Cao krafnice, mamice i soon to be mamice 😁😘Tea, cestitam! 😘💝
Previse mi je stranica, pa molim samo za info sto se dogodilo u meduvremenu 😂🙈
Mi smo dobro, rijesili i cjepljenje. Na terminu smo bili 3,1 i 50 dugi 💪 sad smo konacno medu ljudima i proslavili smo svoj nulti dan. 😃
Svima saljem puno 😘🤗
Draga, bas sam neki dan pitala za vas...bravooo, odlicno je napredovao,cestitam🥳💙
U iscekivanju smo novih bebica❤❤❤
💙
Mrs.phvala na odgovoru😘Gretica preslatka💗
Mrvicakhvala ti😘bas mi zao za nespavanje☹ona se izgleda preko dana naspava, a jos je i nosic muci…nemam pametnih savjeta s obzirom da nemam iskustva. I ja sam mu jucer cistila nosic usisivacem
Eovynperem ju u toploj vodi i frosch baby, a jednom dnevno steriliziram…i ja kupilaespumisanprije par dana, ali nisam jos dala jer mi se cini da ga manje muci zrak, manje se izvija i grci otkas forsiram podrigivanje
Vrapcicje, bas je puno i jako cicao
Mareedrago mi je da ste bolje, nadam se da cete ubrzo biti zajedno🙏❤
Trudyhvala😘da, bas je brzo, pohlepno i puno cicao, ja sam ga isto tapkala, ljuljuskala da podrigne
Fluffyhvala😘napapaj se ti fino🍉🍉🍉🍰🍰🍰
Mimozahvala😘
Baloniobozavam❤❤❤docekali mene i 👶
Sigurno ga manje muči ako se podriguje, moja je baš lijena za to. Dižem ju pa se unervozi pa počne cendrati a da ne spominjem sad po ovim vrućinama kako se polijepimo obje
A znam da, stvarno je pakleno,muci i njih ta vrucina..
ja sad pocela to forsirati jer vidim da mu bude lakse
💙
Joj bebac i ja imam paranoju od zakljucavanja 😕 nama su doduse ulazna vrata od stana jedno veliko go*** 😁 to se samo ne da zakljucat. Al zato se mali neki dan skoro zakljucao u kupaonu. Nakon toga sam skinula sve kljuceve s vrata 🙀
Fenjer nit su me pitali dal sam obavila no2 nit su mi ista dali (prosli put sam dobila neku tableticu da doma popijem). A nakon poroda me u sobi vise nitko nije gledao. Nit krv vadio, nit obavio ginekoloski/ultrazvucni pregled...
Plakat znam i ja iz cista mira. Tj ne iz cista mira nego me nesto rastuzi/ nazivcira i samo suze krenu..
Bebac strasno 😱😱😱. Mi imamo stan di je iz vanjske strane samo kugla i moze se jedino kljucem otkljucati. Ako izadjes, a nemas ga sa sobom i dode vjetar ili se vrata zatvore...gotovo. Tako da znam taj strah, ali kamoli jos da je bebica ostala zakljucana 😨😬. Hvala Bogu da je svekar tako brzo dosao.
Ajiiii bas mi se skupilo stranica od jucer....
Rio cestitke na punom tjednu 🤗🎀
Bebac uzas…. glavno da je sve dobro zavrsilo... ali mogu zamisliti straha i stresaa....
Mrs.P i Pepilli divna su vam ta djecica 💜💙
Dana odlican poklon, ja imam slicnu prezadovoljna sam...
Vrapcic svaka cast susjedima, rijetko ih ima takvih....
Curly bas je drago da ste dobro i da lavic palcic supwr napreduje
Mare odlicno da si napokon doma.... nadam.se da ce i Ivano odma u ponediljak....
Ja sam jucer bila na vjencanju.... jos uvijek sam.satrana i neispavana.... ali maloj se svidilo.... tek.kad sam doma.dosla pocela je lupat 🤣🤣🤣 u sali se samo rastezala.... od sad samo odmor 💜
Kako ste vi sad s koronom? Ovaj broj zarazenih je svaki dan sve veci 🤦♀️kod nas skoro nema... ali.sve je pitanje dana....
Mrezaste gacice ja uzela.m broj u dm, valjda mi nece male bit...
Zenice procitala jesam, vidim nema novih beba. Greta i decki su premedeni ❤️❤️
A sad da vam kazem kako sam prije pola sata izgubila sigurnih 10 godina zivota 😭😭😭
Dosli doma iz grada ja i M, stavim ga na kauc i sjetim se da mi je mob ostao u autu(sreca u nesreci).
Otidem van, vratim se a vrata zakljucana 😭😭😭 znaci kljuc se nekako sam okrenuo kako sam ja zatvorila vrata. Svi peozori dole zatvoreni, nemogu uc, a M place . Zvala brzo muza on tatu, dok je doso iz grada svekar to mi je bilo najduzih 10 minuta u zivotu.
Pokusavala sam razvalit i prozor i vrata al nista. Kad je on doso sam mu rekla nek razvali prozor iz kupatila ali ga je uspio samo skinuti jer je star.. I uso je unutra… Znaci zene moje ne zelim nikom ma ni najgorem neprijatelju da se to desi 😭😭😭😭 i jebemu vrata i kljuc da se to moze desiti uzaaaas.
I onda kako sam ispred vrata ostavila poklon za sestricnu, kad smo usli sam se sjetila na to znaci 15-20min… Izadem poklona nema… Trazim ga i naravno da je blesavi Jet uzeo i izgrizo mi dio poklona 😭😭😭😭https://ibb.co/DtpxHg6 bas me ide danas 😭
Omg, užas, ajde drago mi je da je sve ok ispalo na kraju. Vjerujem da ti je bilo užasno... 😔😔😔
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Cure kako vi sa emocijama, mislim na plač ☹️
Ja sam se danas 2 puta rasplakala bez nekog razloga, muž me gleda i nije mu jasno, on se boji postporođajne depresije. Curica mi je stvarno dobra, istina da sam nenaspavana ali sve smo tako, ja mislim da se još hormoni nisu normalizorali.
Draga sve je to normalno. Proci će, sutra će biti bolji dan, eto danas je neki nikakav. 😘😘😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Maggi to je sve normalno ja sam bila luda na pocetku, strah od novog, neispavanost, ne znas sto treba, dojenje, nervoza... Ja sam svakih dan dva imala napad placa ali ljubav prema malom ogromna, bas to me tjeralo u plac hocu li sve napraviti kako treba za njega... Proci ce evo puno nas je bilo u takvom stanju 💪💪 placi, izbaci to iz sebe, popricaj s nekim ili bar nama se izjadaj pomaze :)
.
Fenjer meni u boksu vadili krv kad sam dosla, poslije nista. Samo pregled trbuha prvo jutro lagani pritisak, I oba jutra na viziti pregled reza izvana - pogled 3 sekunde :)
Maggy ja sam plakala prvih 15 dana svakodnevno u vecernjim satima. Bila bi ok tokom dana a onda bi me preplavili osjecaji i umor. Bas sam imala krize. Malo sam citala i citiram:
"Podražaj za produkciju prolaktina je dojenje. Dojenjem se nervni podražaji prenose u hipotalamus, gdje se smanjuje produkcija dopamina, koji ima ulogu kočenja lučenja prolaktina".
Dopamin je inace hormon srece, tako da nije ni cudo sto imamo promjene raspolozenja. Drzi se 😘
Vucice citam da si pocela s cevapima. Zavrsile su ti lohije?
Kako ostale cure stojite s krvarenjem? Ja sam imala lagani zuckasti iscjedak zadnjih 10 dana i ponadala se da je gotovo kad jucer krenula smeđariti, a danas malo svjeze crvene krvi 🤷♀️
Bebac uh mogu misliti stresa, glavno da je sve proslo na kraju dobro. Zao mi je sto si se nanervirala...
Eovyn ja steriliziram izdajalicu nakon svakog koristenja ali imam bas sterilizator. Mali je imao soor otkad smo izasli iz bolnice pa sam mu sve sterilizirala nakon svake upotrebe. Sad mi je preslo u naviku pa nakon sto operem dude, bocice, izdajalicu samo ubacim automatski.
Sortiraj odgovore
Najstariji