Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    11. Srpanj 2020. 19:52

Hvala vam cure, najbolje ste, koja podrska ❤
    Evo sam napravila ctg, cekam doktoricu. Dotad sam slusala zenu koja radja, vice, dere se i rodila se bebica, joooj kako slatko 💕

Rose1
    11. Srpanj 2020. 19:55

elenalinapepi

Mila7

elenalinapepi

Zna li netko sto pokusati da se beba pokaka ? Vidim da ju to muci cijeli dan nije dva dana kakala.i cijeli dan je nemirna i bljucka svako toliko ako se uzbemiri malo bljucne..

Mozes napraviti ful blagu kamilicu koja je lagano zasecerena (ne sa medom) ili probati kupku za guzu sa mlakom vodom. Neki bi rekli i toplomjer al ja nisam za to. Sretno 😊

Neki kazu cakkk jako zasladjenu sto mi je tako cudno 🙈

Neki stave mrvicu kreme na toplomjer pa mrvicu u guzu ili stapic za usi, ali ne znam

💙

Mocho
    11. Srpanj 2020. 19:59

Go Kaktusica i gospodin Kaktus! 🌵🌵 Čekamo Petru stijenu 🗻 😇😎

Vrapčić123
    11. Srpanj 2020. 20:05

Nikita sve je krasno! 😍😍😍
    Kaktusica jeee, evo ga, sad zbilja sve kreće. Sretno dragaaaa! 😘😘😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Fluffy
    11. Srpanj 2020. 20:06

Kaktusice 🥳🥳🥳🥳 krenio i meni sluzni ispadat!!! I boli me preko leda i stomaka..nekakvo stezanje ko za menstruaciju. Necu jos u rodiliste...nisu jos pravilne kontrakcije...ovo je vise konstantno nekakvo stezanje, ne izgleda mi ko trudovi

Mila7
    11. Srpanj 2020. 20:16

Krenulo jeeee, sretno Fluffy 🥰💪. Ajme stizu krafnice 💞😍

Vucica

Opet baby boom :) sretno Fluffy!! 🎉🎉

Trudy

Ajmo kaktusica i fluffy 🤞🤞🥳 hocemo jos 🍩🍩☺️
    Dana sta se ceka? 😁 Da nisi ti na Platku vec rodila? 😁

Rose1
    11. Srpanj 2020. 20:22

Fluffy

Kaktusice 🥳🥳🥳🥳krenio i meni sluzni ispadat!!! I boli me preko leda i stomaka..nekakvo stezanje ko za menstruaciju. Necu jos u rodiliste…nisu jos pravilne kontrakcije…ovo je vise konstantno nekakvo stezanje, ne izgleda mi ko trudovi

Jeeeej, sretnooo🍀🍀🍀evo nam jos bebica🥳

💙

Fenjer
    11. Srpanj 2020. 20:24

svea

Fenjer

Barby onda dm bude, uzet cu L, inace sam M-L, valjda ce biti ok. Za tu hranu moram smisliti sto su jer imam dijagnozu gestacijskog dijabetesa pa da mi ne bi secer skocio, da me jos tamo optuze da jedem slatko 😂
    Flo cekaj, pitas me za guk profile ili za ogtt? Guk profile radis doma ako ti je ogtt bio los, ogtt radis kod njih na vuk vrhovcu. Budem onda uzela i ja te iz dm-a.
    Hvala vam cure!
    I jos jedno pitanje- jel se vadi krv nakon poroda? S obzirom na to krvarenje? Zakljucila sam da je UZV ocito ne radi, ali krv valjda vade ili? 😁

Na Merkuru meni i uzv radili i vadili krv 😊

Cuj ti Merkura, opa! Ajde neka, jos jedan + da idem tamo nakon Vrapcicinog komentara za Petrovu. 
    Hvala na info! 
    Fluffy sretno i tebi, ma sto dulje budi doma, kad bude pravilnije polako! Operi kosu i tako to 😂😂😂🤞🤞🤞 drzim fige!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.