Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    12. Srpanj 2020. 00:21

Fluffy, Kaktusice sretno 💕💕💕
    Netko je spomenuo da je kupio M mrezaste gacice. I ja sam nosila M i bile su mi ok, a isla sam roditi sa 78 kg na svojih 177 cm visine.
    Fizioloska osjecam se sad kao oni tukci koji ulijecu na temu, ali kako uopce izvaditi tekucinu iz boce. Treba li mi igla? 
    Menstruacija ja se stvarno osjecam kao da cu dobiti, cak me hvata wc i zadrzavam tekucinu. Kad se brisem imam crveni trag. I  danas sam teza skoro 2 kg nego zadnjih dana iako mi nije jasno ako mi je endometrij bio 2 mm prije 8 dana bili to bilo uopce moguce 🤷‍♀️

Vrapčić123
    12. Srpanj 2020. 00:51

Yvette pa kad prije menstruacija? Je li to moguće? 🥴

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

yvette
    12. Srpanj 2020. 01:01

Ma ne znam, mozda su jos uvijek lohije...🤔

tea1401
    12. Srpanj 2020. 02:06

Evo curke,pa da napisem svoje iskustvo poroda carskim rezom.
    Imala sam dog.inducirani porod balonom u srijedu 8.7.,no u 4 ujutro tog dana krecu trudovi..štopanje na svakih 10,pa 8,pa 5 min.
    Odlazim u bolnicu(Vinogradska),spajaju na ctg,kazu 2 prsta otvorena..dr.me pita kad mi je pocela curiti plodna voda..(ja nisam ni primjetila samo lagano bijeli iscjedak zadnjih dana)..kako je ona obavila vaginalni pregled tako je ostatak plodne vode samo iscurio.
    Smjestaju me odmah u radaonu,i na drip..
    Nakon neznam koliko doze dripa pocinju bas jaki bolovi i trudovi i trazim epiduralnu..nakon dva sata dr.dolazi pregled ponovno otvorena 2.5 cm znaci nista,presporo se otvaram a plodne vode nema..
    Kaze ona morat cemo  na carski..i tako je stigla moja djevojcica Anja..
    A sad slijedi onaj dio..jos sam u bolnici nadam se da idem danas kuci..rez boli uzasno,al najgore od svega je sto moras funkcionirat ustajat dojit..prva dva dana sam samo plakala od svega i hormona..a sad vec polako dolazi na svoje..eto..ugl prije sam znala reci samo da mi je na carski a sad ga nebi htjela ni za zivu glavu..
    Puse svima😘😘

Anja🌸🌸

tea1401
    12. Srpanj 2020. 02:08

I da zaboravih..
    Hvala svima svima na cestitkama i dobrim zeljama❤❤

Anja🌸🌸

Fluffy
    12. Srpanj 2020. 03:03

Cure, nikako se javit. Jos sam doma. Meni su kontrakcije i dalje nepravilne, ali poprlicno bolne. Pokusala sam nesto i odspavat u pauzi jednoj vecoj medu kontrakcijama, no svaki grc me probudi. Otprilike ide na 20 min pa na 8, pa 15,...ne znam koliko dugo ce trajat ove nepravilne jer me i one dosta bole...😓

• anav05
    12. Srpanj 2020. 04:10

Fluffy

Cure, nikako se javit. Jos sam doma. Meni su kontrakcije i dalje nepravilne, ali poprlicno bolne. Pokusala sam nesto i odspavat u pauzi jednoj vecoj medu kontrakcijama, no svaki grc me probudi. Otprilike ide na 20 min pa na 8, pa 15,…ne znam koliko dugo ce trajat ove nepravilne jer me i one dosta bole…😓

Ja ti ne mogu puno pomoci jer kad mi je krenulo, otvorila sam se u 3 sata s 2 na 9 i iskreno, bolilo me da nisam bas niti štopala. Oni su me pratili.
    Kaktusica, sretno🥰

Bezzo1991
    12. Srpanj 2020. 04:15

Tea, bitno da je sve dobro na kraju završilo...eto primjer kako ni prirodni trudovi ništa ne znače, kad neće neće i tad je bitno samo da sve dobro završi. Neka ste vas dvije dobro ♥️♥️
    Fluffy, i mene isto počelo noćaš nešto grčit, ne znam već jel umišljam trudove ili je ovo glad ili su crijeva, ali intervali su nekih svakih 5 min cca na 30ak sekundi. To mi se čini malo za trud ili se varam. Nisu nešto bolni, niti sam sigurna da su trudovi pa ne želim budit kućanstvo jer svakako ujutro idem na ctg. 

DanijelaBB
    12. Srpanj 2020. 05:34

tea1401

Evo curke,pa da napisem svoje iskustvo poroda carskim rezom.
    Imala sam dog.inducirani porod balonom u srijedu 8.7.,no u 4 ujutro tog dana krecu trudovi..štopanje na svakih 10,pa 8,pa 5 min.
    Odlazim u bolnicu(Vinogradska),spajaju na ctg,kazu 2 prsta otvorena..dr.me pita kad mi je pocela curiti plodna voda..(ja nisam ni primjetila samo lagano bijeli iscjedak zadnjih dana)..kako je ona obavila vaginalni pregled tako je ostatak plodne vode samo iscurio.
    Smjestaju me odmah u radaonu,i na drip..
    Nakon neznam koliko doze dripa pocinju bas jaki bolovi i trudovi i trazim epiduralnu..nakon dva sata dr.dolazi pregled ponovno otvorena 2.5 cm znaci nista,presporo se otvaram a plodne vode nema..
    Kaze ona morat cemo na carski..i tako je stigla moja djevojcica Anja..
    A sad slijedi onaj dio..jos sam u bolnici nadam se da idem danas kuci..rez boli uzasno,al najgore od svega je sto moras funkcionirat ustajat dojit..prva dva dana sam samo plakala od svega i hormona..a sad vec polako dolazi na svoje..eto..ugl prije sam znala reci samo da mi je na carski a sad ga nebi htjela ni za zivu glavu..
    Puse svima😘😘

Tea čestitan draga na maloj princezi 👸
    Dobrodošla nam Anja.
    Ne brini bit će ti sve lakše za koji dan i prestat će te rez bolit 💓

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

DanijelaBB
    12. Srpanj 2020. 05:36

Kaktusica, Fluffy, Bezzo sritno cure kad krene.
    Nek vam bude šta brže i bezbolnije 💓i nek sve prođe uredno da se bezbrižno počnete družit sa svojim bebicama.

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.