Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • elenalinapepi
    11. Srpanj 2020. 19:09

Zna li netko sto pokusati da se beba pokaka ? Vidim da ju to muci cijeli dan nije dva dana kakala.i cijeli dan je nemirna i bljucka svako toliko ako se uzbemiri malo bljucne.. 

Bezzo1991
    11. Srpanj 2020. 19:10

Kaktusica sretno! 🤞🤗

Rose1
    11. Srpanj 2020. 19:13

Kaktusica sretnoooo🍀🍀🍀da bude sto brze...placem na muzica😂
    Nikita bas je lijepo❤maca mora isprobati😉😊

💙

Rose1
    11. Srpanj 2020. 19:14

Mi bili danas vani ispred kuce, uopce nije htio spavati, zivo gledao, vise doma spava🤷‍♀️

💙

Mila7
    11. Srpanj 2020. 19:23

elenalinapepi

Zna li netko sto pokusati da se beba pokaka ? Vidim da ju to muci cijeli dan nije dva dana kakala.i cijeli dan je nemirna i bljucka svako toliko ako se uzbemiri malo bljucne..

Mozes napraviti ful blagu kamilicu koja je lagano zasecerena (ne sa medom) ili probati kupku za guzu sa mlakom vodom. Neki bi rekli i toplomjer al ja nisam za to. Sretno 😊

Trancie
    11. Srpanj 2020. 19:25

Selena… nek prodje jos ovih 5 dana da napunim 37 tj. Pa.moze kad hoce 🤣🤣 preaktivna sam zadnjih dana ... bas mi fali odmora...

• elenalinapepi
    11. Srpanj 2020. 19:25

Mila7

elenalinapepi

Mozes napraviti ful blagu kamilicu koja je lagano zasecerena (ne sa medom) ili probati kupku za guzu sa mlakom vodom. Neki bi rekli i toplomjer al ja nisam za to. Sretno 😊

Neki kazu cakkk jako zasladjenu sto mi je tako cudno 🙈

Mila7
    11. Srpanj 2020. 19:34

Ma nije bebama dobro davati previse secera

MissyR
    11. Srpanj 2020. 19:39

Nikita krevetic je presladak kao i maca 😍😍
    Kaktusice ajmeee neka prode sto brze i bezbolnije 🥰🥰

url=https://lilypie.com]

• Bebac24
    11. Srpanj 2020. 19:46

Kaktusiceee sretno dragaaa ❤️❤️❤️❤️
    Nos, ja usisavala sad kad je bio kao prehladen po 4x jer bas nije mogao dojiti jer mu se sve sljevalo.
    Sad 2x vecinom.
    I fizioloska. 
    A da dodatak danasnjem danu... Pa ujutro za dobeo jutro mi je pala parna postaja i pegla. I naravno puknuo dio di bude voda 🤦‍♀️🤮🤮🤮 
    Eto. Al to ujutro nisam ni dozivila, ni mrvu se nisam nazivcirala radi toga... Tek prije sam se i sjetila da se jos nesto danas desilo ahahha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.