥰🥰🥰 Jako tezak porod ce brzo postati proslost uz bebine zagrljaje 😘😘😘
.
Rose čestitam!!!! Evo i ti docekala svojeg malog lava i to jos u terminu! 😍😍😍😘😘😘🎊🎊🎊🎊
Ena zao mi da si prosla tako tezak porod, ali kao sta kazes, sad imas smisao svog zivota uz sebe ❤️cestitam i dobrodosao Luka 🐞🐞
Rose cestitke i tebi draga, brz oporavak zelim curke 🐞🐞
Ena žao mi je da si se napatila, želim ti što skoriji oporavak i puuuuno maženja s bebanom!
Svea, Rose sretno!!
Aspirator - isto sam kupila baby vac, ali malo se užasavam tog usisavanja. Te njihove nosnice su tako sitne, strah me da ju ne ozlijedim..
Čaj lista maline - zna li netko smiju li ga piti dojilje? Nisam ga stigla ni načeti tijekom trudnoće, a žao mi je da propadne..
Glasanje bebe - mamice ima li neka iskustva s glasanjem bebe koje zvuči kao režanje.. moja to dosta često sad radi, reži i zacrveni se kao da će kakati ili prditi, ali to se ne dogodi.. možda su grčići, ali onda bi plakala, zar ne?
Hvala cure za stan ☺️
Rio to je vec profesionalna deformacija ☺️☺️ Lijepo da je tako uredan.
Rose cestitaaaam ❤️❤️ Uzivaj sada
Ajme Rose, sad tek vidim! Čestitam ti od ❤️!
Tako je i mene najviše guza boljela, proći će! Isto s punih 37 tt sam rodila! Eto isplatilo se mirovanje, beba se lansirala čim je ušla u termin!🥰🥰🥰
Rose cestitam od ❤ tebi i tvom decku. 🥳 Jako mi je drago da si imala brz porod i malac je skroz super tezine. Barem te vise ne muce kontrakcije.
Joj cure kako sam ja ponosna na sve vas!!! 💗💗💗
Ena i Rose čestitke. Brz oporavak želim. 🤗🤗🤗
Hana 1.7.2020. ❤
Lukas 12.6.2022. 💙
Rose draga čestitkee!! 😍😍😍 Vaša situacija je baš posebna od samog početka i tako mi je drago da je sve dobro prošlo i da je maleni stigao u terminu! Želim što brži i lakši oporavak i da ćete s malenim samo uživati!! 🥰🥰🥰
02.07.2020. Maya 💗
27.10.2021. ❤️❤️
Rose draga cestitke i tebi i tsti na malenom leonu 💙💙
Zelim ti brz oporavak, njemu sretno i bezbrizno djetinjstvo 💙 kako je on strpljivo cekao da dode u termin 🥰 lijepa kilaza i duzina. Pravi momcic 😘
Baby girl 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji