Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    10. Srpanj 2020. 11:45

Trudy superrrr, i ja pocinjem🎉nadam se da ce biti ok

💙

• RitaM
    10. Srpanj 2020. 11:45

Rose1

RitaM

Mimoza, slatkis mali. Bas mu je slatka robica! 😍
    Malo sam van tema, kupujem robicu pa bih vas molila savjet ako znate. Sinsay robica- koju velicinu za novorodence uzeti? I ako tko ima neki od njihovih setova, jel se oblace preko glave ili su ispod savova dugmici na ramenima, ne kuzim sa slike, a nemam iskustva s djecjom robicom… evo link ako prode:
    https://www.sinsay.com/hr/hr/xu473-06x/babies-garments-set

Uzmi njihov najmanji broj, to ti je 56. Ja imam njihove bodice i super su, a povoljni. To ti se oblaci preko glave, ali ti je jako rastezljivo, napravljeni su otvorici za glavu tako da se dodatno rasiri. I meni se to preko glave cinilo komplicirano pa sam benkice(kopcaju se po cijeloj duzini na prednjoj strani) koristila, ali sad i te preko glave i nije problem

Super, puno hvala! Mislila sam mozda za izlazak iz rodilista neki njihov set, al ne bih htjela zakomplicirati sestrama tim oblacenjem preko glave. Ako je rastezljivo, mozda bih i mogla 🤔. Hvala ti! 💕

• RitaM
    10. Srpanj 2020. 11:46

Trudy

RitaM

Malo sam van tema, kupujem robicu pa bih vas molila savjet ako znate. Sinsay robica- koju velicinu za novorodence uzeti? I ako tko ima neki od njihovih setova, jel se oblace preko glave ili su ispod savova dugmici na ramenima, ne kuzim sa slike, a nemam iskustva s djecjom robicom… evo link ako prode:

Ja sam uzela bila hlacice 62 jer su mi se male cinile ove manje, na kraju su mu naravno prevelike 😂 a rodjen je sa skoro 4 kg i 51 cm.. tako da cini mi se da su im mozda realni brojevi.
    A ovaj bodi iz seta mi se cini da nema gumbica nsgo je gore ovo "na preklop". Neki mi budu ok takvi, neki znaju imat malo prevelik otvor oko vrata (za moj ukus 😂)
    Rose, ja jedem svo voce. Banane, jabuke, nektarine, bresve, sumsko voce, lubenica, marelica..

Ma bolje da je vece nego manje, stigne on to iznosat 😊. Evo bas cu malo pogledat pa mozda i narucim. Hvala puno!! 🤗

10. Srpanj 2020. 11:47

Dora4

mrvičak

Trancie

Bezzo jos ceka, a Alisa se odavno ne javlja…. pa sad… nemam pojma, Dora je spomenila da se mailo cula s njom, ali ima i od toga….
    Mrvicak da joj malo povisis ispod madraca da ne lezi skroz na ravnom 🤷‍♀️ja se ne sjecam da sam imala s tim problema….

Povišeno je 😔 ma jednostavno ju još drži ona prehlada zbog koje smo bile u Klaićevoj. Ali umara i mene i nju. Ne mogu uopće normalno funkcionirati i užasno sam nervozna zbog svega. Zovnut ću poslije pedicu pa ju upitat

Jesi probala izvlacit s onim nastavkom za usisavac? Mozda djeluje mrvu agresivno, al izvuce bas super!
    Fiziolosku vjerujem da znas, ono na stranu je okrenes pa u šusu ispalis 1.5-2ml u nosnicu i onda i drugu okrenes pa isto spricnes..ja cak nakon toga jos usisavac i onda par kapi u svaku nosnicu cisto da navlazim ako je iziritiralo sluznicu sve skupa.
    Mozda da je inhaliras malo, ako vec nisi?

Da da Ariana je u pogonu stalno, ja jednostavno obožavam tu stvarčicu. Nisam inhalirala, budem pitala pedicu danas. A možda je jednostavno noćna beba. Ona je budna od 21:30-10:30, pa ide nasisavanje, zaspi oko 23/23:30, pa buđenje oko 2 koje traje najčešće dva sata pa opet u 4:00, pa u 6:30/7:00. Ovo mi se obilo o glavu jer je David bio jako dobra beba. Ova je noćna ptica očito jer po danu spava stalno i budi se svako tri sata papit

Vucica
    10. Srpanj 2020. 11:55

RitaM

Preko glave. Ja sam imala 50 par bodica nosio ih je prva 2 tjedna, dobila na poklon, a kupovala sam od 56 na dalje. Mi vec nosimo 62 pa nemoj previse kupovati 😁

• RitaM
    10. Srpanj 2020. 12:00

Vucica

RitaM

Preko glave. Ja sam imala 50 par bodica nosio ih je prva 2 tjedna, dobila na poklon, a kupovala sam od 56 na dalje. Mi vec nosimo 62 pa nemoj previse kupovati 😁

Ma nemaju ni brojeva trenutno :(. Hvala ti, poslusat cu savjet, necu nakupovat previse od malog broja, ima smisla. 😊

ena0206
    10. Srpanj 2020. 12:07

Evo nisam ni vjerovals da cu stici pricitati sve, jer je bilo jakoooo puno stranica za citati. 
    Petkašice, čestitke. 
    Tea čestitke na malenoj. 🥰 Tebi brz oporavak..
    .. 
    Cure, bebice su vam preslatke.. Svaka je bebica predivna. 🥰🥰🥰
    Zacepljen nosic- kod mog je zacepljena samo jedna nosnica.. Vidim da ga bas zivcira.. Danas cu pokusat fizioloskom i izvlacit.. Mrzi kad mu diram nos.
    Lezanje na stomaku kada nece da podrigne preko ramena ili kad ga drzim okomito.. Stavim ga na stomak i tako uspijemo.
    Dize glavicu i vrti je. Ne drzim ga dugo na stomakujer ne volu bas... 
    Vjezbe za kukove ne radimo.. Al pocet cu.
    Pregled kod pedijatra tek za10 dana

Amneris
    10. Srpanj 2020. 12:08

Jutro cure!
    Mimoza čestitam na prvom mjesecu s bebanom!
    Iza nas je teška noć, ona je jako grintava i nervozna, nikako da uhvati duboki san... od 4-6 je zaspala i budila se brat bratu 10 puta, više nisam znala kako ju uspavat, a meni duša spava.. i onda je u 6 zaspala i probudila se u 7 kao da ništa nije bilo..
    Mrvicak mojoj se po noći nosić isto napuni pa čujem da hropće.. aspirator je u upotrebi ujutro i navecer.. dosta toga izađe, bjelkasto onako
    Rose ja jedem svo voće isto..si ti rekla da ideš madeže skidati? I ja bi trebala, pa me zanima gdje ti ideš i ako imaš kakvu preporuku..
    Pedijatrica mi prebacila drugi pregled na 24.8. zbog godišnjeg, to mi je baš nekako kasno..
    Uzv kukova u Lovranu, poslali mi termin već sljedeći dan mailom💪🏻💪🏻

Rose1
    10. Srpanj 2020. 12:09

I jos jedno pitanje u vezi hrane-kad mozemo jesti npt gulas i takvu hranu? Ja sam samo meso na naglo, leso ili pecnici, a od povrca batat, blitvu, mrkvu, krumpor, tikvice...sto jos od povrca smijemo? Ciklu?

💙

dana130
    10. Srpanj 2020. 12:13

Kaktusice, cestitke na 38 😘
    Trudy, nadam se onda tako nekom scenariju 😁 bravo kako eufen lijepo napredje 🥰
    Rose i tvoj leon bas lijepo napreduje 🥰

Baby girl 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.